kala67 02.09.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 u mnie podłogi zrobione, ściany pomalowane i dopiero teraz czekam na drzwi.tak jest szansa zamówić sobie drzwi jakie sie chce.....a nie na szybko takie jak są dostepne:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.09.2011 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Niniejszym zawiadamiam, że z dniem dzisiejszym zamykam DZIENNIK BUDOWY naszego domku, a zaczynam drugi etap WYKAŃCZANIE DOMKU pt. NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli WYKAŃCZAMY SIĘ!!!!! Dziękuję wszystkim czytającym i piszącym, za 2 lata i 3 miesiące obecności w naszym dzienniku. Za 237.129 odwiedzin i 3.121 wpisów. Dziękuje też tym co czytali i nie ujawniali się. Mam nadzieję, że nasz dziennik pomógł niektórym w podjęciu decyzji budowania własnego domku, a w szczególności tym, którzy są już w wieku, gdzie wszelkie zmiany życiowe, wymagają odwagi i determinacji - tak jak my!!! Jak sie mam marzenia, to trzeba dążyć do tego, aby się spełniły! Prędzej czy później tak się stanie!!!! Od poniedziałku 5 września 2011 roku rozpoczynamy nowy etap -wykańczanie domu !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.09.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 jak to zamykasz???????? to gdzie mam teraz pisac????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 02.09.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 No właśnie Gosiu gdzie teraz będziemy mogły do Ciebie zaglądać?????? I nie uciekaj z fm....plissssss:) Pozdrowionka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.09.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Goska............napisz sprostowanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.09.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 uwaga!!!! dziennik pozostaje ten sam!!!!!Zmienia się tylko etap naszej przygody i jego nazwa!!!!! Zapraszam tu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.09.2011 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 ale nas wystraszyłaś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.09.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 No mi też aż ciśnienie skoczyło po pierwszych twoich słowach, proszę mnie nie denerwować!!! Babo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.09.2011 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 spoko!!!! Ja bym wam tego nie zrobiła, no co wy !!!!!!! Chciałam tylko zaznaczyć, że coś się zmienia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.09.2011 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Witam!! postanowiłam, przykładem Arctici, pisać innym kolorem dalszą część mojego dziennika - dziennika wykańczania naszego domku!!!! Zaczęliśmy od zakupu drzwi ( jednak!! ), płytek do małej łazienki i.....parapetów (!?) Strasznie długo nie mogliśmy sie zdecydować, a poza tym było taaaaaaaaaaak dużo ludzi, ze aby mógł się ktoś nami zająć, musieliśmy długo czekać... No ale w końcu się udało. Drzwi są w kolorze orzecha i wyglądają tak...( na zdjeciu jest inny kolor) http://cokupic.pl/i/c_big5785235.jpg oczywiście do łazienki wyglądają trochę inaczej, jak wiecie Płytki są w kolorze zielonym, no może bardziej w seledynowym, acha i kupiłam kilka płytek mozaiki - będzie nią wykończony podest do siedzenia dla mojej mamy. Zdjęcia nie mam, ale jak tylko dojadą,to zrobię, drzwi zresztą też - te oryginalne. To narazie tyle.........ZACZYNAMY WIĘC WYKOŃCZENIÓWKĘ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.09.2011 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 No dojechałaś??? Kcem zdjęcia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.09.2011 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 nieeee!!! ja nie dojechałam, a i płytki nie dojechały, bo będą dziś dopiero między 14 a 18 , niestety!!!! Może w środę? Jutro nie będę - muszę mamę zawieść do lekarza..........ale zapodam!!! Nie są rewelacyjne, takie z górnej półki ( nie stać mnie na takie ..., trudno!) ale jak już będą położone i zaaranżowane, to .......będzie pięknie!!!! TAK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.09.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Pewnie, że będzie pięknie!!! A jak ma być??? Wiesz co??? Dla mnie nawet nie "pięknie" jest najważniejsze. Praktyczne ma być, potwory przecież masz i w papuciach po domu biegać raczej nie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.09.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 mam nadzieję, że będą praktyczne.....sprawdzą się w użytkowaniu! Wiesz, "piknie" tyż musi troszku być !!!! Tak dla oka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.09.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 buuuuu:cry:.... moje są tylko praktyczne, buuuu:cry:... a jest ich tyle, że nawet mi głupie myśli nie przychodzą żeby je zmienić, buuuu:cry:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.09.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 a jakie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.09.2011 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 znowu ZONK!! okazało się, że tym razem, murarze nawalili..........zrobili za wąskie otwory drzwiowe, trzeba wszystkie na dole, kuć ciekawe co jeszcze nas zaskoczy, a tak....." dobrze żarło i zdechło..." Wpadliśmy na chwilę na budowę, w drodze od lekarza, podrzucić trochę rzeczy dla robotników. Zdjęć niestety nie ma, bo nie wzięłam aparatu, nie przewidziałam wizyty w domku. Aaaaaaa, jeszcze okazało się,że w ferworze niedzielnych zakupów w Casto, zapomniałam zamówić pasków dekoracyjnych do wykończeń w łazience.wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr~!! Będe musiała jechać jeszcze raz. Na szczęście nie są JUŻ potrzebne!!!! Mam nadzieję, że jakoś dotrwam do przeprowadzki !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.09.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 a jakie masz? te http://www.dekordia.pl/index.php?s=produkt&id=55837 tylko płaciłam za nie po 27,80:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.09.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 wysłałam foteczki ...i przepraszam za zwłoke ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.09.2011 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 te http://www.dekordia.pl/index.php?s=produkt&id=55837 tylko płaciłam za nie po 27,80:rotfl: oooooo to zaszalałaś ja dałam 19,45 wysłałam foteczki ...i przepraszam za zwłoke ;( dzięki !!! Są świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts