Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

Myślałam, że nie zdążę......ale udało się !!!! Prawie święta !!! Córcie pomogły i można powiedzieć, że zdążyliśmy. Posprzątane, zakupy zrobione, choinka ubrana :p :p :p :p :p Pokażę wam jak :

http://foto2.m.onet.pl/_m/1805e62879535d6cdd4d7f476f4b6732,10,19,0.jpg

mam nadzieję, że wam też się podoba :oops: :oops:

a taki mam..........żyrandol :wink: :wink: :wink: też świąteczny :wink: :wink:

http://foto0.m.onet.pl/_m/e4f847a6610105e965cc9337cc8e6310,10,19,0.jpg

ZASZALAŁAM !!!!! WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!!!

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja to powiedziałam, że sama dobrowolnie nigdy wagi nie kupię, a i goście wiedzą, że nie kcem :roll: . Tyle jest przyjemniejszych domowych sprzętów, po co się stresować :D .

A z ta popsutą wagą to mi się przypomniało, jak z teściową po sklepach łaziłam i cytuję "k... jak oni teraz szyją te ciuchy, że żadne 44 nie pasuje" :lol: :lol: :lol:

Ja to powiedziałam, że sama dobrowolnie nigdy wagi nie kupię, a i goście wiedzą, że nie kcem :roll: . Tyle jest przyjemniejszych domowych sprzętów, po co się stresować :D .

A z ta popsutą wagą to mi się przypomniało, jak z teściową po sklepach łaziłam i cytuję "k... jak oni teraz szyją te ciuchy, że żadne 44 nie pasuje" :lol: :lol: :lol:

dobre !!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

bo to chińczycy. A tak naprawdę,to oni nigdy nie widzieli prawdziwego europejczyka :wink: :wink: 44 to przecież normalny, kobiecy rozmiar :wink: :wink:

Dlatego właśnie często mam podejrzenia co do pochodzenia odzieży w niektórych "firmowych" sklepach. Jak gdzieś wejdziemy i XXL nie pasuje na moją większą połowę, znaczy, że kontenerowcem przypłynęła i to nie z hameryki bynajmniej :wink: .

W normalnych firmach czasami nawet L jest dobra.... a może to na amerykański rynek właśnie :-?

Ja tam taki składak jestem... w biuście 42, w talii 38, w zadku tak ze 40 :roll: , nooo dobra czasami 42 :roll:, tylko po świętach talia mi się gubi :oops: