Arctica 30.08.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 No nie dość, że liczyć nie potrafi to jeszcze łozora pokazuje, to baba noooo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.08.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 łiiiiiiiiiiiiiiiiiitam - przecie wakacje!!!! BABO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.08.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Taki mam zamiar!!!! Szkoda tylko, ze tak krótko byłyśmy i nie zrobiłyśmy zdjęć na starówce, tam gdzie jadłyśmy kolację!!! Własnie dzis opowiadałam mamie o naszym wypadzie i Maya strasznie żałowała tych zdjęć. oj tak..........żarcie było wyśmienite :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podglądacz 30.08.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 No proszę, proszę, kilka dni nie podglądałam, bo nie miałam dostępu do neta, a tu widzę finał bliski! Mówiłam, że to fajne chłopaki są, więc już naprawdę zaczynajcie się pakować To co pokazałaś wygląda bardzo obiecująco. Marzenia się jednak spełniają - warto było czekać. SUPER !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.08.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Dzieki podglądaczu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.09.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 łiiiiiiiiiiiiiiiiiitam - przecie wakacje!!!! BABO!!! łobudź się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.09.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 aaaa.... zapomniałam dodać BABO!!! :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.09.2011 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 cha, cha!!!! Nie śpię! Tylko na forum wchodzę później. A ty? co tak późno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.09.2011 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 BABO!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.09.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 bo się wyspać musiałam... później potwory musiałam doglądnąć, aklimatyzację poobserwować, przyjęcie do stada... i buzi-buzi z Salemką...później znów spałam... później przylazłam tutaj... a teraz muszę chyba się znów położyć bo mi kontuzja doskwiera:sick: BABO:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.09.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 a "łobudź się" to nie była pobudka ino przywracanie do rzeczywistości... bo wakacje to już historia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.09.2011 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 jak dla kogo.....ja mam jeszcze rok urlopu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.09.2011 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Dziś dzień decyzji i przemyśleń....... łaziliśmy po sklepach za drzwiami, płytkami i panelami....szok!!!!! Niestety, drzwi musimy kupić w LM lub w Casto. Nasi panowie wczoraj nam powiedzieli, że potrzebują drzwi na przyszły tydzień i co robić? Na drzwi trzeba czekać od 2 do 4 tygodni, a my potrzebujemy na JUŻ!!!! nie ma wyjścia...pozostają w/w. I tu wcale nie łatwiej - wiele gatunków, a ceny rózne - z wyróznieniem na plus Casto! Tam te same drzwi tańsze niż w LM i ościeżnice też! Więc chyba weźmiemy . Ale jakie?? Mam teraz kilka dni na decyzję. Z plytkami i panelami to samo.....No po prostu MASAKRA!!!!!!!! Myślałam, ze to co niektórzy piszą o zakupach wykończeniowych, to przesada, ale NIE!!!!!! To naprawdę, chyba, najtrudniejsza część budowy własnego domku- tyle decyzji, wyborów i to ostatecznych, odwrotu już nie będzie!!!! Mam nadzieję, że podejmę odpowiednie i właściwe decyzje. ( ups....to było wczoraj!! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.09.2011 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Hej meg ..a dlaczego drzwi potrzebują na już??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.09.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Cześć No właśnie? Nie mówię, ze te z Casto złe, tylko po co już je montować, jak jeszcze nie pomalowane, nie ma podłóg... (chyba że już są) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.09.2011 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 :bash:? sama sie dziwilam, bo jak oglądałam dzienniki to drzwi były na końcu.........moi majstrowie poprosili na już, widocznie oni taką maja kolejność. Tylko potem mogą sie ubrudzić..........I co mam robić? Chyba powiem, ze jeszcze nie/.......????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.09.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Ubrudzić to i tak się ubrudzą, czy przed malowaniem, czy po:yes:... Może panowie chcą zamontować futryny aby później wszystko razem zaszpachlować i pomalować. A podłogom to już w ogóle drzwi przeszkadzać nie będą, wręcz przeciwnie, nie będzie niespodzianek z za wysoką podłogą np. Ps. taka to pożyje... rok wolnego:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.09.2011 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 No to już głupia jestem......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podglądacz 02.09.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Meg, u nas przed szpachlowaniem, gładzeniem ścian i malowaniem były założone tylko futryny. Skrzydeł nie ma do tej pory, bo inwestorka czeka na te co się jej podobają. Więc chyba jest to prawidłowa kolejność. Skrzydła możecie założyć na samym końcu, żeby się teraz nie pobrudziły, a futrnynki trza elegancko dopasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.09.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Myślę, ze zależy o jakich tych futrynkach mówimy;) Jeżeli coś tego typu: http://www.salon-drzwi.com/galeria8_m/sapeli_drzwi_wewnetrzne-25.jpg to trzeba zamontować po podłogach i po malowaniu (np. jednokrotnym) jeżeli natomiast mówimy o ościeżnicach metalowych, to rzeczywiście trzeba już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts