amazonka22 09.11.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Meg skąd macie drzewo? my mamy z małych końskich tam najtaniej znaleźliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 09.11.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 No kochana, oby tak dalej. A my gonimy, gonimy. Strop zalany. Teraz przerwa technologiczna (kit dla inwestora). Nasza więźba przyjeżdza w przyszły poniedziałek I do roboty. Ej, dobre z nas dziewczyny chyba...bo pogoda nam łaskawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.11.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Hej Meg. Najpierw głaski dla psiunki - i żeby pełno wreszcie w miseczce miala . Tak sobie myślę nad oknami. Co prawda do okien w moim domku jeszcze daleko, ale ja strasznie na zaś myślami wybiegam... Mój kierbud mówi że lepiej okna wstawiać wiosną, jak trochę domek osiądzie. I wywietrzy się lepiej... Co o tym myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.11.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Witaj meg wpadłam zapytac co u Ciebie nowego?? dach juz powstaje??/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.11.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Witajcie dziewczyny !!!!!!!! Paulinko drzewo mamy z Fixa, w Andrespolu po znajomości 650zł netto i tyle płacimy olgusieniunieczko nasza więźba przyjeżdża w czwartek, a panowie wchodzą w poniedziałek oj będzie się działo !!!! A narazie mam nerwa na naszych majstrów - opier.......... sie jak tylko mogą - bo pada ale będą zaskoczeni, bo im nie zapłacę jak się do roboty nie wezmą i już !!!! sipatko wiesz teoretycznie tak powinno sie zrobić, ale my chcemy zamknąć przed zimą, bo wrazie lekkiej zimy, może wejść elektryk lub hydraulik. A kiedy nie ma okien to kicha A druga przyczyna to to, że chcemy skończyć do jesieni. Wylewki i tynki będziemy robić wiosną, tak aby mogło szybko wyschnąć. Więc mam nadzieję, że bedzie wszystko OK !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.11.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Mamy podobne plany . Tylko my chcemy założyć okna na początku marca no ewentualnie pod koniec lutego i wtedy wejdzie elektyrk i hydraulik (jak będzie w miarę ciepło) a potem tynki i podłogi i i i i strasznie dużo tych dalszych i ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.11.2009 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ...i.....i....i.....i....i.....no właśnie !!! I co dalej???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 10.11.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 OJ, niektórzy chcieli by być na takim etapie muszę gonić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.11.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Powodzeniaktosiu !!!!!!! napewno poradzisz sobie i nas spokojnie dogonisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.11.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Hej meg! Czy te kolejne i... i... i... i... też Cię przerażają tak jak mnie? Nie wiem za co pierwsze się brać Chciałabym mieć już domek na takim etapie jak Ty ale pewnie sama musiałabym się zabrać za murowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.11.2009 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 sipatko powiem ci szczerze, że jestem przerażona, choć po mnie tego wcale nie widać najbardziej boję się, że nie starczy nam kasy a muszę sie przeprowadzić do jesieni, bo stare mieszkanie musimy wynająć - musi pracować na ........kredyt. A tych i...i...i....to nawet mi nie strach, lubię jak coś się dzieje, choć mam lekkiego stracha przed zachowaniem kolejności działań i żeby o czymś nie zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 11.11.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 to nawet tanio znaleźliście my mieliśmy tylko 30 zł taniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.11.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Paulinko super cena !!!!! My ze swojej też jesteśmy zadowoleni A teraz pochwalę się moją córką http://photos.nasza-klasa.pl/4541214/161/main/b8eb1ef2b2.jpeg superowskie zdjęcie chciałabym być taka fotogeniczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.11.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 nie otwiera mi sie zdjęcie z corką!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.11.2009 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 ale jest.............ja mam zajrzyj na NK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.11.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Ja też nie widzię zdjęcia Twojej córci - tylko czerwony krzyżyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.11.2009 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 doooopa........znikło spróbuję inaczej http://foto3.m.onet.pl/_m/265ea94d58268a55c3a1682862be228f,10,19,0.jpg a teraz .......?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.11.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 widać!!!!!! duuuuuuuża ta Twoja córcia... to już laska przecie i to jaka aaaaa... dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.11.2009 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Dzień dobry wszystkim !!! No to więźba jest już na budowie Przywieźli ją w południe - wielką kuuuupę drewna No a murarze? Zapitalają, aż miło popatrzeć. Szkoda, że dopiero teraz Mogli to zrobić duuuuuuużo wcześniej, a tak , w poniedziałek wchodzi ciesla i dekarz w jednej osobie i już nie ma odwrotu. Teraz robią szczyty, ścianki działowe na górze ( hol wyszedł strasznie duuuuuuuuuuuuuży nie myślałam, że aż tak ) ale będzie gdzie zrobić bibliotekę i miejsce do czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.11.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Witaj Meg Przebrnęłam przez te wszystkie stronki i śmiało mogę powiedzieć: podoba mi się!!! Zwłaszcza Twój optymizm Zapisuję się do grona podglądaczy i kibiców Pozdrawiam krajankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts