dorkaK 25.01.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ha moim postem otworzyłam Ci już 18 stronkę hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.01.2010 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Cieszę się, że mogłam pomóc !!!! Mam nadzieję, że będziecie zadowoleni ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.01.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Cześć Dziewczyny!!! Ja też mogę prosić o namiar na tych murarzy Przeczytałam dorkaK, że Ty zaczynasz latem, a ja właśnie casting na ekipę przeprowadzam na wiosnę, to może i u mnie będą budować meg60, tzrymam kciuki, żeby wszystko się poukładało będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.01.2010 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Yuka bardzo chętnie użyczę ci namiarów. Tylko napisz w jakim rejonie budujecie. Bo z tego co wiem nasz majster raczej blisko domu czli w okolicach Kurowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.01.2010 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ale jestem gapa ........ Witaj YUKA w moi dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.01.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 No my w okolicach Zgierza, niestety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.01.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ale jestem gapa ........ Witaj YUKA w moi dzienniku Dziękuję za takie powitanie Ale ja już u Ciebie byłam i się witałam I podglądam na bieżąco tylko czasami czasu brakuje na napisanie czegoś z sensem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.01.2010 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 No my w okolicach Zgierza, niestety.... No to chyba nic z tego z tego co wiem to tylko w swoich okolicach Jak z nim rozmawialam o Dorce to pytał mnie gdzie będzie ta budowa? A ponieważ tylko ok 10 km od jego domu- wyraził zgodę. PS, Jeśli chodzi o powitanie to faktycznie dawno cię u mnie nie było i dlatego mi umknęło. Sorry!!! Ale i tak WITAM !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 25.01.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 No właśnie Yuka .Meg ci prawdę pisze majster jest z Kurowic i bierze budowy tylko w obrębie swojego miejsca zamieszkania, gdyż ma pracę a murarka to tylko dorabianie ,tak więc mysle ,że Zgierz odpada .Ale życzę owocnych poszukiwań . Pozdrawiam!!! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.01.2010 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Przykro mi bardzo. Trzymam kciuki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.01.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 No cóż, szkoda Bo z tego co piszecie chyba by i nam odpowiadał, ale szukamy dalej. W czwartek mamy mieć wycenę od kolejnego murarza. Zobaczymy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.01.2010 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Powodzenia !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 25.01.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Meg mam pytanko ! Gdzie zamawiałaś piach? Czy może od pani z Laznowskiej Woli?.Ona ma tam swoją kopalnie.Polecił nam ją pan Jacek ze składu budowlanego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.01.2010 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ależ tak A pan Jacek to z Kurowic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 25.01.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Tak miły i sympatyczny gościu czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 25.01.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Doradzi podpowie i w ogóle .Mamy już u niego częściowo zamówiony materiał.Może poczekać u niego do czasu budowy!!!!! .Tak więc jestesmy jak na razie zadowoleni.Zobaczymy jak będzie póżniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.01.2010 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 My też mamy o nim jak najlepsze zdanie. Polecił nam okna - w Andrespolu u Pana Nowaka. Mamy spore upusty, bo od Jacka...... A jesli chodzi o drzewo na szalunki, to P Leszek zaproponował nam tartak w Woli Rakowej ul Szkolna - też fajny facet. Ale zorientujcie się jak wygląda cena u Fixa, bo my braliśmy u niego więźbę i była trochę tańsza niż w Woli ( ale po znajomości, może dlatego ). A wracając do Jacka, to bardzo słowny, jesli chodzi o dostawy - Leszek rano dzwonił czego i ile mu bedzie potrzebne i jak przyjeżdżał na budowę to albo juz było albo po pół godzince fajnie bo blisko !!!! Dorka, napisz mi priv, jaką oferte dał wam Pan Leszek ??? Oczywiście jak możesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 25.01.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Pozdrawiam Wole Łaznowską... My własnie zaczynamy całą przeprawę. Cel: dom w Borowej!!! czyli, prawie po sąsiedzku. Czytam z wypiekami Wasze doświadczenia i wszelkie wskazówki! Pozdrawiam i Dziekuję także Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.01.2010 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Witaj sąsiadeczko !!!! Jak miło, że nas coraz wiecej w tej okolicy!!! Mamy tak blisko do siebie, że pewnie, jak tylko śniegi puszczą, będzie można zrobić wizję lokalną na naszych budowach !!! Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.01.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Bry wieczorne zostawiam... nie zamarzli????? Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts