Dorfi 23.01.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Choróbsko Cię dopadło? Co za pech. Współczuje i duuuużo zdrowia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.01.2012 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 witaj Dorfi, dawno cie u mnie nie było....... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......a i owszem, choróbsko, dziś troszkę lepiej.....tylko jedna paka chusteczek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.01.2012 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 http://www.brzoza.pl/mediac/400_0/media/DIR_3201/fe584ff428388769ffff812effffffe1.jpg Brzoza to cudowne drzewo, neutralizuje niekorzystne promieniowanie cieków wodnych. Przebywanie w jej otoczeniu działa na ludzi uspokajająco i wzmacniająco.To pełen relaks. Brzoza to też naturalny antybiotyk Lista dowodów leczniczej mocy drzew stale się wydłuża. Niedawno naukowcy odkryli, że drzewa wydzielają fitoncydy, substancje, które mają właściwości bakteriobójcze i grzybobójcze. Można je nawet nazwać roślinnymi antybiotykami. Skutecznie odkażają śluzówkę gardła, nosa i krtani. Pod koroną brzozy wszystkie bakterie giną w ciągu 20 minut (brzoza jest jednym z drzew, które ma najwięcej fitoncydów). Pozytywny jon ujemny Poza dawką tlenu i fitoncydów drzewo brzozy ma jeszcze jedną cudowną właściwość ujemnie jonizują powietrze. By korzystać z energii drzew: Wybierz okazałe, zdrowe drzewo, np. brzozę lub dąb. Zdejmij buty, by nie zakłócać przepływu energii. Połóż całe dłonie na pniu drzewa (na ok. 20 minut). Pień możesz też objąć rękami i przytulić się do niego. Albo oprzeć się o drzewo plecami. Wtedy prawą dłoń połóż w miejscu splotu słonecznego, grzbietem lewej dotknij okolicy nerek, a wewnętrzną jej stroną pnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.02.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 muszę się pochwalić...a co!!!!! Pokażę wam zdjęcie mojej córci ze studniówki - to ta najbardziej uśmiechnięta.... http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/395761_334110106621088_100000663056123_1024367_315524340_n.jpg Ładną mam córkę, nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.02.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Śliczną!!!Impreza była udana, widać po minach?A gdzie się ta młodzież bawiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 01.02.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Gosiu ładną tą córę masz:) widać ,że studniówka się udała i towarzystwo zadowolone;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.02.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Śliczną!!! Impreza była udana, widać po minach? A gdzie się ta młodzież bawiła? kochana - to STUDNIÓWKA mojej najmłodszej córki!!!!! jejku!!!! jak ja stara jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.02.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 No napisałaś, że studniówka... Za moich czasów;) to studniówki w szkole się organizowało, ale teraz to wiem, że restauracje, hotele i inne sale weselne... Dlatego zapytałam gdzie;)A z innej beczki: jaki prezent planujecie wychowawcy na zakończenie? Bo moja córka gimnazjum kończy i też zastanawiamy się co tu można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.02.2012 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 sorrki, jakaś nie kumata jestem....impreskę mieli - nomen omen- w Yuce !!!!!! :rolleyes: wiesz, nie wiem co będą kupować na pożegnanie, bo my, jako rodzice, już tym sie nie zajmujemy....a z drugiej strony,obecna wychowawczyni jest od tego roku z nimi, więc nie są z nią związani jak poprzednią, myślę, ze coś jej tam kupią... ale jak kończyła gimnazjum, to kupiliśmy pani zegarek [ bo nie zauważyliśmy aby jakikolwiek miała] , a w podstawówce szkołę kończyliśmy srebrną biżuterią..... Ja ci coś powiem......nauczyciele lubią być docenieni...a prezent na pożegnanie jest tego dowodem, a czy kupicie coś osobistego, czy coś dla jej rodziny,[ mam tu na myśli coś ze szkła, czy ceramiki] to i tak będzie OK!!! Ja mam do tej pory biały zestaw deserowy z duraleksu, który dostałam na pożegnanie, lat temu z.........20 ? i zawsze pamiętam, że to od moich wychowanków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.02.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Trochę większy problem, bo to... on:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.02.2012 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 ups... to faktycznie problem. może popytajcie i zorientujcie się jakie ma upodobania, jakieś hobby..... wtedy będzie trochę łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.02.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 meg......śliczna córcia!! wygląda jak gwiazda filmowa uściskaj Ja ode mnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.02.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 ups... to faktycznie problem. może popytajcie i zorientujcie się jakie ma upodobania, jakieś hobby..... wtedy będzie trochę łatwiej. Chodzi o to, ze z tym... młodzieńcem raczej łatwiej nie będzie;) To bardzo skromny mlody chłopak... artysta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.02.2012 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 hmmmmmmm, artysta powiadasz? a może ...aparat fotograficzny? taki nie za drogi, ale w miare porządny? Sa przecież promocje i mozna kupić za dobre pieniądze dobry aparat......zegarek albo jakiś album z wpisem od dzieci? ......no kurcze faktycznie dla faceta to trudno coś wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.02.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Ooo, dzięki za propozycje:D Na zebraniu musimy przedyskutować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.02.2012 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.02.2012 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 kochani....TRZYMAJCIE JUTRO KCIUKI!!!! Plisssssssssssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.02.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Ja trzymam. Ale jak będzie ok, to powiesz, za co trzymałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.02.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Też trzymam... uda się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.02.2012 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 :mad::mad: @#$@%^%$#&^%*@, a niech to!!!!!!!!! Jak mi przejdzie to wam powiem.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts