Arctica 14.03.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 O to to... tylko więcej jasnego, ciemniejsze tylko dodatki Arctico...skąd ty to wszystko wiesz?????? Jasnowidzka czy co???? Myślałam o ciemniejszych wnękach, ale muszę jeszcze to zwizualizować !!!!! Wróżka Arctica... do usług ... hmmmm... może by z tego jakąś kaskę skręcić ... forumki oczywiście free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.03.2010 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 jakieś konkretne życzenia???? Co lubicie???? Pisałam posta ale go zeżarło . My jesteśmy wszystkożerni. tylko młoda grymasi i wywiad robi z czego to a dlaczego takie. My kupujemy świeżutko wędzone od sołtysa szyneczki i polędwiczki a ona mielonką tyrolską się zajada OBŁĘD Nie bój żaby....mielonka tyrolska tyż może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.03.2010 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 O to to... tylko więcej jasnego, ciemniejsze tylko dodatki Arctico...skąd ty to wszystko wiesz?????? Jasnowidzka czy co???? Myślałam o ciemniejszych wnękach, ale muszę jeszcze to zwizualizować !!!!! Wróżka Arctica... do usług ... hmmmm... może by z tego jakąś kaskę skręcić ... forumki oczywiście free Wróżko nasza, mam nadzieję, że ta wywróżona przez ciebie wiosna, też się sprawdzi A jeśli chodzi o wróżbiarstwo to....hm......, a dotacje dają z UE ????? Może można by było skorzystać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.03.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 O to to... tylko więcej jasnego, ciemniejsze tylko dodatki Arctico...skąd ty to wszystko wiesz?????? Jasnowidzka czy co???? Myślałam o ciemniejszych wnękach, ale muszę jeszcze to zwizualizować !!!!! Wróżka Arctica... do usług ... hmmmm... może by z tego jakąś kaskę skręcić ... forumki oczywiście free Wróżko nasza, mam nadzieję, że ta wywróżona przez ciebie wiosna, też się sprawdzi A jeśli chodzi o wróżbiarstwo to....hm......, a dotacje dają z UE ????? Może można by było skorzystać???? kawę rozpuszczalną piję... fusy odpadają , to może ja przy betoniarce pozarabiam , chociaż też nie dotują Ps. wiosna bedzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.03.2010 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 O to to... tylko więcej jasnego, ciemniejsze tylko dodatki Arctico...skąd ty to wszystko wiesz?????? Jasnowidzka czy co???? Myślałam o ciemniejszych wnękach, ale muszę jeszcze to zwizualizować !!!!! Wróżka Arctica... do usług ... hmmmm... może by z tego jakąś kaskę skręcić ... forumki oczywiście free Wróżko nasza, mam nadzieję, że ta wywróżona przez ciebie wiosna, też się sprawdzi A jeśli chodzi o wróżbiarstwo to....hm......, a dotacje dają z UE ????? Może można by było skorzystać???? kawę rozpuszczalną piję... fusy odpadają , to może ja przy betoniarce pozarabiam , chociaż też nie dotują Ps. wiosna bedzie!!! Betoniarka ?????? A co ma betoniarka do wróżbiarstwa???? Będziesz z betonu wróżyć????? Ps> mam nadzieję, że masz rację!!! Wyglądając przez okno trudno mi w to uwierzyć Jeśli wiosna ma kolor .....biały.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.03.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Betoniarka ?????? A co ma betoniarka do wróżbiarstwa???? Będziesz z betonu wróżyć????? Ps> mam nadzieję, że masz rację!!! Wyglądając przez okno trudno mi w to uwierzyć Jeśli wiosna ma kolor .....biały.... Ona dopiero zaczyna z tym wróżbiarstwem. I dlatego zamiast białych stokrotek mamy biały śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.03.2010 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 A to ładnie.......jeśli to stokrotki.... to może być!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.03.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 to białe .........to przebiśniegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.03.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Ładnie to tak się z koleżanki naśmiewać , ładnie????? Ja tylko pisałam, że przy betoniarce więcej zarobię niż na wróżbiarstwie , a jak do piątku wiosny nie poczujecie to rzucam wróżenie , betoniarkę nieprędko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.03.2010 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Arcktusiu, nikt sie z ciebie nie śmieje ale jakby co to betoniarek u nas skolko godno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.03.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Arctica........no cos Ty nikt sie nie naśmiewa........poprostu wesoło jest na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.03.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Przecie wiem a wszystkie stacje meteo zapowiadają...... że nieprędko rzucę wróżbiarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.03.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.03.2010 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Tak trzymaj Arctico !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.03.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Arcktusiu, nikt sie z ciebie nie śmieje ale jakby co to betoniarek u nas skolko godno A propos betoniarek. Właśnie wpadłam na pomysł, że już się tak dużo napatrzyłam na murowanie że sama wymuruję sobie taras na ogród. A jeszcze Arctinka mi parę rad zapoda cobyk nie strzeliła babola i zaoszczędzę trochu kaski na robociźnie Ale bede musiała skądiś betoniareczkę na jakowyś dzionek pożyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.03.2010 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 U nas taras będzie ziemny, więc raczej wylewany a nie murowany. Przed domem też mamy mały tarasik wejściowy z kilkoma schodkami, ale i tam będzie lane, bo chcę aby panowie murarze, wylali mi też kwietniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.03.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Ja się niedokładnie wyraziłam. U mnie tyż będzie wylewany ale wykorzystamy do tego zamiast szalowania dookoła pozostałe bloczki i pustaki. Nic się nie zmarnuje. A cement trzebaby zatrzeć żeby się nie "bielił".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.03.2010 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........i tak nie rozumiem, ale to nic nie szkodzi o tej porze, nigdy nie mam przebłysku inteligencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.03.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Ja sama jeszcze do końca nie wiem jak to będzie wyglądał więc się nie przejmuj wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.03.2010 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 No to mnie trochę uspokoiłaś, bo już myślałam, że jakaś tempa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts