meg60 11.03.2012 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Dorka dzięki!! Yuka chodzi mi o obfocenie z każdej strony ( oczywiście szafki z barkiem ) bo ja sobie wymarzyłam taką dziwną.............będzie szersza niż zwykła szafka, tak mniej wiecej na póltora-raza z tym, że pół szafki będzie wysokości szafek kuchennych z funkcją kuchenną czyli zwyczajna z drzwiczkami lub szufladami ( jeszcze nie wiem...) a druga połowa, ta od strony jadalni, będzie wyższa z funkcją komody .......tzn - będą szuflady na sztućce ( takie od świeta, rzadko uzywane )na górze, pośrodku szuflady na obrusy i serwety, a po bokach szafki z przeszkleniami na świateczne talerze, serwisy i bibeloty...... tak sobie wymarzylam. Dlatego chciałam zobaczyć twoją szafkę, bo ona najbardziej przypomina tę moją......będzie mi łatwiej wytłumaczyć stolarzowi. Acha.....dziękuję za pozwolenie zrobienia kopi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.03.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Meg, z tego co tłumaczysz, to Tola ma podobne rozwiązanie, tylko od strony jadalni szafkę. Ja mam normalnej szerokości i tylko blat wyższy. Jak naładuje mi się bateria w aparacie to zrobię zdjęcie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.03.2012 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 ok! widzę, ze masz troche inaczej, ale na twojej bedzie mi łatwiej wytłumaczyć.....chyba zaraz wpadnę do Toli..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.03.2012 00:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 ufffffffffffffffff, byłam!!!!! ponad 500 stron znalazłam na 173 !!!!!! własnie o cos takiego mi chodziło, tylko inny styl - u mnie klasyka z rusti !!!!! Nie wiem tylko czy Tola sie nie pogniewa, bo oczywiście pozwoliłam sobie skopiować do swojego archiwum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 12.03.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 cześć meg:(smutno , ze ania chora, ale jest bardzo silna więc da radę. często bywałam u niej w dzienniku. i mam nadzieję, że jeszcze w nim pogadamy. dlaczego tak jest ,że ludzie delikatni i wrazliwi często mają gorzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.03.2012 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 otóż to........niestety nie ma najświeższych wiadomości o Ani i nie wiadomo co się z nią teraz dzieje..........szkoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.03.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 A ja mam centralnie pod oknem i też uważam, ze jest fajne:) I na serio, nie chlapie się na okno!!!! Ja też mam centralnie naprzeciw okna i uważam to za dobre rozwiązanie. Problem tylko w dobraniu odpowiedniego zlewu, aby bateria nie przeszkadzała w otwarciu okna. Chyba, że nie jest to potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.03.2012 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 czyli większość jest raczej ZA!!!! będzie zlew pod oknem!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.03.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Jak tam Gośku spakowana już??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.03.2012 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 nieeeee, to dopiero gdzieś w czerwcu........muszę przecież środek, jako-tako, zrobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.03.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Ja też mam centralnie naprzeciw okna i uważam to za dobre rozwiązanie. Problem tylko w dobraniu odpowiedniego zlewu, aby bateria nie przeszkadzała w otwarciu okna. Chyba, że nie jest to potrzebne Bateria podokienna:yes: Już myłam okno wyciągając ją, bardzo prosto!!! Polecam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.03.2012 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 nieeeee, to dopiero gdzieś w czerwcu........muszę przecież środek, jako-tako, zrobić! No to pracowity okres przed Wami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 13.03.2012 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 oj tak, az boję się o tym mysleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.03.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 a po co myśleć????... do roboty!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 13.03.2012 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 he, he bardzo śmieszne!!!! a teraz pokażę wam, jak Pani była na swoich włościach w piękny, sobotni, poranek..... tadammmm! http://foto3.m.onet.pl/_m/be499b3c5dc4a9aaf311ebb9ada7472b,10,19,0.jpg no i tak to było............. a teraz trochę nie budowlano, a zwierzyczeńcowo....hi, hi, ale słowo mi wyszło! Tak wyglądała Jisna półtora roku temu.... http://foto2.m.onet.pl/_m/26f2ae36d53b5312a8ca6f86beb0ef3a,10,19,0.jpg a tak teraz...... http://foto0.m.onet.pl/_m/5e0d250c93da014fd3914616572355b4,10,19,0.jpg elegansio......nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.03.2012 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 już nie mogę się doczekać......już bym chciała coś działać, robić, wybierać, kupować..........ech! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.03.2012 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Jaka śliczna psunia! Rozkłada łapki jak moja Salma, tak na boczki... tylko wiesz co???? Nie gniewaj się, ale ni cholery mi ten róż do niej nie pasuje:no:. Wiem to panienka itd. i nie moja sprawa, ale mi nie pasuje, sorry:rolleyes:. Czerwony, oooo!!! albo taki buraczkowy, albo nie wiem! ciemno rudy, taki kasztanek... Sorry raz jeszcze, gryzie mi się róż z biszkopcikiem:p A działać już nie możesz? Wszystko będziecie robić kimś, czy sami też coś planujecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.03.2012 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 różowy nie????? noooooooooo to, zastanowię się i poszukam innej chusteczki. Wiesz, Jisna dotąd nie nosiła takiej ozdoby, ale ostatnio miała anginę i tak jej założyłam - różową! choć mam i inne! a jeśli chodzi o budowę, to niestety większość będą robić fachowcy - my nie dysponujemy czasem aby skończyć wszystko w krótkim czasie.......co prawda jak już bedziemy tam mieszkać, to napewno bedziemy coś robić sami...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.03.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Jak tak popatrzyłam w pyszczysko to jeszcze zielony mi pasuje, będzie Jisna wiosenna:p... Ja Ci powiem, że jak się mieszka to ZAWSZE!!! jest coś do zrobienia. Mieszkamy już dość długo, a tyyyyyyyle braków wykończeniowych, że szkoda gadać. Ale to jest tak, zimą nic nie robimy bo będzie ciepło, drzwi się pootwiera szybciej schło będzie, kurzawa jakby mniejsza...jest ciepło to nas na zewnątrz wywiewa i wołami nas do chałupy nie zaciągniesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.03.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 poogladałam zdjęcia......fajnie sie prezentujesz w swoim domku:)ciesze sie, że wszystko sie układa.....trzymam kciukasy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts