Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nieeeeeeeeeee, ale wiało jak nie wiem co!!!! Głowe chciało urwać. Zresztą cały dzień dziś spędziłam w szpitalu z córką...dostała jakieś boleści podbrzusza i została na oddziale. Wszytko jest OK!, ale muszą jej zrobić dodatkowe badania - prawdopodobnie ma zapalenie pęcherza............mam nadzieję! Także pogoda dziś mnie ominęła, widziałam ją z okna szpitala lub samochodu.

U nas było, ale się schowało:(

Pisz Ty babo z którą córką, co??? Jak mi się w ciąży zapalony pęcherz przypałętał, to całe 9 miechów dawał popalić i na nerki przelazło... i po rozwiązaniu jeszcze parę razy mi nerki zapalało, dziadostwo jedno! Tak, że Mayce źle nie życzę absolutnie, ale lepiej żeby to jej się ten pęcherz zapalił:yes:... tylko jej nie mów, coooo????:p;)

Fasolka rozwija się prawidłowo.....a inne rzeczy to jest też trochę przewrażliwienie mojej córki.....zawsze taka była. Na szczęscie ja jestem z tych co to nie panikują i moja córka wie o tym, wiec zawsze, jak coś sie dzieje, dzwoni lub przychodzi do mnie i zawsze jej to wychodzi na dobre.......mam chyba zaraźliwy optymizm! :cool:

uffff, już się boję........ narazie jedna ekipa umówiona na po świętach - będą robić ściany, płytki i górną łazienke........mam upatrzoną firmę od podłóg - kładą panele gratis.... powiedzieli, że od zamówienia to półtora tygodnia...są ze śląska, ale to jeszcze trochę , myślę, że w maju. Najpierw muszę zrobić kotłownię......rozglądam się za piecem i znów za fachowcem..... poprzedni, ten młody i podobny do Wieczorkiewicza, dał taką cenę, że nogami się nakryliśmy.....23tys :jawdrop: no trochę przegiął......... inni ok 16tys - jest różnica? JEST! Oczywiście cena z piecem, ale bez grzejników.....niestety.

Dziś byliśmy na działeczce wsadzić świateczną choinkę i inne krzaczory, które zalegały na balkonie i blokowały dojście. Zobaczymy czy się przyjmą?!