Arctica 14.08.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 i 77 stronkę Ci zaczęłam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.08.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 juz po rozmowie........we wtorek zaczynamy!!! Panowie będą deskować sufity, ocieplać i mocować płyty gk.......aaaaa i będziemy mocować cztery belki w poprzek jątek. Będą widoczne i zabejcowane, ale nie tylko będą ozdobą, ale też wzmocnią powierzchnię strychu. Taki bajerek, co jednak zmieni trochę koncepcję wyglądu piętra, ale może byc ciekawie....... zobaczymy!!! to tylko sie cieszyć ......ja uwielbiam wszystkie belki, deski i listewki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.08.2011 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 sie okaże !!!!! ale niestety musimy je mieć!!!! mnie tez się podobają, ale jak będzie? Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.08.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 pomalujesz sobie belki na ciemny brąz, albo na jasny brąz, albo na biało........jak tylko dusza zapragnie :) będzie pięknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.08.2011 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 myślałam o białych, ale usłyszałam sprzeciw .....więc pomyślę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.08.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 nawet nie wiesz kochana ile bym dała aby moje belki na parterze były biale !!!!!! ...........ale kiedys będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.08.2011 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Będą, kiedyś, białe! zobaczysz! a ja jeszcze nie wiem, zobaczę jak to będzie wyglądało w całości....... teraz mam inną zagwostkę, JAKIE PŁYTKI I PANELE....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.08.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Hahahaaa.... chciało się wykończeniówki???? to masz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.08.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Będą, kiedyś, białe! zobaczysz! a ja jeszcze nie wiem, zobaczę jak to będzie wyglądało w całości....... teraz mam inną zagwostkę, JAKIE PŁYTKI I PANELE....... he he he ............witam w klubie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.08.2011 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 he, he, ...ale śmieszne!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podglądacz 16.08.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Ty się szybciutko uwijaj z wybieraniem paneli, płytek i innych dupereli, bo to sprawna ekipa wykończeniowa jest:)Ani się obejrzysz i będzie skończone:wave:Super, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.08.2011 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 nooooooooooo, tylko nie wiem co mam wybrać łatwo się mówi....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podglądacz 16.08.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Na pewno masz już swoją wizję dawno opracowaną, teraz trzeba tylko szybciutko wszystko zrealizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.08.2011 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 taaaaaaaaaaaaaa, akurat na dolna łazienkę koncepcji niet:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.08.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 aaaaaaaaaaaaa, to trzeba było podjechać!!!! a nie z drogi podglądać! ja też bym pooglądała Może kiedyś będzie okazja w wasze rejony sie wybrać Meg, potwiedzam, domek coraz piękniejszy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.08.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 :oops: dziękuję!!!! AGP-ko gdzie mi tam do waszego domku!!!! prezentuje się super!!!!!!! oczywiście ZAPRASZAM!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.08.2011 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 he, he, ...ale śmieszne!!!!!! to akurat jest mało smieszne...........znam to, znam............ale po kilku nieprzespanych nocach zdecydujesz sie wkoncu na coś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podglądacz 18.08.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Meg, umieram z ciekawości co u Ciebie się dzieje....Wrzucaj zdjątka, pliiiiiiiiiiiiiiis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 18.08.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Meg, umieram z ciekawości co u Ciebie się dzieje.... Wrzucaj zdjątka, pliiiiiiiiiiiiiiis i ja czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.08.2011 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 dziś cały dzień w rozjazdach - castorama - bank - po odbiór garnituru- działka - po odbiór sukienki - castorama - Galeria Łódzka - dom godz 21.00 padam na pysk!!!!!!! uffffff, ale chyba wszystko załatwione! wszystko przez to, że w sobotę idziemy na wesele...... zdjęć na razie nie mam, ale jak tylko będzie więcej zrobione, to zrobię. Powiem szczerze, że ekipa robotna, dokładna i czysta......zaczeli od pozamiatania we wszystkich pokojach i nawet na tarasach ( ale naprawde było czysto !! tylko troche piachu!!) jak przyjechaliśmy ( ok.12.00) dokończyli deskowanie strychu, ocieplili pokój Mayki i zaczeli pokój Kasi. Jutro przywiozą płyty g-k i folię, więc zaczną montować sufity będzie fajnie!!!!! Powiedzieli, że będą robić pokolei pokój po pokoju - od ocieplenia po sufit. Koleżanka, która nam ich poleciła, DZIĘKI EWA!!!!!!, mówiła, że jak tylko ma się jakieś wątpliwości to szef ekipy zawsze mówi - " da się zrobić!!!!" i miała rację!!!!! oby tak dalej! Nie ma to jak ekipa, która jest cały czas na miejscu.... nie traca czasu na dojazdy, więc mogą więcej zrobić w ciągu dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts