kala67 01.07.2009 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.07.2009 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Chcemy w sobotę zakladać siatkę, ale mój mąż szuka kogos do pomocy. Sam nie da rady, a znajomi mają swoje sprawy i nie bardzo maja czas No nic będziemy musieli sobie jakoś poradzić Ze mnie nie bedzie mial dużego pożytku, ale ile będę musiala to pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.07.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 znasz przysłowie....przyjaciół poznaje sie w biedzie??? nieraz lepiej obcemu zaplacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.07.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 I tak trzeba będzie zrobić. Sila pieniądza!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.07.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 tylko nie zapomnij zabrac ze soba aparatu!!!!! i narób duuuuzo zdjęc kurcze a kiedy ja bede miała ten płot wreszcie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.07.2009 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Postaram sie nie zapomnieć aparatu, a napewno corcia nie zapomni ona bardzo lubi robić artystyczne zdjecia, bardzo mi sie podobają. Pokażę wam kilka, robionych u nas na " wlościach" http://photos.nasza-klasa.pl/4541214/126/other/std/830833d799.jpeg http://photos.nasza-klasa.pl/4541214/124/other/std/b9809a0341.jpeg http://photos.nasza-klasa.pl/4541214/123/other/std/e9136899f2.jpeg Ładne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.07.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 czy ladne?poprostu BOSKIE !!!ale masz zdolna córcie, gratulacje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 02.07.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 wow Zdjęcia rewelacja. Córka widać ma do tego smykałkę. Powinna coś może w tym kierunku robić, bo nie każdy przecież potrafi tak ładnie "pstryknąć" fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.07.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Dziękuję bardzo!!!!! Córka też bardzo, bardzo ....jest dumna, że podobają się jej zdjęcia forumowiczom Już od dziecka lubi robić zdjęcia, zawsze biegala z aparatem. Nawet takim zepsutym,ktory dostala do zabawy, od dziadka Kiedys aparaty byly bardziej skomplikowane i zrobic ladne zdjecia, bylo sztuką. A teraz, w dobie cyfrówek, jest prościej, ale bez zmyslu estetycznego, nic z tego . A moja córka je ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.07.2009 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Meg....to młodsza czy strasza taka uzdolniona fotograficznie jest??a wogóle witaj z rana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.07.2009 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Witaj!!! Jest co prawda już popołudnie, ale DZIEŃ DOBEREK Z NOWYM DNIEM To uzdolnione dziecko to Maya, czyli młodsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.07.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Wreszcie wekeend:)planujemy dzis jakis wyjazd po obiadku na łono natury o ile nie bedzie deszczu!!!a Wy Meg dzis kończycie ogrodzenie???czekam na fotorelacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.07.2009 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Witaj, ogrodzenie już jest, dzięki naszemu przyszłemu sąsiadowi powstało w ciągu 1,5 godziny !!!! Chłopcom zajęło by to o wiele dłużej, ale nasz sąsiad ma firmę, która zaklada ogrodzenia, więc co tu dużo gadać!!!!! Co prawda jeszcze brakuje drutu naciągającego, ale to juz pryszcz . Zaczęło padać, więc darowaliśmy sobie. Zrobimy następnym razem Kalu, zdjęć nie będzie bo............zapomnialam aparatu córki z nami nie bylo, a ja jestem lekko zakręcona, więc zapomnialam. Soorryyy!!! Pliiiis!! Poprawię się nastepnym razem. O kurcze ale lejeeeeeeeeee dobrze, że zdążyliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.07.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Witaj:) tym razem wybaczam brak zdjęc ale nastepnym razem zrób fotki bo jestem ciekawa jak wyglada Wasze ogrodzenie:) za to u mnie sa nowe fotki fundamentow prawie na ukonczeniu:) co mnie cieszy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.07.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Dzisiaj poczyniłam dwa odkrycia na forum: dziennik kala67 - byłam tam przed chwilą (prawie) i oczywiście Twój Nie wiem gdzie ja byłam, jak mnie nie było? Ale inwestor ma to do siebie, że jest "zalatany" - nie mówiąc już o Inwestorce Podoba mi się Twoje podejście do budowy A zatem trzymam kciuki.. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.07.2009 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Witam nowego gościa !!!!! Amtla nasze podejście do budowy to tak jak tytuł naszego dziennika Mam nadzieję, że się nam uda kala obiecuję następnym razem dać fotki mojego skromnego ogrodzenia. Skromnego ale jak cieszy gdy się go samemu zrobiło i ......zaoszczędziło kilka tysięcy. Przydadza się na co innego Boże kiedy u nas będą fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.07.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Meg.....kazdy zaczyna od czegoś innego My od fundamentów, a Wy od ogrodzenia. Za to pewnie razem bedziemy wykańczać, domy i siebie Witaj Amtla u Meg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.07.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Za to pewnie razem bedziemy wykańczać, domy i siebie Witaj Amtla u Meg Witajcie kobietki niedzielnie A z tym wykańczaniem, to szczera prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.07.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 mam nadzieje,że damy rade wykończyć domek ..a tak szczerze, że chciałabym byc juz na tym etapie i nie moge sie doczekac kiedy cos wsadze w moim ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.07.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Witam w niedzielny wieczór!! Mam już zdjęcia, ale złośliwość rzeczy martwych, padla bateria i wklepie je jutro Mój małż dziś powiedział, że jak mamy już ogrodzenie to będziemy.......UWAGA!!! sadzić drzewka jego ulubione brzozy itp. roslinki A ponieważ ma jeszcze dwa dni urlopu, to muszę trzymac rękę na........ pulsie Tylko musimy jeszcze poprosić zaprzyjaźnionego rolnika aby mi tam trochę przeorał, bo mam trawiasto i chwaściasto kala Amtla a ja bym chciała już wykańczać......te kafelki, wanienki, duperelki, mebelki i inne akcesoria wnętrzarskie...... moje obrazy na ścianie, stare zdjęcia, zbiór staroci i.....afrykanerów ( Boże ile tego jest i jaki misz-masz ) . Już bym chciała je mieć na ścianach i półkach w naszym DOMKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts