meg60 22.10.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Ło tam! Nie ma o kim gadać! Był ktoś, komu nie podobały się nasze pogaduszki przy kominku w jesienne wieczory , więc poszedł precz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.10.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 chyba nikt ważny..........skoro nie zauwazyłam:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 22.10.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 nikt!!! przez duże N!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.10.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 no coś Ty Gocha... nie zasłużył na duże N:D Ze mną tooo taaaa... napijesz się... aż się zbąblonisz:yes: (zieloną herbatką na ten przykład, hihihiiii) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.10.2011 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 aaaaaa, zielona herbatka!!! Poproszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.10.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 ja wybieram sie dzis na basen z sauną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.10.2011 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 tylko uważaj na rekiny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.10.2011 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 aaaaaa, zielona herbatka!!! Poproszę! a płoszę bałdzo http://www.odchudzanko.pl/userfiles/image/poradnik/zielona-herbata-filizanka-300.jpg tylko nie pytaj dlaczego z bazylią?????? No miętę to bym zrozumiała, chociaż nie lubię zielonej miętowej... Ja w starym domciu saunę zostawiłam... i szczerze mówiąc to dopiero teraz w jesienne wieczory mi jej zaczyna brakować. W lato nie ma czasu na takie pirdóły... i za ciepło jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.10.2011 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Dziękuję ci za herbatkę, a bazylię wykorzystam do obiadku....... Sauna......nigdy nie byłam i chyba nigdy nie będę.......nienawidzę upałów!!!! :mad: zresztą miałaś przykład mojego wyglądu u Kali - Masakra!!!! Mój organizm buntuje się gdy jest gorąco. Chyba jestem za stara!!! Kiedyś lubiłam ciepełko, ale to było baaaaaaaaaaaaaaaardzo dawno temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.10.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 od dzis zaczynam szydełkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.10.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 super!@!!! jak juz coś będzie widać, to pokaż ......a który wzór robisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.10.2011 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Gocha... Ty nie jesteś za stara tylko za gorrrrrąca babka:lol:. Jak Ci wiecznie gorąco to i sauna nie potrzebna. Ja tam zmarźluch strasznisty jestem. Moje chłopaki po chałupce w t-shirtach biegają, a ja na golfisko jeszcze polar wciągam... czasami na to jeszcze kamizelkę. Więc jak z takiej sauny wychodziłam to chociaż przez godzinkę mogłam się zachowywać jak normalny człowiek:rolleyes:. Tylko teraz nie mam sauny... jeszcze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.10.2011 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 super!@!!! jak juz coś będzie widać, to pokaż ......a który wzór robisz?? wzór??????? nie żartuj !!!!! póki co przypominam sobie jak sie wogóle robi filetem............ zamomniałam ile oczek łańcuszka......podpowiedz coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 25.10.2011 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Kala na mnie nie licz bo jakaś kompletna noga z dziergania, a tutaj jak zwykle wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.10.2011 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 (edytowane) wzór??????? nie żartuj !!!!! póki co przypominam sobie jak sie wogóle robi filetem............ zamomniałam ile oczek łańcuszka......podpowiedz coś między słupkami dwa oczka IooIooIooI a jak chcesz wzór to - IooIIIIooIooIIII - zamiast oczek, 2 słupki. I w ten sposób robisz całość. Pamiętaj tylko, aby zawsze jak zaczynasz nowy rząd, zrobić dwa oczka łańcuszka ( żeby robótka była prosta na brzegach ) Arctica ja faktycznie gorąca kobitka jestem, ale jednak to ten wiek, a nie temperament, choć może...? Edytowane 25 Października 2011 przez meg60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.10.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Kala na mnie nie licz bo jakaś kompletna noga z dziergania, a tutaj jak zwykle wesoło no tak jak ja;) ale podjęłam wyzwanie:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.10.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 między słupkami dwa oczka IooIooIooI a jak chcesz wzór to - IooIIIIooIooIIII - zamiast oczek, 2 słupki. I w ten sposób robisz całość. Pamiętaj tylko, aby zawsze jak zaczynasz nowy rząd, zrobić dwa oczka łańcuszka ( żeby robótka była prosta na brzegach ) Arctica ja faktycznie gorąca kobitka jestem, ale jednak to ten wiek, a nie temperament, choć może...? Ja wczoraj robiłam tak: między słupkaki dwa oczka łańcuszka plus jedno nawinięcie nitki na szydełku... Na brzegach....jak zaczynam nowy rząd....to robilam pięć oczek łańcuszka plus jedno nawinięcie nitki .... źle?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 25.10.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 mnie to zaraz jak siedzę w miejscu kręgosłup boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.10.2011 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Ja wczoraj robiłam tak: między słupkaki dwa oczka łańcuszka plus jedno nawinięcie nitki na szydełku... Na brzegach....jak zaczynam nowy rząd....to robilam pięć oczek łańcuszka plus jedno nawinięcie nitki .... źle?????????????? pojedynczy słupek to jedno nawinięcie nitki ......więc jak robisz filet to słupek-dwa oczka łańcuszka,słupek,dwa oczka łańcuszka, słupek...itd - tzn , jak ty nawijasz to to jest słupek. Na brzegu rób dwa oczka łańcuszka, słupek..itd ( dwa oczka łańcuszka na brzegu, to pojedynczy słupek ) nie wiem czy dobrze tłumaczę, ale zobacz to co napisałam w poprzednim poście na czerwono.....tak mniej więcej ma to wyglądać. Tom Bor nie taki diabeł straszny jak go malują, warto spróbować i usiąść wygodnie, żeby kręgosłup nie bolał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.10.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 pojedynczy słupek to jedno nawinięcie nitki ......więc jak robisz filet to słupek-dwa oczka łańcuszka,słupek,dwa oczka łańcuszka, słupek...itd - tzn , jak ty nawijasz to to jest słupek. Na brzegu rób dwa oczka łańcuszka, słupek..itd ( dwa oczka łańcuszka na brzegu, to pojedynczy słupek ) nie wiem czy dobrze tłumaczę, ale zobacz to co napisałam w poprzednim poście na czerwono.....tak mniej więcej ma to wyglądać. Tom Bor nie taki diabeł straszny jak go malują, warto spróbować i usiąść wygodnie, żeby kręgosłup nie bolał... no teraz to mi namieszałaś ide po szydełko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts