Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

Gosieńko porzuć wszelkie wątpliwości, przecież wiosna stoi na progu, jest ślicznie i wszystko już będzie po Waszej myśli. Musi być!!! Głowa do góry, pierś do przodu i... do spełniania marzeń marsz!!!

Gosiu podpisuję sie pod słowami Arcticzki :yes: Wszystko bedzie dobrze ,głowa do góry ...nabieraj wiary w to,że tym razem ułoży się po waszej myśli i w tym roku zamieszkacie w swoim domku :wave:...wymarzonym domku:wiggle: Trzymam mocno kciuki!!!

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gosieńko porzuć wszelkie wątpliwości, przecież wiosna stoi na progu, jest ślicznie i wszystko już będzie po Waszej myśli. Musi być!!! Głowa do góry, pierś do przodu i... do spełniania marzeń marsz!!!

TAK JEST!!!!!!

hej ho, hej ho, do domku by się szło....hej, ho, hej, ho........

ale, ale.....wiosna blisko, bo Arctica na horyzoncie !!!!!!!

chyba masz rację. Może jak będzie ciepełko i napiję się tej kawusi na tarasie, to może mi przejdzie. Nie ...ja wiem, że to minie i wszystko bedzie OK, ale musiałam sie wyżalić, bo jakiś dołek mnie naszedł. A wiem, ze tu znajdę bratnie dusze, ktore podtrzymają mnie na duchu i dodadzą otuchy i przytulą......:hug:DZIĘKI !!!

tak sobie siedzę i dumam i wydumałam.......zaprojektowałam sobie kuchnię, a co!!!!

http://foto0.m.onet.pl/_m/1527f15594d43c7e30dc4dcc00de1758,10,19,0.jpg

proszę o uwagi i sugestie......moze być krytyka. Oczywiscie kuchnia jest skromna, ale taka mi się wymarzyła i w takiej bede sie czuła dobrze. Kolor szafek tylko nie specjalnie taki jaki będzie, ma być dąb antyczny, taki fajny z fakturką.....i szafki bardziej rusti......

dziękuję ci bardzo amazonko!!! projektowanie najpierw układa mi się w głowie, a potem przelewam to na papier( przysłowiowy, bo teraz robi sie to w kompie :rolleyes: ) stolarzowi pokarzę gotowy projekt i posłucham jego rad i pomysłów, a potem zobaczymy czy projekt będzie ewaluował....

łaaaaaaaaaaaaaaadna!!!!!!!! myśle, że jak będzie widna kuchnia i jasne sciany to te ciemne meble nie bedą razić......moja tez wcale nie bedzie jasna - dąb antyczny jest dość ciemny ( moja kolezanka ma, więc wiem jak wyglada w realu ) a ponieważ kuchnia ma dość duze okno, wiec myślę, ze nie bedzie za ciemno ( u koleżanki jest tylko okno pod sufitem - takie niewielkie ) kochana twoja wymarzona też pewnie będzie super wyglądać........jakies białe dodatki i będzie git!!!!!

Meg, bardzo się cieszę, ze się udało, to teraz musicie zawijać rękawy, co?

Kuchnia baaardzo ładna!!! Już niedługo będziesz w niej gotować:yes::yes::yes:

Tak zerknęłam jeszcze dokladnie, nie jest za daleko od kuchenki do zlewu? chociaz to chyba tylko złudzenie na zdjęciu...

cześć meg:wiggle: ja u ciebie bywam , ale nie gadam. teraz muszę. nie pękaj. jak mówi mój kolega cytuję "tylko stare gumy pękają " a my przeciez młode jesteśmy. nie rób sobie zlewu przy oknie .a przynajmniej przemyśl to. ja mam i nie jestem zadowolona. okno pochlapane ciągle , i jeszcze ociekacz musisz mieć bo szafki na oknie nie powiesisz. takie tam moje uwagi tylko. jeśli marzysz o zlewie pod oknem to sobie zrób, ale żeby potem nie było:Ppozdrawiam

witaj!!!!!!!! ........za późno....zlew będzie pod oknem :p;) bo nigdy tam nie miałam, ale mam nadzieję, że nie dam radę.......okno jest trochę wyżej niż zlew, więc może nie będzie zachlapane? Suszarka? no to faktycznie trzeba bedzie ją postawić na wieszku.... choć planuję zmywarkę to moze uniknę tych garów na suszarce.....tylko jakiś kubeczek, szklanka...? ale oczywiście dziekuję za uwagi doświadczona koleżanko.......czekam na więcej!! i zapraszam częściej!

a z okazji DNIA KOBIET

http://media5.mojageneracja.pl/oioqeutyoy/mediumk675va5548b3af760b44040556.jpg

Edytowane przez meg60