meg60 25.05.2012 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Pomarudzę jeszcze... tak mi łazi po głowie, no muszę powiedzieć bo... no bo muszę... te panele w salonie to niekoniecznie dobry pomysł... sorry A dlaczego???? Mnie jakoś bardziej pasuje panel, drewno... - daje taki cieplejszy klimat. Plytka jakoś dla mnie zimna w obyciu, nawet jeśli pod nią jest ogrzewanie.... no taka juz jestem.............................staroświecka, cy cóś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 25.05.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Gosiu no pięknie kuchnia wam wyszła ,wszystko pasuje do siebie a schody miodzio wyglądaja:D cegiełka fajnie się prezentuje ....czekam na efekt końcowy jak będzie cała ściana obłożona cegiełką ,bo zapowiada się ciekawie:) pewenie jesteś szczęśliwa:lol2:? Buziole przesyłam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.05.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Małgosiu, kuchnia jest śliczna!!! Pokazuj więcej Już mi się morda cieszy na dalsze oglądanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 25.05.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Wszystko ślicznusie, kuchnia, zlew, cegły, schody, mniam! Ja też wolę panele w salonie, a nie płytki i umnie tak będzie. Jakoś tak mi się wydaje, że poza sezonem grzewczym przyjemniej będzie chodzić po panelach a nie zimnych płytkach. Ale to moja osobista refleksja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 27.05.2012 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Pierwsza noc w domku......trochę niewygodnie, bo spalismy na sofach z salonu, ale wrażenie niezapomniane!!!!! Cisza, spokój, przestrzeń.........MIODZIO!!! w sobotę miałam dzień miły dla mnie.....dekorowanie kuchni i trochę mniej...sprzątanie. Posprzątałam mamy pokój - nawet okna i podłogi się domyły !! ustawiłam sofy zapaliłam, nastrojowa lampę - i zrobiło się przyjemnie! Tak domowo! A z przyjemnych rzeczy - pomalowałam stare krzesło i stolik! A jak? Popatrzcie : http://foto0.m.onet.pl/_m/b560df9f06eeaeb16bed29515e760e34,10,19,0.jpg blat stolika jest orzechowy ...tu trochę wyszedł ciemnawy aaaaaaaa pokażę wam nasze schody - już bardziej zaawansowane! http://foto2.m.onet.pl/_m/30457611a2fd24484e6ecd9d0747d1ae,10,19,0.jpg trochę niewyraźnie widać, bo zdjęcie z komórki...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.05.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 kuchnia - wyszła naprawdę ślicznie !!! zlew mam taki sam:) podoba mi sie Twój pomysł na wdrążek z wieszaczkami z boku wyspy......odgapie od Ciebie schody, kominek, cegiełka - wszystko razem daje ciepły klimat!! i również nie przepadam z kaflami na podłodze w salonie, Ty wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.05.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 a co Ci sie śniło tej pierwszej nocy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 27.05.2012 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Wiesz, ...nie pamiętam tak niespokojnie spałam na tej wąskiej, dwuosobowej, nierozkładanej sofie, ze sny były krótkie i jakieś takie......................mało ważne - chyba???! A ty? Jak sie czujesz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 27.05.2012 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 znalazłam zdjęcie mojego stołu.......na allegro http://hurt-obuwia.nazwa.pl/IKEA2/hent34f.jpg tylko krzesła będą ciemne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.05.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Meg masz przepiękną kuchnię. O takiej marzę dla siebie, ale to marzenie się nie spełni boooo no cóż mam po prostu za małą kuchnię w moim mieszkanku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 28.05.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Megi rękodzieło wyszło cuuudnie. Świetne to drugie życie krzesła i stoliczka.Schody też slicznusie. W końcu sami robiliście czy znaleźliście rozsądnego stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.05.2012 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Dzięki dziewczyny!! Schody robiliśmy sami..tylko barierkę będzie robił stolarz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 28.05.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 No to chapeu bas!!! Jest cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.05.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Wiesz, ...nie pamiętam tak niespokojnie spałam na tej wąskiej, dwuosobowej, nierozkładanej sofie, ze sny były krótkie i jakieś takie......................mało ważne - chyba???! A ty? Jak sie czujesz????? chuje sie duzo lepiej, dziś kończę drugą serie antybiotyku... w weekend byłam na uczelni, kolejny egzamin mam do przodu.....więc jest ok:) do pracy ide dopiero w piatek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 28.05.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Małgosiu ,to już pierwsza nocka za wami super!!! pomimo ,że było nie wygodnie ,to na pewno chwile nie zapomniane :wave:Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.05.2012 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 No to nastepny etap zakończony!!! Kotłownia odpalona, w domku ciepło, aż za ciepło Panowie mają dylemat.....gdzie spać? Bo na górze UPAŁ !!!! Podłogówka trochę dłużej się rozgrzewa, ale jak wychodziliśmy to w łazience już była ciepła podłoga !!!!! Czyli - JEST DOBRZE !!!! Jeszcze tylko musimy założyć dodatkową pompę - ciepla woda trochę za długo dochodzi do kuchni ale pompa da radę. acha, odpaliłam dziś kuchnię gazową.....zagotowałam wodę w nowym czajniczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.05.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 meguś, ale radocha Jak cieszą wszystkie kolejne etapy, jak fajnie zagotować wodę, umyć ręce w ciepłej wodzie...taka niby normalność a ile daje zadowolenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.05.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 a żebyś wiedziała.......Amtluś! Oj tak!!! Woda w WC nawet cieszy, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podglądacz 28.05.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Ale ślicznie u Ciebie!Tempo zawrotne, a pierwszy obiadek w śliczniusiej kuchni kiedy będzie?Znając Ciebie, to już sobie wyobrażam jak wszystko dopieścisz w domku:) Z tego wszystkiego zapomniałam o Twoich córkach.Jak czuje się Kasia no i jak poszła matura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.05.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 :hug:oj tam, oj tam.....zawstydziłaś mnie - złapałam buraka.......Dziękuję!!! Dziewczyny? Kasia ogólnie czuje sie dobrze, choć teraz trochę się przeziębiła, a Maja - ustne zdane, reszta wyników dopiero pod koniec czerwca.....i wtedy się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts