Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

Ale masz fajowo:) do nas dekarze wchodzą w przyszły wtorek :) meg masz już elektryka i hydraulika? robiłaś jakiś projekt wnętrza albo koncepcję, czy masz wszystko w głowie, ew. w czeluściach kompa? Pytam głw z punktu widzenia elektryki, gdzie co ma być.

Witaj!!! Hydraulika niestety nie mamy, a elektryka tak jakby :roll: :roll: Co do punktów elektr, to mniej więcej mam w głowie,a ogólna koncepcja wnętrz też mi świta :p :p :p

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj

z pewną taką nieśmiałością się wpisuję, ale widzę i innych wpisy

Tytuł dziennika masz super - od razu intryguje i zachęca do czytania i wiesz...popłakałam się ze śmiechu jak skomentowałaś swoje zdjęcie przy słupie,,,już widzę że będę tu czściej zaglądać - teraz muszę tylko znaleźć czas żeby przeczytać całe 17 stron :lol:

Witaj

z pewną taką nieśmiałością się wpisuję, ale widzę i innych wpisy

Tytuł dziennika masz super - od razu intryguje i zachęca do czytania i wiesz...popłakałam się ze śmiechu jak skomentowałaś swoje zdjęcie przy słupie,,,już widzę że będę tu czściej zaglądać - teraz muszę tylko znaleźć czas żeby przeczytać całe 17 stron :lol:

Witaj w moich skromnych progach !!!! Ja twój dziennik czytałam i często tam zaglądam, choć nie pozostawiam śladu :oops: :oops: :oops: Dzięki za miłe słowa i zapraszam !!!! :p :p :p

Dzień ciężki i nareszcie ma się ku końcowi :roll:

Mama przyjechała ze szpitala, ale nie jest najlepiej i to mnie trochę martwi. A najgorsze jest to, że pracujemy i nie możemy z nią być, aby jej pomóc. Na szczęście ma dobre sąsiadki, które zaoferowały swoją pomoc i wtedy, gdy my będziemy w pracy, one, a właściwie ONA :p , będzie z mamą. Dziękuję Pani Teresko!!!!

W między czasie pojechaliśmy zamówić okna :p :p :p :p :p będą za .....dwa tygodnie !!!!!!!!

Dziś trochę lepiej :D chyba wszystko wraca do normy, Mama ma sie lepiej, nawet chętniej zaczęła chodzić - już ją tak nogi nie bolą :p , więc i humor jej dopisywał. Ja dziś u niej nie byłam, ale Pani Tereska już o 8.30 stanęła na stanowisku :wink: :wink: , mój mąż ok 14, a o 16 moja młodsza córka. Także mało co była sama :lol: :lol: :lol: :lol: Ja mam taki katar i kaszel, żę nawet bałabym się ją zarazić, dobrze więc że inni mogli u mamy być - DZIĘKI !!