Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

Dorka dzięki!!

Yuka chodzi mi o obfocenie z każdej strony ( oczywiście szafki z barkiem ) bo ja sobie wymarzyłam taką dziwną.............będzie szersza niż zwykła szafka, tak mniej wiecej na póltora-raza :) z tym, że pół szafki będzie wysokości szafek kuchennych z funkcją kuchenną czyli zwyczajna z drzwiczkami lub szufladami ( jeszcze nie wiem...) a druga połowa, ta od strony jadalni, będzie wyższa z funkcją komody .......tzn - będą szuflady na sztućce ( takie od świeta, rzadko uzywane )na górze, pośrodku szuflady na obrusy i serwety, a po bokach szafki z przeszkleniami na świateczne talerze, serwisy i bibeloty...... tak sobie wymarzylam. Dlatego chciałam zobaczyć twoją szafkę, bo ona najbardziej przypomina tę moją......będzie mi łatwiej wytłumaczyć stolarzowi. Acha.....dziękuję za pozwolenie zrobienia kopi :)

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ufffffffffffffffff, byłam!!!!! ponad 500 stron :jawdrop: znalazłam na 173 !!!!!! własnie o cos takiego mi chodziło, tylko inny styl - u mnie klasyka z rusti !!!!! Nie wiem tylko czy Tola sie nie pogniewa, bo oczywiście pozwoliłam sobie skopiować do swojego archiwum.

A ja mam centralnie pod oknem i też uważam, ze jest fajne:)

I na serio, nie chlapie się na okno!!!!

Ja też mam centralnie naprzeciw okna i uważam to za dobre rozwiązanie. Problem tylko w dobraniu odpowiedniego zlewu, aby bateria nie przeszkadzała w otwarciu okna. Chyba, że nie jest to potrzebne ;-)

Ja też mam centralnie naprzeciw okna i uważam to za dobre rozwiązanie. Problem tylko w dobraniu odpowiedniego zlewu, aby bateria nie przeszkadzała w otwarciu okna. Chyba, że nie jest to potrzebne ;-)

Bateria podokienna:yes: Już myłam okno wyciągając ją, bardzo prosto!!! Polecam:yes:

he, he bardzo śmieszne!!!! :no:;)

a teraz pokażę wam, jak Pani była na swoich włościach w piękny, sobotni, poranek..... tadammmm!

http://foto3.m.onet.pl/_m/be499b3c5dc4a9aaf311ebb9ada7472b,10,19,0.jpg

no i tak to było.............

a teraz trochę nie budowlano, a zwierzyczeńcowo....hi, hi, ale słowo mi wyszło!

Tak wyglądała Jisna półtora roku temu....

http://foto2.m.onet.pl/_m/26f2ae36d53b5312a8ca6f86beb0ef3a,10,19,0.jpg

a tak teraz......

http://foto0.m.onet.pl/_m/5e0d250c93da014fd3914616572355b4,10,19,0.jpg

elegansio......nie?

Jaka śliczna psunia!:wiggle: Rozkłada łapki jak moja Salma, tak na boczki... tylko wiesz co???? Nie gniewaj się, ale ni cholery mi ten róż do niej nie pasuje:no:. Wiem to panienka itd. i nie moja sprawa, ale mi nie pasuje, sorry:rolleyes:. Czerwony, oooo!!! albo taki buraczkowy, albo nie wiem! ciemno rudy, taki kasztanek...

Sorry raz jeszcze, gryzie mi się róż z biszkopcikiem:p

A działać już nie możesz? Wszystko będziecie robić kimś, czy sami też coś planujecie???

różowy nie????? :no::confused: noooooooooo to, zastanowię się i poszukam innej chusteczki. Wiesz, Jisna dotąd nie nosiła takiej ozdoby, ale ostatnio miała anginę i tak jej założyłam - różową! choć mam i inne!

a jeśli chodzi o budowę, to niestety większość będą robić fachowcy - my nie dysponujemy czasem :confused: aby skończyć wszystko w krótkim czasie.......co prawda jak już bedziemy tam mieszkać, to napewno bedziemy coś robić sami......

Jak tak popatrzyłam w pyszczysko to jeszcze zielony mi pasuje, będzie Jisna wiosenna:p...

Ja Ci powiem, że jak się mieszka to ZAWSZE!!! jest coś do zrobienia. Mieszkamy już dość długo, a tyyyyyyyle braków wykończeniowych, że szkoda gadać. Ale to jest tak, zimą nic nie robimy bo będzie ciepło, drzwi się pootwiera szybciej schło będzie, kurzawa jakby mniejsza...

jest ciepło to nas na zewnątrz wywiewa i wołami nas do chałupy nie zaciągniesz...