Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No my w okolicach Zgierza, niestety.... :(

No to chyba nic z tego :( :( z tego co wiem to tylko w swoich okolicach :( Jak z nim rozmawialam o Dorce to pytał mnie gdzie będzie ta budowa? A ponieważ tylko ok 10 km od jego domu- wyraził zgodę.

PS, Jeśli chodzi o powitanie :wink: :wink: :wink: to faktycznie dawno cię u mnie nie było i dlatego mi umknęło. Sorry!!! :oops: :oops: Ale i tak WITAM !!

My też mamy o nim jak najlepsze zdanie. Polecił nam okna - w Andrespolu u Pana Nowaka. Mamy spore upusty, bo od Jacka...... :lol: :lol: A jesli chodzi o drzewo na szalunki, to P Leszek zaproponował nam tartak w Woli Rakowej ul Szkolna - też fajny facet. Ale zorientujcie się jak wygląda cena u Fixa, bo my braliśmy u niego więźbę i była trochę tańsza niż w Woli ( ale po znajomości, może dlatego ). A wracając do Jacka, to bardzo słowny, jesli chodzi o dostawy - Leszek rano dzwonił czego i ile mu bedzie potrzebne i jak przyjeżdżał na budowę to albo juz było albo po pół godzince :p :p fajnie bo blisko !!!! Dorka, napisz mi priv, jaką oferte dał wam Pan Leszek ??? Oczywiście jak możesz!