meg60 14.08.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Dziś podjelismy wazną decyzję a co z tego wyniknie czas pokaże 10200 wizyt - dziękuję !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.08.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Pozdrowienia z Kołobrzegu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.08.2009 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Dzięki, a juz myślalam, że wróciłaś jak ci tam dobra kobieto ??? Masz piekną pogode, więc chyba OK !!!!! Pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.08.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Witaj!! wrócilam wypoczęta i zrelaksowana a dziś wybieram sie budowe oblukac co i jak ciesze sie, że i u Ciebie sie układa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.08.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Witaj , fajnie, że wpadłaś na ploty Jutro idę na konkretną rozmowę i zanieść papiery Zobaczymy co dalej........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.08.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 meg.......a co tam na działce sie dzieje??? sa jakies postepy czy przerwa????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.08.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Na razie przerwa do środy. W środe wchodzą i idą ścianki fundamentowe z ociepleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.08.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Meg...... jak tam ?? jestes przyszykowana na środe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.08.2009 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 kalu jak wiesz nie jestem zmotoryzowana ( mój mąż po za miastem ) więc w środe będę na budowie tylko telepatycznie. No chyba, że coś wymyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.08.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Ty nie musisz być cały dzien na budowie od rana!!! niech inni pracują ale wieczorkiem koniecznie musisz jechac tam z aparatem fotograficznym!!!!! ja będę sie upominała o fotki!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.08.2009 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Może znajdę jakiegoś " jelenia " co by mnie tam zawiózł , ale muszę dobrze pomyśleć, kogo by tu .................dorwać Jak tylko mi sie uda to zdjęcia będą na pewno !!!!!!!!!!!! kala miłego wypoczynku w Chorwacjii,- ale tam pięknie!!!!!! - widziałam zdjęcia w galerii . Szybko wracaj do nas !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.08.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 spokojnie meg ....wyjezdżam dopiero w piatek rano!!! narazie nastawiam sie duchowo na wyjazd jeszcze poczekam na Twoje fotki!!!!!! bez nich nie jade !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 19.08.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Dzieńdoberek !! Ja też domagam się fotek Koniecznie chcę zobaczyć postępy na budowie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.08.2009 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Kurcze, ale mi głupio !!!!!! kalu obawiam się, że nie pojedziesz , nikt nie chce mnie zawieźć więc dziś zdjęć nie będzie, no chyba, że jutro kogoś namówię A jeśli i to mi się nie uda to kicha, zdjęcia będą dopiero w sobotę SORRY!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.08.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 no i wszyscy sa świadkami!!!!!!!! przez meg.......nie pojade na wakacje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.08.2009 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Jak mi przykro, ale robię co mogę Już nabilam tyle w telefonie, że szok Ale jeszcze dzień sie nie skończyl, więc .......wszystko jest możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.08.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.08.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 No niestety nie byłam na działce ale jutro, jak nic się nie wydarzy, będę na pewno !!!! kala wesolych wakacji !!!!!! Zdjęcia będa jutro, więc pakuj się spokojnie w walizy i.......... w drogę Nie byłam, ale wiem co na dzialce się dzieje ! - NIC !!!!!!! wysłałam "cichociemnego" - kierbuda i co się okazalo.......jest tylko betoniara, a ekipy niet. Dzwonię do majstra i pytam - jak tam na budowie, a on ( na szczęście, jego szczęście !!) , że dziś zwieźli sprzęt a jutro wchodzą na budowę więc ja - o której będziecie ? - o 7.30 ! - do ktorej ? - do 17.00 ! - bo chciałabym przyjechać, więc chcę wiedziec czy was zastanę !!!! - dobrze, dobrze, jesteśmy do 17.00 !!! A niech wiedzą, że ze mną nie przelewki !!! A czy będę czy nie będe to moja sprawa - a oni musza być i już !!!!!! Nie, no może ja przesadzam, ale uważam, że jak pokażę, że godzę się na jakieś niedomówienia albo na tzw " róbta co chceta " bo jestem baba - to mi na łeb wejda i doooopa !!!!!!! Wyrzucone pieniadze, a do gigantów finansjery nie należę !!!!!!! Mam rację ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 19.08.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Mam rację ???????? ABSOLUTNĄ!!!!!!! To są twoje ciężko zarobione pieniądze i na czas budowy twoi pracownicy i muszą wiedzieć, kto tu rządzi! Płacisz - wymagasz! Dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.08.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 MASZ RACJE!!!!!! i tak trzymaj!! niech wiedzą kto rządzi na budowie mam nadzieje, że dzis wieczorem zobacze fotki?? ja juz prawie spakowana jestem, siedze na walizkach, wyjazd jutro rano!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts