kala67 30.11.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 meg............już po 22.00 !!!!!!!! gdzie Ty sie podziewasz??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.11.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Jestem!!!!!!!, ale jestem tak zdojona, że nic mi się nie chce. Byłam trochę na FM, ale nie byłam w temacie win i ich dziełania, że siedziałam cicho teraz pograłam i chyba idę spać !!!! Jutro pobudka o 5,20 !!!!!!! Masakra ! PS. Może mi się jutro uda, to pojadę na budowę oblukać co tam moi murarze narobili. A mieli duuuuuzo do nadrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.11.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 ja w temacie win też nie jestem za bardzo zorientowana ale jak zrobia..to posmakowac moge ....zmykaj spac....bo faktycznie wczesnie musisz wstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.12.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ . Przyjmij spóźnione acz szczere życzenia zdrowia szczęścia i wykończenia domu pod marzenia... . A to dla Ciebie http://images36.fotosik.pl/120/c921350a8ff1b2ab.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.12.2009 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Bardzo dziękuję sipatko !!!!! Udało i się dziś być na budowie!!! Dekarze kończą foliowanie, a murarze skończyli szczyty, kominy i ocieplili szczyt między garażem a domem Powoli dobiegamy do pokrycia dach blachą - już zamówiona~!!!! Zdjąć niestety nie mam bo jechałam na budowę prosto z pracy, a o 5,20 rano myślę tylko o tym - co za debil wymyslił tak wczesne wstawanie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.12.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 meg kochana a jaką blachę zamówiłaś na dach? jakiej firmy jaki wzorek i kolorek bo ja się jednak na blachę zdecydowałam no to teraz mam problem mat czy połysk. Nowy sprzedawca mówi że połysk to raczej blachy made in korea. chciałam balex metal ale mi się wzorek nie podoba. to może Arcelor? Co Ty wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.12.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Bardzo dziękuję sipatko !!!!! Udało i się dziś być na budowie!!! Dekarze kończą foliowanie, a murarze skończyli szczyty, kominy i ocieplili szczyt między garażem a domem Powoli dobiegamy do pokrycia dach blachą - już zamówiona~!!!! Zdjąć niestety nie mam bo jechałam na budowę prosto z pracy, a o 5,20 rano myślę tylko o tym - co za debil wymyslił tak wczesne wstawanie!!!! ...poprostu noś zawsze aparat w torebce!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.12.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Bardzo dziękuję sipatko !!!!! Udało i się dziś być na budowie!!! Dekarze kończą foliowanie, a murarze skończyli szczyty, kominy i ocieplili szczyt między garażem a domem Powoli dobiegamy do pokrycia dach blachą - już zamówiona~!!!! Zdjąć niestety nie mam bo jechałam na budowę prosto z pracy, a o 5,20 rano myślę tylko o tym - co za debil wymyslił tak wczesne wstawanie!!!! ...poprostu noś zawsze aparat w torebce!!!!!!!!!!!!! ....a ty wiesz jaki on skubany ciężki ????? O 6 rano to jak tona kamieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.12.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 to poproś od Mikołaja o tel z aparatem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.12.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 meg kochana a jaką blachę zamówiłaś na dach? jakiej firmy jaki wzorek i kolorek bo ja się jednak na blachę zdecydowałam no to teraz mam problem mat czy połysk. Nowy sprzedawca mówi że połysk to raczej blachy made in korea. chciałam balex metal ale mi się wzorek nie podoba. to może Arcelor? Co Ty wybrałaś? A jednak będzie blacha ?? I dobrze, będziemy mogły wymieniać się doświadczeniami ))) O,o, o ja mam Arcelor grafit mat, wzór chyba nazywa się joker ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.12.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 A możesz zrobić zdjęcie kawałka tej blachy? Albo wstawić obrazek jak ona wygląda bo ja w necie już kociokwiku od tego wszystkiego dostaję Ja będę miała kolor dachu brązowy bo i okna i okiennice i rynny będą brązowe. Szkoda że ogrodzenie będzie zielone bo byłoby wszystko tak pod kolor . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.12.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Tak mi jeden facet namącił w głowie z tymi blachami, że spytam o jeszcze jedno. Czy na Twoich blachach z Arcelora są paski kodowe ich wyrobu? Bo jeden mówi że powinny być a drugi mówi że to nie prawda.A skąd zamawiasz blachodachówkę ? Wystarczy mi tylko nazwa firmy od której bedzie blacha dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.12.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 OJejku, ale mi zamotałaś!!!! Powiem ci szczerze, że nie przyglądałam się aż tak dokładnie tej blaszce Byliśmy u znajomego, który pracuje w hurtowni APK na Brzezińskiej 18. Ja mu powiedziałam co chcę i jak to ma wyglądać a o mi ją zamówił. Oczywiście oglądałam ekspozycję, ale szczegółów typu - paski kodowe - to nie widziałam Ja będę miała grafit dach, bo marzą mi się białe okna, białe drzwi wejściowe, biała brama garażowa i szara elewacja w dwóch odcieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.12.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 " No ładne cacko..." że zacytuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.12.2009 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 " No ładne cacko..." że zacytuję Przepraszam, to dotyczy mojej formy zamawiania blachy, czy przyszłego wyglądu domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 02.12.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Oczywiście że dotyczy to rosnącego i nabierającego z każdym dniem piękniejszego kształtu TWOJEGO DOMU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.12.2009 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 OJejku, ale mi zamotałaś!!!! Powiem ci szczerze, że nie przyglądałam się aż tak dokładnie tej blaszce Byliśmy u znajomego, który pracuje w hurtowni APK na Brzezińskiej 18. Ja mu powiedziałam co chcę i jak to ma wyglądać a o mi ją zamówił. Oczywiście oglądałam ekspozycję, ale szczegółów typu - paski kodowe - to nie widziałam Ja będę miała grafit dach, bo marzą mi się białe okna, białe drzwi wejściowe, biała brama garażowa i szara elewacja w dwóch odcieniach. kibicuje Wam,ja zaczynam na wiosne 2010, ..tez w lodzkiem mozecie cos o kosztach,jaki byl plan na stan surowy zamkniety a jak to sie ma teraz po polozeiu blachodachowki i wstawieniu stolarki pozdrawiam i zycze powodzenia,Wieslaw Witamy Wiesławie w klubie !!!!! A w jakiej części łódzkiego będziecie się budować ? Co do kosztów to u mnie jakoś tak według planu to co założone, to wykonane..... ale dopiero teraz zaczną się schody......( jak to mówila Wiolasz ....pozdrawiam !!!!) bo tu nigdy nic nie wiadomo.... A jeśli masz jakieś konkretne pytania, to proszę na priv. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.12.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Oczywiście że dotyczy to rosnącego i nabierającego z każdym dniem piękniejszego kształtu TWOJEGO DOMU A to dziękuję... bo myślałam, że znów jakąś gafę budowlaną popełniłam. A jak u ciebie wybór blachy? Wiesz już co kładziecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 02.12.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 No nie do końca. Wychodzi na to że Arcelora brązowy ciemny ale jeszcze nie wiem jakie wytłoczenie. W sobotę pojedziemy jeszcze oglądać i podjąć ostateczną decyzję. Reeeetyyyy ja już siwieję od tego wyboru krycia dachu. Nie mam pojęcia co będzie dalej, jak przyjdzie wybierać w płytkach, kafelkach, panelach .... Podobają mi się panele zupełnie od siebie różne: dąb rustik, i sosna antic - jedno ciemne a drugie totalnie jaśniutkie jak wypłukane morską wodą Hmmm Nie wiem czy jak wybiorę jasne mebelki i jasne podłogi to nie będzie za mdło a z drugie strony mój salon nie taki wielki więc myślę czy dąb nie zmniejszy go optycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.12.2009 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 A jaki duży jest salon? Bo faktycznie ciemna podłoga trochę zmniejsza powierzchnię, choć jest bardziej wygodna w utrzymaniu. Ja w mieszkaniu miałam d,ab rusti i bardzo sobie chwalę. Teraz mam jakieś jasne i kicha. Ciągle mam wrażenie, że są plamy, choć do pedantek nie należę. Na tamtych nic nie było widać. Dlatego w domku będzie ciemna podłoga ze słojami, ciemne meble, ale ściany jasne. Prawdopodobnie coś w beżach, bo do staroci takie najlepiej pasują. Natomiast górę chcę w szarościach i bieli - mówie tu o powierzni otwartej czyli hol. Pokoje będą w kolorach jakie sobie dziewczyny wymyślą, a słyszę, że mają być grafiti i te inne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts