Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

aaaaaa, zielona herbatka!!! Poproszę!

a płoszę bałdzo

http://www.odchudzanko.pl/userfiles/image/poradnik/zielona-herbata-filizanka-300.jpg

tylko nie pytaj dlaczego z bazylią??????:eek: No miętę to bym zrozumiała, chociaż nie lubię zielonej miętowej...

Ja w starym domciu saunę zostawiłam... i szczerze mówiąc to dopiero teraz w jesienne wieczory mi jej zaczyna brakować. W lato nie ma czasu na takie pirdóły... i za ciepło jest...

Dziękuję ci za herbatkę, a bazylię wykorzystam do obiadku.......

Sauna......nigdy nie byłam i chyba nigdy nie będę.......nienawidzę upałów!!!! :mad::mad: zresztą miałaś przykład mojego wyglądu u Kali - Masakra!!!! Mój organizm buntuje się gdy jest gorąco. Chyba jestem za stara!!! Kiedyś lubiłam ciepełko, ale to było baaaaaaaaaaaaaaaardzo dawno temu :yes:

Gocha... Ty nie jesteś za stara tylko za gorrrrrąca babka:lol:. Jak Ci wiecznie gorąco to i sauna nie potrzebna. Ja tam zmarźluch strasznisty jestem. Moje chłopaki po chałupce w t-shirtach biegają, a ja na golfisko jeszcze polar wciągam... czasami na to jeszcze kamizelkę. Więc jak z takiej sauny wychodziłam to chociaż przez godzinkę mogłam się zachowywać jak normalny człowiek:rolleyes:. Tylko teraz nie mam sauny... jeszcze;)

wzór??????? nie żartuj !!!!!

póki co przypominam sobie jak sie wogóle robi filetem............

zamomniałam ile oczek łańcuszka......podpowiedz coś :)

między słupkami dwa oczka IooIooIooI a jak chcesz wzór to - IooIIIIooIooIIII - zamiast oczek, 2 słupki. I w ten sposób robisz całość. Pamiętaj tylko, aby zawsze jak zaczynasz nowy rząd, zrobić dwa oczka łańcuszka ( żeby robótka była prosta na brzegach )

Arctica ja faktycznie gorąca kobitka jestem, ale jednak to ten wiek, a nie temperament, choć może...? ;)

Edytowane przez meg60

między słupkami dwa oczka IooIooIooI a jak chcesz wzór to - IooIIIIooIooIIII - zamiast oczek, 2 słupki. I w ten sposób robisz całość. Pamiętaj tylko, aby zawsze jak zaczynasz nowy rząd, zrobić dwa oczka łańcuszka ( żeby robótka była prosta na brzegach )

Arctica ja faktycznie gorąca kobitka jestem, ale jednak to ten wiek, a nie temperament, choć może...? ;)

Ja wczoraj robiłam tak:

między słupkaki dwa oczka łańcuszka plus jedno nawinięcie nitki na szydełku...

Na brzegach....jak zaczynam nowy rząd....to robilam pięć oczek łańcuszka plus jedno nawinięcie nitki ....

źle??????????????:(

Ja wczoraj robiłam tak:

między słupkaki dwa oczka łańcuszka plus jedno nawinięcie nitki na szydełku...

Na brzegach....jak zaczynam nowy rząd....to robilam pięć oczek łańcuszka plus jedno nawinięcie nitki ....

źle??????????????:(

pojedynczy słupek to jedno nawinięcie nitki ......więc jak robisz filet to słupek-dwa oczka łańcuszka,słupek,dwa oczka łańcuszka, słupek...itd - tzn , jak ty nawijasz to to jest słupek. Na brzegu rób dwa oczka łańcuszka, słupek..itd ( dwa oczka łańcuszka na brzegu, to pojedynczy słupek ) nie wiem czy dobrze tłumaczę, ale zobacz to co napisałam w poprzednim poście na czerwono.....tak mniej więcej ma to wyglądać.

Tom Bor nie taki diabeł straszny jak go malują, warto spróbować i usiąść wygodnie, żeby kręgosłup nie bolał...;)

pojedynczy słupek to jedno nawinięcie nitki ......więc jak robisz filet to słupek-dwa oczka łańcuszka,słupek,dwa oczka łańcuszka, słupek...itd - tzn , jak ty nawijasz to to jest słupek. Na brzegu rób dwa oczka łańcuszka, słupek..itd ( dwa oczka łańcuszka na brzegu, to pojedynczy słupek ) nie wiem czy dobrze tłumaczę, ale zobacz to co napisałam w poprzednim poście na czerwono.....tak mniej więcej ma to wyglądać.

Tom Bor nie taki diabeł straszny jak go malują, warto spróbować i usiąść wygodnie, żeby kręgosłup nie bolał...;)

no teraz to mi namieszałaś:(

ide po szydełko!!!