Arctica 01.11.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 meg... cudny wiersz... zwłaszcza trzecia zwrotka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.11.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Szkoda tylko,że nie mój .... ale, fakt, piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 03.11.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Meg wow faktycznie idziecie jak burza. ciekawe czy ja nie znam tych sąsiadów bo mojej siostry szwagier sie tam buduje. takie młode jeszcze nie małżeństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.11.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 meg, ale macie tempo. Wielkanoc w nowym domu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.11.2009 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Meg wow faktycznie idziecie jak burza. ciekawe czy ja nie znam tych sąsiadów bo mojej siostry szwagier sie tam buduje. takie młode jeszcze nie małżeństwo A wiesz, że mogą to być oni........Dziewczyna ma na imię Ilona, a chłopak, chyba Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.11.2009 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 meg, ale macie tempo. Wielkanoc w nowym domu?? Nie ma tak dobrze, no chyba, że Wielkanoc będzie jesienią, to tak A teraz poważnie, mamy zamiar skończyć na jesień, więc może Boże Narodzenie ? Taki mamy plan, ale nigdy nic nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.11.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 meg........nie czaruj!!! w takim tępie napewno Wielkanoc będzie juz w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 03.11.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 meg...ale kawał chałupki już macie Gratuluję! Fajny ten etap jest, szybko efekty widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.11.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 meg, ale macie tempo. Wielkanoc w nowym domu?? Nie ma tak dobrze, no chyba, że Wielkanoc będzie jesienią, to tak A teraz poważnie, mamy zamiar skończyć na jesień, więc może Boże Narodzenie ? Taki mamy plan, ale nigdy nic nie wiadomo No to ja będę kibicować. Co jakiś czas, dla zmotywowania, przypomnę Ci te slowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.11.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Dziewczyny, tak bym chciała aby wasze słowa się sprawdziły będziemy robić wszystko, żeby tak się stało nie mamy wyjścia!!!! jeżeli szczęście się nie odwróci, to się uda !!!!! No i oczywiście jak będziecie mocno trzymać kciuki do tej pory pomagały !!! BARDZO POMAGAŁY !!!!!!!!!!! PS - nie mogę doczekac się dachu i likwidacji lasu w domku. Wtedy będzie już coś widać !!! A jak założymy okna..........to juz pełen wypas Dziewczyny co powiecie na taką opcję - grafitowy dach i podbitka, szara elewacja, białe okna, białe drzwi frontowe i......biała brama garażowa ???? Tak mi sie marzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.11.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Bedzie piknie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.11.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Dzięki już mi lepiej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.11.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 CUDNIE BĘDZIE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.11.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 http://www.gify.org/obrazki/02/007.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 04.11.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 A to jeszcze ja posłodzę Ci. Będzie nie dość, że przepięknie to jeszcze bardzo stylowo, a jak dla mnie takie zimne kolory, tzn biel i szarości sprawiają, że dom wydaje się taki czyściutki i schludny. TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA POGODĘ!!! Też mam w tym interes chociaż przez nasz cholerny przestój muszę Cię teraz mocno gonić jak dobrze pójdzie w pt zalewamy terive, więc może dach w tym roku jednak realny? P.S. okna chcecie wstawić jeszcze w tym roku czy wczesną wiosną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.11.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Witaj olgusieniunieczka Dziękuję za miłe słowa, mnie też się wydaje, że ten zestaw kolorów, będzie OK !! Elewacja w dwóch odcieniach szarości - jasniejszy całość, wnęki i opaski i cokół, ciemniejszy. Zastanawiam się nad boniami - kurde nie wiem jak to się pisze- takimi jak te : http://images49.fotosik.pl/102/ce1e396d222ccd93med.jpg abo te : http://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/hj/ad/aytd/ZvkIbuC4aFBnIgeFtB.jpg Tu aż się proszą białe okna, drzwi i brama Kochana, spokojnie dach będziesz miała w tym roku, oby pogoda dopisała !!!!A będzie wszystko jak zaplanowałaś Trzymam kciuki !!! PS: okna wstawiamy zaraz po dachu. Taki mamy plan !!!! Zakończyć rok SSZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.11.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 oj meg.....piekne te bonie!!!! cudnie wyglada połączenie szarego z białym, masz dobry gust!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 04.11.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Wg mnie bonie tudzież boniowania ze zdjecia numero 1 są bardziej klasyczne = tradycyjne, te ze zdjecia nr dwa nadadzą bardziej nowoczesny rys twojemu budynkowi. Nie wiem na jekim efekcie Ci zależy ale obydwa wyglądają nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.11.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Będzie ok tylko nie przesadź z tym smutno - szarym, ciemniejszym znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.11.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Dziewczyny, tej ciemnej szarości nie będzie dużo, tylko wnęki - wejście główne i wnęka przy drzwiach tarasowych i właśnie tam będą białe boniowania,( żeby troche rozjaśnić ), ale nie fakturowane tylko namalowane ( zdjęcie nr 2 ) a to z racji praktycznej - nie będzie się tak brudzić ( zapozyczone i bardzo dziękuję ) ciemne będą też cokoły, nie będę obkładać kamieniem, nie będzie mi pasować do całości. A tak wogóle to prawia cały parter będzie mniej wiecej w tej tonacji jak elewacja ( chyba !!?) z kontrastowymi elementami - może jakaś pomarańcz, napewno będą tapety ( ale nie całe ściany, tylko jako ozdobniki wnętrz ). Pokoje na pietrze, oprócz naszej sypialni i łazienki, są w rękach córek - ich pokoje - ich pomysły Ale jest jeszcze jedna opcja, mniej optymistyczna - jeżeli nie starczy nam kasy na nowe meble, salon będzie musiał być w odcieniach brązu - takie mamy teraz meble - w kazdym razie dotąd do póki nie napłynie gotówka Ale mam nadzieję, że to będzie wyjście awaryjne !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts