Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gosiu łazienka bardzo fajnie wyszła :) najważniejsze ,że Tobie się podoba i jest dla wasz funkcjonalna;)

Nie musi się wszystkim podobać ,bo tak jak pisałas każdemu podoba się coś innego....wiadomo trzeba się także patrzeć na swoje możliwości finansowe;)

Dojdą jeszcze dodatki i inne pierdółki i będzie pięknie zobaczysz:)

Pozdrawiam cieplutko!!!

Jestem i podglądam, na ujawnianie czasu nie mam:)...

Łazienka fajna, siedzisko musisz jakąś gąbeczką antypoślizgową przykryć, bo miałam takie w pierwszym domu i zimno w panią było... ale stabilność gwarantowana.

Tujki, te przesadzone KONIECZNIE podlewaj... pewnie nie dasz rady codziennie, ale jak już jesteście to do oporu... i po łepie też, że po całym krzaczku mam na myśli. Nie bój się nie utopisz... im więcej tym lepiej:wiggle:

Witam nowego gościa!!!! :welcome:

Dziewczyny dzięki za miłe słowa, a łazienka coraz bardziej mi się podoba....zamówiłam do niej już fajowskie półeczki i będzie git!!!! jak mi sie uda to wkleję foto...

http://shop.homestyle4u.de/images/3cube_quer_wh_logo.jpg?osCsid=6c70cff907a2813ab55e04415759e17c

o udało się.......ciekawe czy zostanie na dłużej?

Kala - tę filozofię twojego męża -KUPUJĘ!!!!! :lol2:

Arctica - tuje podlewałam, nic na razie nic złego sie nie dzieje, a z siedziskiem pomyślę......

Tom Bor - dziękuję za odwiedziny, do pracy będę miała troszkę daleko ( 25 km do obrzeży miasta, ale jeszcze do pracki hen, hen....) mam zamiar poszukać czegoś bliżej. Z racji zmiany miejsca zamieszkania, może mi się uda.

Edytowane przez meg60

hej......ja tam mam studniówke w tym roku i jestem w komitecie studniówkowy, więc wiesz co mnie czeka???? ..........aż mi sie mysleć nie chce.....i jeszcze Maya coś przebąkuje, że chyba na studniówkę też będe musiała iść ! O żesz....w co ja sie wpakowałam??????? :mad: :o;) jakoś damy radę!!!!

hej......ja tam mam studniówke w tym roku i jestem w komitecie studniówkowy, więc wiesz co mnie czeka???? ..........aż mi sie mysleć nie chce.....i jeszcze Maya coś przebąkuje, że chyba na studniówkę też będe musiała iść ! O żesz....w co ja sie wpakowałam??????? :mad: :o;) jakoś damy radę!!!!

ja tez jestem w trójce klasowej.....a studniówka za rok:)

w tym roku trwaja przygotowania do połowinek !

Witam nowego gościa!!!! :welcome:

Dziewczyny dzięki za miłe słowa, a łazienka coraz bardziej mi się podoba....zamówiłam do niej już fajowskie półeczki i będzie git!!!! jak mi sie uda to wkleję foto...

http://shop.homestyle4u.de/images/3cube_quer_wh_logo.jpg?osCsid=6c70cff907a2813ab55e04415759e17c

o udało się.......ciekawe czy zostanie na dłużej?

Kala - tę filozofię twojego męża -KUPUJĘ!!!!! :lol2:

Arctica - tuje podlewałam, nic na razie nic złego sie nie dzieje, a z siedziskiem pomyślę......

Tom Bor - dziękuję za odwiedziny, do pracy będę miała troszkę daleko ( 25 km do obrzeży miasta, ale jeszcze do pracki hen, hen....) mam zamiar poszukać czegoś bliżej. Z racji zmiany miejsca zamieszkania, może mi się uda.

meg...........półeczki mega nowoczesne .............powiedzialabym kosmiczne:)

ale mają swój urok...........a drogie takie coś jest????

Ja wiem czy kosmiczne? myslę, ze jak je powieszę, każda osobno, nie będa wyglądac tak nowocześnie......choć dolna łazienka, nie bedzie miała okreslonego charakteru....nowoczesnego czy rustykalnego...ma być praktczna - tak jakoś sobie myślę!!!! Nie miałam na nią pomysłu. Zresztą jest to moja pierwsza łazienka którą sama musiałam urządzić. Nastepna będzie bardziej przemyślana........mam nadzieję :rolleyes:

A półeczki - za trzy z dostawą - 213zł. Drogo?