Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zgadzam się z Wami dziewczyny. Choć bardzo bym chciała zimą nie jestem w stanie schudnąć (latem też nie jest łatwo :( ). Cokolwiek zjem mój organizm zaraz to magazynuje - taki oszczędny. :roll:

I tym sposobem niepostrzeżenie z rozmiaru 40 przeszłam do 42 ale nie wiem dlaczego podczas przymierzania sylwestrowych kreacji najswobodniej czułam się w 44 :o :o :o

Witajcie w Nowym Roku!!! Byłam wczoraj, ale internet się zbiesił i nie chciał współpracować :evil: :evil: więc posty poszły w ............nicość :wink: :wink: :wink:

A dziś, niestety dzień zaczął się smutno :cry: musiałam moją mamę zawieźć do szpitala. Bardzo bolało ją w klatce piersiowej, a że miała w zeszłym roku zawał, to nie czekaliśmy. Teraz jest po koronografii - (chyba tak to się pisze?) i bardzo cierpi bo ją boli :cry: :cry: ale mam nadzieją, że jutro będzie lepiej. A najważniejsze, że żyły są drożne i nie jest to zawał :roll: Ale skąd ten ból???

Witam! Mama na szczęście lepiej :lol: już tak nie boli, a i humor trochę lepszy. Niestety pobyt w szpitalu będzie trochę dłuższy, bo coś tam w tej ranie się zrobiło i muszą to poobserwować. :roll: mam nadzieję, że obejdzie się bez żadnego zabiegu operacyjnego.

A jeśli chodzi o domek, to właśnie zadzwonił nasz Pan dekarz i poinformował, że JUTRO KOŃCZĄ !!!!!! :p :p :p :p :p

Paulinko, a ty znów nas podglądasz?????A może nas w końcu odwiedzisz z bliska ? :p :p :wink: