Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

my mamy fajna ekipę 5 tys deski i papa (bo blacho dachówkę położymy za jakis czas) mąż widział kilka ich chałupek i byl zadowolony.

on ma smykałkę do negocjacji -znalazł ludzi do zrobienia stropu za 4 tys - sam jego szef mówił ze super robota.

ściany stawia sam z kolegami i braćmi - tak klepiemy powoli.

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

My też robimy systemem gospodarczym. Dom stawia nam brat właścicieli działek i za cały dom bierze 17 tys :lol: :lol: Cieśla też znajomy - 14zł za m2 dachu. dekarze ( jedna z ofert, najbardziej korzystna ) - 19tys za cały dach z oknami, materiał+robocizna.Mamy też propozycję tynków wewnętrznych - 27zł za m2 z materiałem ( maszynowo ) i tu nie wiem, czy korzystna ta cena czy nie ? Nie mam jeszcze rozeznania .

Moje dziewczyny kupiły to serduszko w Realu w sklepie zoologicznym. Można kupić różne kształty z dżecikami, wygrawerować imię zwierzątka i my podaliśmy numer telefonu do mnie, jako właścicielki :p :p

Jak by co, to mogę ci tu, w Łodzi, kupić i przesłać. Napisz na priv!

Dzięki :oops: staram się !!!!! Muszę po pracy trochę odreagować, choć zdarzają mi się śmieszne sytuacje :p

Np. Dzieci kolorują wiewiórki ( lat 4 ) jedno dziecko narysowało na brzuszku, kółeczka. Na pytanie n-lki: co to są za kółeczka, odpowiada - wiewiórka ma w brzuszku małe wiewiórki :o !!!!!! O, a jak ma na imię twoja wiewiórka? ......ZENEK!

No i ? Jest wesoło ?