dorkaK 04.03.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Gosieńko porzuć wszelkie wątpliwości, przecież wiosna stoi na progu, jest ślicznie i wszystko już będzie po Waszej myśli. Musi być!!! Głowa do góry, pierś do przodu i... do spełniania marzeń marsz!!! Gosiu podpisuję sie pod słowami Arcticzki Wszystko bedzie dobrze ,głowa do góry ...nabieraj wiary w to,że tym razem ułoży się po waszej myśli i w tym roku zamieszkacie w swoim domku ...wymarzonym domku:wiggle: Trzymam mocno kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.03.2012 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Gosieńko porzuć wszelkie wątpliwości, przecież wiosna stoi na progu, jest ślicznie i wszystko już będzie po Waszej myśli. Musi być!!! Głowa do góry, pierś do przodu i... do spełniania marzeń marsz!!! TAK JEST!!!!!! hej ho, hej ho, do domku by się szło....hej, ho, hej, ho........ ale, ale.....wiosna blisko, bo Arctica na horyzoncie !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.03.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Gosiunia wszystko będzie dobrze. To takie przedwiosenne przygnębienie, które minie, jak tylko weźmiesz się ostro do budowy a właściwie do wykańczania domeczku. Pamiętasz jak się cieszyłaś, że masz już taras wylany i masz gdzie pić kawusię? Cała ta radość zaraz wróci !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.03.2012 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 chyba masz rację. Może jak będzie ciepełko i napiję się tej kawusi na tarasie, to może mi przejdzie. Nie ...ja wiem, że to minie i wszystko bedzie OK, ale musiałam sie wyżalić, bo jakiś dołek mnie naszedł. A wiem, ze tu znajdę bratnie dusze, ktore podtrzymają mnie na duchu i dodadzą otuchy i przytulą......:hug:DZIĘKI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.03.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 tak sobie siedzę i dumam i wydumałam.......zaprojektowałam sobie kuchnię, a co!!!! http://foto0.m.onet.pl/_m/1527f15594d43c7e30dc4dcc00de1758,10,19,0.jpg proszę o uwagi i sugestie......moze być krytyka. Oczywiscie kuchnia jest skromna, ale taka mi się wymarzyła i w takiej bede sie czuła dobrze. Kolor szafek tylko nie specjalnie taki jaki będzie, ma być dąb antyczny, taki fajny z fakturką.....i szafki bardziej rusti...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.03.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 meg..........czytam, że masz kupca??? wspaniale wieści ciesze sie kochana z Tobą !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.03.2012 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 07.03.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Meg brawo za projekt kuchni. ja to jestem za ciemna masa. mam taką wnękę w kuchni i nie umiem jes wstawić w projekt. z resztą zawsze mi głupoty wychodzą. mam 3 stolarzy - niech mnie zaskoczą ;! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.03.2012 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 dziękuję ci bardzo amazonko!!! projektowanie najpierw układa mi się w głowie, a potem przelewam to na papier( przysłowiowy, bo teraz robi sie to w kompie ) stolarzowi pokarzę gotowy projekt i posłucham jego rad i pomysłów, a potem zobaczymy czy projekt będzie ewaluował.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 07.03.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 ja od 3 lat jestem zakochana w tej samej kuchnie . i ktos moglby mi ja wybic z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.03.2012 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 a jak ona wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 07.03.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 ja wiem ze ciemna ja wiem ze za ciemna, ale tu w bloku mam jasna i jej nie cierpię. bardzo mi sie podoba orzech i z czernią i z bielą. ona jest zz tego forum. juz j a kiedyś wstawiałam. http://img405.imageshack.us/img405/1911/kuchniapiekna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.03.2012 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 łaaaaaaaaaaaaaaadna!!!!!!!! myśle, że jak będzie widna kuchnia i jasne sciany to te ciemne meble nie bedą razić......moja tez wcale nie bedzie jasna - dąb antyczny jest dość ciemny ( moja kolezanka ma, więc wiem jak wyglada w realu ) a ponieważ kuchnia ma dość duze okno, wiec myślę, ze nie bedzie za ciemno ( u koleżanki jest tylko okno pod sufitem - takie niewielkie ) kochana twoja wymarzona też pewnie będzie super wyglądać........jakies białe dodatki i będzie git!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.03.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Meg, bardzo się cieszę, ze się udało, to teraz musicie zawijać rękawy, co? Kuchnia baaardzo ładna!!! Już niedługo będziesz w niej gotować:yes: Tak zerknęłam jeszcze dokladnie, nie jest za daleko od kuchenki do zlewu? chociaz to chyba tylko złudzenie na zdjęciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.03.2012 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Yuko, to tylko tak na wizualce wygląda. faktycznie jest - będzie - OK!!!! mam nadzieję a za pochwałę kuchni - dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.03.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Tak włąśnie myślałam:)A kuchnia naprawdę bardzo mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 07.03.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 mam w niej dwa okna. wiec mam nadzieje ze bedzie taka wiesz wymarzona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.03.2012 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Tak włąśnie myślałam:) A kuchnia naprawdę bardzo mi się podoba:) mam w niej dwa okna. wiec mam nadzieje ze bedzie taka wiesz wymarzona! to bedzie super!!!!! a fronty też beda takie jak na zdjeciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 08.03.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 cześć meg:wiggle: ja u ciebie bywam , ale nie gadam. teraz muszę. nie pękaj. jak mówi mój kolega cytuję "tylko stare gumy pękają " a my przeciez młode jesteśmy. nie rób sobie zlewu przy oknie .a przynajmniej przemyśl to. ja mam i nie jestem zadowolona. okno pochlapane ciągle , i jeszcze ociekacz musisz mieć bo szafki na oknie nie powiesisz. takie tam moje uwagi tylko. jeśli marzysz o zlewie pod oknem to sobie zrób, ale żeby potem nie było:Ppozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.03.2012 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 (edytowane) witaj!!!!!!!! ........za późno....zlew będzie pod oknem ;) bo nigdy tam nie miałam, ale mam nadzieję, że nie dam radę.......okno jest trochę wyżej niż zlew, więc może nie będzie zachlapane? Suszarka? no to faktycznie trzeba bedzie ją postawić na wieszku.... choć planuję zmywarkę to moze uniknę tych garów na suszarce.....tylko jakiś kubeczek, szklanka...? ale oczywiście dziekuję za uwagi doświadczona koleżanko.......czekam na więcej!! i zapraszam częściej! a z okazji DNIA KOBIET http://media5.mojageneracja.pl/oioqeutyoy/mediumk675va5548b3af760b44040556.jpg Edytowane 8 Marca 2012 przez meg60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts