meg60 25.01.2010 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 A ja gorąco !!!!!!!! Jakoś się trzymamy Zmroziło, ale w domku cieplutko i to się liczy nawet podkręciłam kaloryferki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.01.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ja to taki zmarźluch jestem, że chłopaki siedzą w podkoszulkach, a ja w swetrach......trzech . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.01.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 U mnie odwrotnie.....chłopaki w swetrach, a dziewczyny, czyli ja i Mayka w krótkich rękawkach. Córka to nawet w bokserce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.01.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Otttt.... gorrrrrrące baby No chyba, że na szmacie latam, to mi ciepło, ale najczęściej mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.01.2010 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ja jak na szmacie lub obiad gotuję, to okna otwieram..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.01.2010 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 coś znalazłam i ku pamięci, ale takiej baaaardzo, dlatego w dzienniku http://www.empikfoto.pl/albumy31/15755/615799/previews/31533825_dovre_425_green.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.01.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Oooo Małgoś... fajna kózka... podobne chyba w casto widziałam . I ładne kolorki, też planuję zielenie i oliwki.... już trzeci raz , może tym razem się uda . Powinno bo chyba już gres na cały dół wybrałam... oliwkowy z przebłyskiem beżu Pozdrowionka cieplutkie zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 27.01.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Witam się cieplutko Małgosiu!!! Ladna ta kózka.... Ty zawsze coś fajnego znajdziesz... ,jak się na nią patrzy ,to od razu cieplej... . Czy takie kolorki planujesz u siebie???. Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 27.01.2010 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Witam dziewczyny!!!! Właśnie wróciłam z pracy i troszku zmarzłam choć i tak dziś trochę ......cieplej podoba mia się bardzo ta koza. Chodzi nam taka po głowie.....tzn mnie chodzi ale zastanawiam się czy będzie pasować do mojego pomysłu na salon Ponieważ mam sporo staroci, starych zdjęć, obrazów, zegarów, moje wnętrze będzie w odcieniach beżu, brązu z dodatkiem czerwieni, więc nie wiem czy taka koza będzie pasować ??? Natomiast góra ma być jasna - czyli bardziej współczesna. Myślę o szarościach, bieli, z dodatkiem pomarańczy. Tu będą gościć, zbierane pamiątki z Afryki, będzie też biblioteka na holu. Oczywiście nie wiem co będzie w pokojach u córek, bo tam już one sobie będą działać. Napewno będą antresole i coś mi sie obiło o uszy, że jakieś graffiti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 27.01.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Oj Małgoś.... myślę ,że ta kózka jak najbardziej będzie pasować do beżów i brązów.... . Widzę ,że masz już koncepcję na urządzenie domku Ja na razie poszukuję inspiracji, podczytuje dzienniki i podglądam.... Myślę ,że jak zaczniemy budować, więcej będę miała wyobrażeń o urządzeniu domku.... . Pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.01.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Małgoś... te kozy są też brązowe... to na pewno... a może też czerwone... pisłaś o akcentach... może jeden mocniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 27.01.2010 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 W salonie będzie jeden akcent czerwony- na ścianie, między kominkiem a oknem tarasowym, będzie ( prawdopodobnie ) tapeta.. coś z czerwonym. Dlatego ewentualna koza, musi być neutralna czyli ........no właśnie, jaka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.01.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 brązowa????.... żeliwna????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.01.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Wpadłam, czytam ale tu się dzieje hohoho Życie wre a u mnie cisza jak makiem zasiał... Jak Ty to robisz Małgoś? A przy okazji może byśmy pogadały jaki kolorek mojego domku zrobić? Latają mi po głowie różne pomysły ale jakoś nie mogę się na żaden zdecydować. Myśłałam o ekri (jak się pisze nie wiem ) albo bladym miętowym, albo rozmytej cytrynce... Jak to wszystko będzie współgrało z ciemnym dachem i podobnymi oknami z roletami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.01.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Ach no i jeszcze te słupy przy wejściu... Jakie je zrobić ciemne do koloru dachu i okien czy takie naturalne? Na razie tylko zabezpieczone chemicznie świecą gołą naturą A może okien nie robić takich ciemnych jak dach tylko jaśniejsze? O rety wyobraźni mi zabrakło ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.01.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 wpadłam sie przywitać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 28.01.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Jak na czerwonej ścianie, to ja bym kozę czarną dała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 28.01.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Jak na czerwonej ścianie, to ja bym kozę czarną dała... Dobrze gada U nas ściana kominkowa tez prawdopodobnie będzie czerwona. Na pewno obwódka kominka taka będzie - krwiste drzewo A koza bardzo fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.01.2010 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Witam !!! Niedawno wróciłam z Rady Ped. dlatego sory, że tak późno !!! Faktycznie najlepiej będzie pasowała czarna koza, a tej czerwieni to będzie tylko kawałek - jeden pas tapety albo ........jeszcze nie wiem okaże się w praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.01.2010 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Wpadłam, czytam ale tu się dzieje hohoho Życie wre a u mnie cisza jak makiem zasiał... Jak Ty to robisz Małgoś? A przy okazji może byśmy pogadały jaki kolorek mojego domku zrobić? Latają mi po głowie różne pomysły ale jakoś nie mogę się na żaden zdecydować. Myśłałam o ekri (jak się pisze nie wiem ) albo bladym miętowym, albo rozmytej cytrynce... Jak to wszystko będzie współgrało z ciemnym dachem i podobnymi oknami z roletami? Weszłam do ciebie, żeby przypomnieć sobie jaki masz dach. Do twojego brązu,to elewacja chyba w jasnych odcieniach, takich ciepłych....beż, ekri, oranż ( taki jaśniutki ). Okna dałabym brązowe ( ciemne ) drzwi takie same, i słupy też - co by wszystko miało ręce i nogi, ale to jest moja wizja Ty zrobisz tak jak ci w duszy zagra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts