Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:wave:

No proszę, proszę, kilka dni nie podglądałam, bo nie miałam dostępu do neta, a tu widzę finał bliski!

Mówiłam, że to fajne chłopaki są, więc już naprawdę zaczynajcie się pakować:)

To co pokazałaś wygląda bardzo obiecująco. Marzenia się jednak spełniają - warto było czekać.

SUPER !!!!!

Dziś dzień decyzji i przemyśleń....... łaziliśmy po sklepach za drzwiami, płytkami i panelami....szok!!!!! Niestety, drzwi musimy kupić w LM lub w Casto. Nasi panowie wczoraj nam powiedzieli, że potrzebują drzwi na przyszły tydzień i co robić? Na drzwi trzeba czekać od 2 do 4 tygodni, a my potrzebujemy na JUŻ!!!! nie ma wyjścia...pozostają w/w. I tu wcale nie łatwiej - wiele gatunków, a ceny rózne - z wyróznieniem na plus Casto! Tam te same drzwi tańsze niż w LM i ościeżnice też! Więc chyba weźmiemy . Ale jakie?? Mam teraz kilka dni na decyzję. Z plytkami i panelami to samo.....No po prostu MASAKRA!!!!!!!! Myślałam, ze to co niektórzy piszą o zakupach wykończeniowych, to przesada, ale NIE!!!!!! To naprawdę, chyba, najtrudniejsza część budowy własnego domku- tyle decyzji, wyborów i to ostatecznych, odwrotu już nie będzie!!!! Mam nadzieję, że podejmę odpowiednie i właściwe decyzje.

( ups....to było wczoraj!! )

:bash::bash::bash:? sama sie dziwilam, bo jak oglądałam dzienniki to drzwi były na końcu.........moi majstrowie poprosili na już, widocznie oni taką maja kolejność. Tylko potem mogą sie ubrudzić..........I co mam robić? Chyba powiem, ze jeszcze nie/.......?????????????

Ubrudzić to i tak się ubrudzą, czy przed malowaniem, czy po:yes:...

Może panowie chcą zamontować futryny aby później wszystko razem zaszpachlować i pomalować. A podłogom to już w ogóle drzwi przeszkadzać nie będą:no:, wręcz przeciwnie, nie będzie niespodzianek z za wysoką podłogą np.

Ps. taka to pożyje... rok wolnego:lol2:

Meg, u nas przed szpachlowaniem, gładzeniem ścian i malowaniem były założone tylko futryny.

Skrzydeł nie ma do tej pory, bo inwestorka czeka na te co się jej podobają.

Więc chyba jest to prawidłowa kolejność.

Skrzydła możecie założyć na samym końcu, żeby się teraz nie pobrudziły, a futrnynki trza elegancko dopasować.:)