meg60 27.09.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 gust różny....potrzeby różne......poczucie estetyki różne......zasobność portfela różna......... ot i cała filozofia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 27.09.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Gosiu łazienka bardzo fajnie wyszła najważniejsze ,że Tobie się podoba i jest dla wasz funkcjonalna;) Nie musi się wszystkim podobać ,bo tak jak pisałas każdemu podoba się coś innego....wiadomo trzeba się także patrzeć na swoje możliwości finansowe;) Dojdą jeszcze dodatki i inne pierdółki i będzie pięknie zobaczysz:) Pozdrawiam cieplutko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.09.2011 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Jestem i podglądam, na ujawnianie czasu nie mam:)...Łazienka fajna, siedzisko musisz jakąś gąbeczką antypoślizgową przykryć, bo miałam takie w pierwszym domu i zimno w panią było... ale stabilność gwarantowana. Tujki, te przesadzone KONIECZNIE podlewaj... pewnie nie dasz rady codziennie, ale jak już jesteście to do oporu... i po łepie też, że po całym krzaczku mam na myśli. Nie bój się nie utopisz... im więcej tym lepiej:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.09.2011 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 gust różny....potrzeby różne......poczucie estetyki różne......zasobność portfela różna......... ot i cała filozofia. gusty......sa jak dupy, każdy ma swoją :) ....powiedzenie mojego męża;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 28.09.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Meg gratuluję łazieneczka bardzo ładna , co do filozofii męża - potwierdzam. A daleko będziesz do pracy jeździć z domeczku ( po skończonym urlopiku rzecz jasna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.09.2011 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 (edytowane) Witam nowego gościa!!!! Dziewczyny dzięki za miłe słowa, a łazienka coraz bardziej mi się podoba....zamówiłam do niej już fajowskie półeczki i będzie git!!!! jak mi sie uda to wkleję foto... http://shop.homestyle4u.de/images/3cube_quer_wh_logo.jpg?osCsid=6c70cff907a2813ab55e04415759e17c o udało się.......ciekawe czy zostanie na dłużej? Kala - tę filozofię twojego męża -KUPUJĘ!!!!! Arctica - tuje podlewałam, nic na razie nic złego sie nie dzieje, a z siedziskiem pomyślę...... Tom Bor - dziękuję za odwiedziny, do pracy będę miała troszkę daleko ( 25 km do obrzeży miasta, ale jeszcze do pracki hen, hen....) mam zamiar poszukać czegoś bliżej. Z racji zmiany miejsca zamieszkania, może mi się uda. Edytowane 28 Września 2011 przez meg60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.09.2011 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Dziś dzień NICNIEROBIENIA!!!!Kosiarka odmówiła posłuszeństwa, w podkosiarce skończyła się żyłka, wiec usiadłam na tarasie z kawą i czytałam książkę w promieniach jesiennego słońca! Było cudnie!!! Mogłabym tak codziennie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.09.2011 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 kiedy ja bedę miała taki dzień????????????????? ....wczoraj wrócilam z pracy po 20.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.09.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 w sobotę kiedy nastąpi wolna sobota znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.09.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Meg ja mam z mojej działki do pracy 40 km i nie wiem czy dałabym radę z dojazdami .POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 29.09.2011 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 wiesz,ja nie jestem mobilna i dla mnie to 25 km tez będzie problem. ale będę się martwić jak przyjdzie czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 29.09.2011 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 kiedy ja bedę miała taki dzień????????????????? ....wczoraj wrócilam z pracy po 20.00 " jak się dwie niedziele do kupy zejdą..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.09.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 witaj meg co tam nowego ??? ja dziś zaliczyłam wywiadówke u Jagody....szału nie ma :) ale tragedii tez nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 29.09.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 hej......ja tam mam studniówke w tym roku i jestem w komitecie studniówkowy, więc wiesz co mnie czeka???? ..........aż mi sie mysleć nie chce.....i jeszcze Maya coś przebąkuje, że chyba na studniówkę też będe musiała iść ! O żesz....w co ja sie wpakowałam??????? ;) jakoś damy radę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.09.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Kochana Ty się ciesz, będziesz przy takim ważnym wydarzeniu u swojej córci . Trzymam kciukasy dacie radę na 100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.10.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 hej......ja tam mam studniówke w tym roku i jestem w komitecie studniówkowy, więc wiesz co mnie czeka???? ..........aż mi sie mysleć nie chce.....i jeszcze Maya coś przebąkuje, że chyba na studniówkę też będe musiała iść ! O żesz....w co ja sie wpakowałam??????? ;) jakoś damy radę!!!! ja tez jestem w trójce klasowej.....a studniówka za rok:) w tym roku trwaja przygotowania do połowinek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 02.10.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Hejka Gosiu:) co u ciebie nadal zastój czy coś się dzieje? Jak się mają sprawy z kotłownią już zadecydowałaś ,wszystko wybrane?Mam nadzieję ,że dół minął i jest wszystko ok:yes:Pozdrawiam cieplutko i przytulam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.10.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 dół minął...kryzys nie!!!!!! kotłownia, teoretycznie, wybrana....praktycznie? czekamy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.10.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Witam nowego gościa!!!! Dziewczyny dzięki za miłe słowa, a łazienka coraz bardziej mi się podoba....zamówiłam do niej już fajowskie półeczki i będzie git!!!! jak mi sie uda to wkleję foto... http://shop.homestyle4u.de/images/3cube_quer_wh_logo.jpg?osCsid=6c70cff907a2813ab55e04415759e17c o udało się.......ciekawe czy zostanie na dłużej? Kala - tę filozofię twojego męża -KUPUJĘ!!!!! Arctica - tuje podlewałam, nic na razie nic złego sie nie dzieje, a z siedziskiem pomyślę...... Tom Bor - dziękuję za odwiedziny, do pracy będę miała troszkę daleko ( 25 km do obrzeży miasta, ale jeszcze do pracki hen, hen....) mam zamiar poszukać czegoś bliżej. Z racji zmiany miejsca zamieszkania, może mi się uda. meg...........półeczki mega nowoczesne .............powiedzialabym kosmiczne:) ale mają swój urok...........a drogie takie coś jest???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.10.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Ja wiem czy kosmiczne? myslę, ze jak je powieszę, każda osobno, nie będa wyglądac tak nowocześnie......choć dolna łazienka, nie bedzie miała okreslonego charakteru....nowoczesnego czy rustykalnego...ma być praktczna - tak jakoś sobie myślę!!!! Nie miałam na nią pomysłu. Zresztą jest to moja pierwsza łazienka którą sama musiałam urządzić. Nastepna będzie bardziej przemyślana........mam nadzieję A półeczki - za trzy z dostawą - 213zł. Drogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts