kala67 19.03.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 pada u Ciebie dziś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.03.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 nieeeeeeeeeee, ale wiało jak nie wiem co!!!! Głowe chciało urwać. Zresztą cały dzień dziś spędziłam w szpitalu z córką...dostała jakieś boleści podbrzusza i została na oddziale. Wszytko jest OK!, ale muszą jej zrobić dodatkowe badania - prawdopodobnie ma zapalenie pęcherza............mam nadzieję! Także pogoda dziś mnie ominęła, widziałam ją z okna szpitala lub samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.03.2012 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 spalam już wczoraj jak to pisałaś zdrówka córci zyczę, uściskaj ją ode mnie !!!! dziś u nas wychodzi słonko....napewno do Was też dojedzie:) buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.03.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 U nas było, ale się schowało:( Pisz Ty babo z którą córką, co??? Jak mi się w ciąży zapalony pęcherz przypałętał, to całe 9 miechów dawał popalić i na nerki przelazło... i po rozwiązaniu jeszcze parę razy mi nerki zapalało, dziadostwo jedno! Tak, że Mayce źle nie życzę absolutnie, ale lepiej żeby to jej się ten pęcherz zapalił... tylko jej nie mów, coooo????;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.03.2012 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Dzięki dziewczyny....już Kasia czuje się dobrze, badania są OK! tylko jakieś bakterie, nieliczne, w moczu ma. więc może to jednak nie zapalenie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 20.03.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Gosieńko życzę zdrówka Kasi:) i teraz niech uważa na siebie w tym stanie;) dobrze ,że wyniki są ok!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.03.2012 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Fasolka rozwija się prawidłowo.....a inne rzeczy to jest też trochę przewrażliwienie mojej córki.....zawsze taka była. Na szczęscie ja jestem z tych co to nie panikują i moja córka wie o tym, wiec zawsze, jak coś sie dzieje, dzwoni lub przychodzi do mnie i zawsze jej to wychodzi na dobre.......mam chyba zaraźliwy optymizm! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.03.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Co ja tu czytam???????????? Dla córci gratulacje :D:D A dla babci (in spe) trzymamnia kciuków i nie tylko... Czyli forumowe kibicowanie rozpoczęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.03.2012 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 można rozpocząć odliczanie..........a teraz - DO SZCZĘŚLIWEGO ROZWIĄZANIA.......!!!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.03.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 (edytowane) Edytowane 21 Marca 2012 przez Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.03.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 no i...??? pisz na priv albo zadzwoń..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.03.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 To mnie zaraź!!! Odebrałam wypis ze szpitala:( Arctica...........co sie dzieje???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.03.2012 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Kaluś pisałam u siebie, że miałam wątpliwą przyjemność nocować na chirurgii, a teraz... eeeee tam.... takie moje czarnowidztwo:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2012 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 a teraz..........będzie dobrze musi być !!!!!!! idę czytać do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.03.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Hej, hej!!!! Jak tam? Terminy podopinane?? Brygady poumawiane??? Czas odliczać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.03.2012 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 uffff, już się boję........ narazie jedna ekipa umówiona na po świętach - będą robić ściany, płytki i górną łazienke........mam upatrzoną firmę od podłóg - kładą panele gratis.... powiedzieli, że od zamówienia to półtora tygodnia...są ze śląska, ale to jeszcze trochę , myślę, że w maju. Najpierw muszę zrobić kotłownię......rozglądam się za piecem i znów za fachowcem..... poprzedni, ten młody i podobny do Wieczorkiewicza, dał taką cenę, że nogami się nakryliśmy.....23tys no trochę przegiął......... inni ok 16tys - jest różnica? JEST! Oczywiście cena z piecem, ale bez grzejników.....niestety. Dziś byliśmy na działeczce wsadzić świateczną choinkę i inne krzaczory, które zalegały na balkonie i blokowały dojście. Zobaczymy czy się przyjmą?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.03.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Już Ty się nie bojjj!!! Wszystko będzie po kolei i ok! A jakie ogrzewanie? Macie tam gaz? Może ten młody sobie za podobiznę dolicza;) A krzaczory jak zielonym do góry i wody na łeb nalali to muszą się przyjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.03.2012 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 :rotfl:tantiemy sobie doliczył a ogrzewanie na eko....gazu niet! nie boję się tak na prawdę....tylko - czy wszystko i czy zdążymy????? a roślinki??? nie no dogóry zielonym.....to jest szansa, że sie przyjmą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.03.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Pewno, że się przyjmą! Porządny piec z podajnikiem (?) to musi kosztować. A same grzejniki czy podłogówkę gdzieś masz? Pytam bo przy mieszanych musi być mieszacz bo na podłogówkę niższą temperaturę trzeba. I on też sporo kosztuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.03.2012 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 taki piec to koszt ok 10tys DEFRO.....mamy i to i to, czyli mieszacz będzie potrzebny...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts