Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

Pomarudzę jeszcze... tak mi łazi po głowie, no muszę powiedzieć bo... no bo muszę... te panele w salonie to niekoniecznie dobry pomysł...

sorry

A dlaczego???? Mnie jakoś bardziej pasuje panel, drewno... - daje taki cieplejszy klimat. Plytka jakoś dla mnie zimna w obyciu, nawet jeśli pod nią jest ogrzewanie.... no taka juz jestem.............................staroświecka, cy cóś !

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gosiu no pięknie kuchnia wam wyszła ,wszystko pasuje do siebie :yes: a schody miodzio wyglądaja:D

cegiełka fajnie się prezentuje ....czekam na efekt końcowy jak będzie cała ściana obłożona cegiełką ,bo zapowiada się ciekawie:) pewenie jesteś szczęśliwa:lol2:? Buziole przesyłam:hug:

Pierwsza noc w domku......trochę niewygodnie, bo spalismy na sofach z salonu, ale wrażenie niezapomniane!!!!! Cisza, spokój, przestrzeń.........MIODZIO!!!

w sobotę miałam dzień miły dla mnie.....dekorowanie kuchni :) i trochę mniej...sprzątanie. Posprzątałam mamy pokój - nawet okna i podłogi się domyły !! ustawiłam sofy zapaliłam, nastrojowa lampę - i zrobiło się przyjemnie! Tak domowo! A z przyjemnych rzeczy - pomalowałam stare krzesło i stolik! A jak? Popatrzcie :

http://foto0.m.onet.pl/_m/b560df9f06eeaeb16bed29515e760e34,10,19,0.jpg

blat stolika jest orzechowy ...tu trochę wyszedł ciemnawy :(

aaaaaaaa pokażę wam nasze schody - już bardziej zaawansowane!

http://foto2.m.onet.pl/_m/30457611a2fd24484e6ecd9d0747d1ae,10,19,0.jpg

trochę niewyraźnie widać, bo zdjęcie z komórki......

Wiesz, ...nie pamiętam :eek: tak niespokojnie spałam na tej wąskiej, dwuosobowej, nierozkładanej sofie, ze sny były krótkie i jakieś takie......................mało ważne - chyba???! :confused:

A ty? Jak sie czujesz?????

chuje sie duzo lepiej, dziś kończę drugą serie antybiotyku...

w weekend byłam na uczelni, kolejny egzamin mam do przodu.....więc jest ok:)

do pracy ide dopiero w piatek;)

No to nastepny etap zakończony!!! Kotłownia odpalona, w domku ciepło, aż za ciepło :wave: Panowie mają dylemat.....gdzie spać? Bo na górze UPAŁ !!!! Podłogówka trochę dłużej się rozgrzewa, ale jak wychodziliśmy to w łazience już była ciepła podłoga !!!!! Czyli - JEST DOBRZE !!!! Jeszcze tylko musimy założyć dodatkową pompę - ciepla woda trochę za długo dochodzi do kuchni :( ale pompa da radę.

acha, odpaliłam dziś kuchnię gazową.....zagotowałam wodę w nowym czajniczku. :)

:hug:oj tam, oj tam.....zawstydziłaś mnie - złapałam buraka.......Dziękuję!!!

Dziewczyny? Kasia ogólnie czuje sie dobrze, choć teraz trochę się przeziębiła, a Maja - ustne zdane, reszta wyników dopiero pod koniec czerwca.....i wtedy się okaże :cool: