Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chcemy w sobotę zakladać siatkę, ale mój mąż szuka kogos do pomocy. Sam nie da rady, a znajomi mają swoje sprawy i nie bardzo maja czas :cry: No nic będziemy musieli sobie jakoś poradzić :roll: Ze mnie nie bedzie mial dużego pożytku, ale ile będę musiala to pomogę. :wink:

Postaram sie nie zapomnieć aparatu, a napewno corcia nie zapomni :p ona bardzo lubi robić artystyczne zdjecia, bardzo mi sie podobają. Pokażę wam kilka, robionych u nas na " wlościach"

http://photos.nasza-klasa.pl/4541214/126/other/std/830833d799.jpeg

http://photos.nasza-klasa.pl/4541214/124/other/std/b9809a0341.jpeg

http://photos.nasza-klasa.pl/4541214/123/other/std/e9136899f2.jpeg

Ładne?? :roll:

Dziękuję bardzo!!!!! :p Córka też bardzo, bardzo ....jest dumna, że podobają się jej zdjęcia forumowiczom :oops: :oops: :oops: Już od dziecka lubi robić zdjęcia, zawsze biegala z aparatem. Nawet takim zepsutym,ktory dostala do zabawy, od dziadka :lol: Kiedys aparaty byly bardziej skomplikowane i zrobic ladne zdjecia, bylo sztuką. A teraz, w dobie cyfrówek, jest prościej, ale bez zmyslu estetycznego, nic z tego . :roll: A moja córka je ma :p :p :p :p

Witaj, ogrodzenie już jest, dzięki naszemu przyszłemu sąsiadowi powstało w ciągu 1,5 godziny !!!! :p Chłopcom zajęło by to o wiele dłużej, ale nasz sąsiad ma firmę, która zaklada ogrodzenia, więc co tu dużo gadać!!!!! Co prawda jeszcze brakuje drutu naciągającego, ale to juz pryszcz :wink: . Zaczęło padać, więc darowaliśmy sobie. Zrobimy następnym razem :lol: :lol:

Kalu, zdjęć nie będzie bo............zapomnialam aparatu :evil: córki z nami nie bylo, a ja jestem lekko zakręcona, więc zapomnialam. Soorryyy!!! Pliiiis!! Poprawię się nastepnym razem. 8) 8) 8)

O kurcze ale lejeeeeeeeeee :evil: :evil: :evil: dobrze, że zdążyliśmy :p

Dzisiaj poczyniłam dwa odkrycia na forum: dziennik kala67 - byłam tam przed chwilą (prawie) i oczywiście Twój :D Nie wiem gdzie ja byłam, jak mnie nie było? Ale inwestor ma to do siebie, że jest "zalatany" - nie mówiąc już o Inwestorce :oops:

Podoba mi się Twoje podejście do budowy :lol: A zatem trzymam kciuki..

pozdro

Witam nowego gościa :D !!!!! Amtla nasze podejście do budowy to tak jak tytuł naszego dziennika :p :p :p :p :p Mam nadzieję, że się nam uda :roll:

kala obiecuję następnym razem dać fotki mojego skromnego ogrodzenia. Skromnego ale jak cieszy gdy się go samemu zrobiło i ......zaoszczędziło kilka tysięcy. Przydadza się na co innego :lol:

Boże kiedy u nas będą fundamenty :roll:

Witam w niedzielny wieczór!! Mam już zdjęcia, ale złośliwość rzeczy martwych, padla bateria i wklepie je jutro :wink:

Mój małż dziś powiedział, że jak mamy już ogrodzenie to będziemy.......UWAGA!!! sadzić drzewka :p :p :p :p :p :p :p :p jego ulubione brzozy itp. roslinki :lol: A ponieważ ma jeszcze dwa dni urlopu, to muszę trzymac rękę na........ :oops: pulsie :p Tylko musimy jeszcze poprosić zaprzyjaźnionego rolnika aby mi tam trochę przeorał, bo mam trawiasto i chwaściasto :p :p :p :p

kala Amtla a ja bym chciała już wykańczać......te kafelki, wanienki, duperelki, mebelki i inne akcesoria wnętrzarskie...... moje obrazy na ścianie, stare zdjęcia, zbiór staroci i.....afrykanerów ( Boże ile tego jest i jaki misz-masz :lol: ) . Już bym chciała je mieć na ścianach i półkach w naszym DOMKU :wink: