Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

witam!!

Arctica - piona!!!

Tom Bor - dziękuję za zaproszenie! Ja przepraszam, że tak z butami na to spotkanie się wpakowałam! Jeśli nie będe intruzem, chętnie przyjdę - podajcie termin i godzinę!

Dorbie - ja tam wolę w zaciszu domowym, choć moje psice nie zawsze sie z tym zgadzają....obszczekuję mnie, bo nie wiedza co ja stakiego dziwnego robię!

Sylwerson - do meblowania u mnie jeszcze daleko, choć faktycznie mam je wybrane, a wyglądają mniej wiecej tak...

http://e3.otwarte24.pl/otw330/69b4b7f40013e7554b28a737

http://e3.otwarte24.pl/otw117/312de9af002630304b28a7cc

zastanawiam się tylko czy obicie skórzane...ale chyba nie.

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

NO PIĘKNY!!!!! Naprawdę! Fajnie, że pokazałaś, dzięki. mam nadzieje, że będziesz chciała pokazać jeszcze troszkę ;)

Szkoda, że tak się wszystko potoczyło i nie możesz prowadzić swojego dziennika. Fajnie by było jak mogłybyśmy sobie wzajemnie kibicować. No, ale najważniejsze jest to, ze wogóle się odezwałaś! :welcome:

meg.....przepraszam:(

nie zrobiłam jeszcze zdjęć......codzinnie cos popołudniu pakujemy, przewozimy......

ale pamiętam i obiecuje, że zrobie!!

Spokojnie Kala, poczekam!!!! pakuj rzeczy i spełniaj swoje marzenia!!!

Meg bardzo fajne te kanapy:)....a jakie planujesz obicie z jakiego materiału? i w jakim kolorku?

Co ciekawego u ciebie oczywiście poza szydełkowanie? ;)

Pozdrawiam serdecznie:)

Kanapy faktycznie fajne, a przede wszystkim niedrogie - planuję kupić trzy : 2x dwuosobowe i 1x trzyosobowe a w jakim kolorze? jeszcze nie wiem. zastanawiam się między brązem i zielenią, taką butelkową. Wszystko zależy od kolorów ścian, a tych jeszcze nie wybrałam.

zostawiłam szydełko....( tej firany chyba nigdy nie skończę :eek:) i robię na drutach komin, a wogóle to robię bo chcę nauczyć sie warkoczy...zawsze chciałam sie nauczyć. wstyd ......tyle lat robię na drutach i jakos nigdy mi nie wychodziły. Ale teraz ...nawet, nawet!

A ta opcja - najpierw kanapy a potem kolor - nawet mnie sie podobywuje !! ;)

Ja nie lubię drutów:(. Umiem robić, baaaa nawet warkocze wszelakiej maści umiem:cool:... ale nie lubię i kropka. Mama robi, babcia robi... to niech mi swetry robią:wiggle:. Ja wolę dla ducha robić nie dla ciała.:p

A z kanapami... przecież od czegoś trzeba zacząć:lol:. No chyba, że Ci się podobujce zmieniają:rolleyes:.