Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Może znajdę jakiegoś " jelenia " co by mnie tam zawiózł :roll: :roll: :roll: , ale muszę dobrze pomyśleć, kogo by tu .................dorwać :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: Jak tylko mi sie uda to zdjęcia będą na pewno !!!!!!!!!!!!

kala miłego wypoczynku w Chorwacjii,- ale tam pięknie!!!!!! - widziałam zdjęcia :oops: :oops: :oops: w galerii . Szybko wracaj do nas !!!!!!!

No niestety nie byłam na działce :cry: :cry: :cry: ale jutro, jak nic się nie wydarzy, będę na pewno !!!! kala wesolych wakacji !!!!!! Zdjęcia będa jutro, więc pakuj się spokojnie w walizy i.......... w drogę :p :p :p :p :p

Nie byłam, ale wiem co na dzialce się dzieje !

- NIC !!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

wysłałam "cichociemnego" - kierbuda i co się okazalo.......jest tylko betoniara, a ekipy niet. Dzwonię do majstra i pytam - jak tam na budowie, a on ( na szczęście, jego szczęście !!) , że dziś zwieźli sprzęt a jutro wchodzą na budowę :roll: więc ja - o której będziecie ? - o 7.30 ! - do ktorej ? - do 17.00 ! - bo chciałabym przyjechać, więc chcę wiedziec czy was zastanę !!!! :wink: :wink: :wink: :wink: - dobrze, dobrze, jesteśmy do 17.00 !!!

A niech wiedzą, że ze mną nie przelewki !!! A czy będę czy nie będe to moja sprawa - a oni musza być i już !!!!!!

Nie, no może ja przesadzam, ale uważam, że jak pokażę, że godzę się na jakieś niedomówienia albo na tzw " róbta co chceta " bo jestem baba - to mi na łeb wejda i doooopa !!!!!!! Wyrzucone pieniadze, a do gigantów finansjery nie należę !!!!!!!

Mam rację ????????