kala67 16.03.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 meg......nie martw sie, ja tez nie kumam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.03.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Kochana jaka tempa?! Każdemu należy się chwila rozkoszy nieumysłowej Ja ci opowiem jacy my z mężulkiem dzisiaj kretynizm popełniliśmy. Wczoraj małż był zawozić drzwi i przy okazji kupił styropian na fundamenty. Dzisiaj wracając do domu zajechaliśmy do składu zamówić cement na wylewki. Weszliśmy do sklepu ja i on, staliśmy obok siebie. Zamówiłam też klej do styropianu na ocieplenie fundamentów i siatkę. A przy okazji styropian na fundamenty. Zapłaciliśmy i odjeżdżamy. Pytam małża czy on wczoraj nie kupił styropianu? - Kupiłem - odpowiada. Acha - ale miękki czy taki twardy na fundament? - No twardy tak jak chciałaś. To po co myśmy teraz kupili jeszcze styropianu - pytam już zaniepokojona o pozostawione w sklepie niepotrzebnie 300 zł. - Myślałem że masz jakiś swój plan - odparł małż i zaczął podziwiać widoki za oknem. Dobrze że nie odjechaliśmy zbyt daleko więc zawróciłam i przefajowski (pod każdym względem ) pan oddał nam kasiorkę z nową fakturką zwrotną. I co ty na takie zbaranienie obojga małżonków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.03.2010 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 No zdarza się !!! Ale widzę, że i u ciebie też dżądżi baba na budowie !!!! U nas wszystkie materiały zamawiał nasz majster, więc nie było zbaranienia ale i tak jak chodzi o budowę, to tylko ze mną majstry rozmawiają. Mój małż mówi, że on nic z tego nie rozumie Ale o hydraulice, czyli o szczegółach, z kolegą, gadał już ON!!!! Ja się nie wtrącam! Ach! i do garażu i kotłowni, tyż!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.03.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Faktycznie ja mam podobnie. Duże materiały zamawiałam ja a drobniejsze w stylu cementu gwoździ i takich tam to już "główna kielnia". Teraz jednak przy prądzie ja się nie wtrącam, teraz mnie zmuszają gdzie co i na jakiś wysokościach... ale o tym to już u Arctiki pisałam . Okna zamówiłam tyż ja, ale drzwi wybieraliśmy razem a on kupił SAM. SHOCK Do hydrauliki się nie włączałm i perfidnie powiedzialam małżowi coby sam ten "problem" rozwiązał. Ja tylko kasę ściskałam bo mężuś za dobra dusza i by nas z torbami puścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.03.2010 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Ho,ho ....to ty HETERA!!!!! Ale i ja tak mam - u mnie tylko mąż trzyma kasę, tzn placi przy wyplatach, bo on kasiarz od dawien dawna!!!! umi i lubi! Okna zamawialiśmy razem ale decyzję podejmowałam JA!! Drzwi jeszcze nie mamy, bo boimy się, że jak będą jeszcze fachowcy robić, to mogli by przez przypadek je uszkodzić a tego bym nie zniosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.03.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Ho,ho ....to ty HETERA!!!!! Ale i ja tak mam - u mnie tylko mąż trzyma kasę, tzn placi przy wyplatach, bo on kasiarz od dawien dawna!!!! umi i lubi! Okna zamawialiśmy razem ale decyzję podejmowałam JA!! Drzwi jeszcze nie mamy, bo boimy się, że jak będą jeszcze fachowcy robić, to mogli by przez przypadek je uszkodzić a tego bym nie zniosła Kasiarz to może z Kwinto razem chodzili Drzwi założyłam bo mnie murarz Mareczek uspokoił że on niczego nie zniszczy. A muszę przyznać że do tej pory i wszystko czysto dookoła zostawiał i o materiały dbał jak o swoje. Poza tym jego ekipa to on i brat i w porywach ciężkich robót 1 jeszcze pomocnik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.03.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Tego, niestety nie mogę powiedzieć o naszym murarzu bałaganiarz jakich mało, dlatego nie będę ryzykowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.03.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Tego, niestety nie mogę powiedzieć o naszym murarzu bałaganiarz jakich mało, dlatego nie będę ryzykowała. mój też tylko mój to mi jeszcze w chałupie bałagani , poza budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.03.2010 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 to jeszcze gorzej - podwójny bałagan, byłby dla mnie nie do wytrzymania! Choć nie jestem pedantką, ale takiego bajzlu, jaki mam na budowie to nienawidzę!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.03.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 A ja chciałam w sobotę pojechać z córką robić porządki. A tu moja córcia się rozchorowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.03.2010 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Oooo, to nie dobrze mam nadzieję, że nic poważnego! A ile ma latek córcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.03.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 15 sierpnia skończy 13. Właśnie wybrała znowu inne gimnazjum teraz już nie jest to rejonowe tylko takie z czołówki rankingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.03.2010 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 ho,ho to duża panna mama się stresuje przed egzaminami!!!!? Spokojnie! Będzie dobrze Ja już przeszłam wszystkie etapy 2* egzaminy do gimnazjum, 2* egzaminy do liceum, i 1* matura. Jeszcze tylko jedna matura i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.03.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Takiemu to dobrze. Ja stresu jeszcze nie czuję bo jakby cuś to pójdzie do rejonówki. (taka gadka matki sobie na pocieszenie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.03.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 15 sierpnia skończy 13. Właśnie wybrała znowu inne gimnazjum teraz już nie jest to rejonowe tylko takie z czołówki rankingu Konrad 13 kończy 21 dni wcześniej , hmmmm....starszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.03.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Wszystko przed tobą...... ale ie ma strachu, najważniejsze są oceny na świadectwie, tam można duzo punktów zyskać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.03.2010 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 15 sierpnia skończy 13. Właśnie wybrała znowu inne gimnazjum teraz już nie jest to rejonowe tylko takie z czołówki rankingu Konrad 13 kończy 21 dni wcześniej , hmmmm....starszy To wy młode mamusie jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.03.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 15 sierpnia skończy 13. Właśnie wybrała znowu inne gimnazjum teraz już nie jest to rejonowe tylko takie z czołówki rankingu Konrad 13 kończy 21 dni wcześniej , hmmmm....starszy No ładne cacko - że powtórzę tekscik z sexmisji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.03.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 15 sierpnia skończy 13. Właśnie wybrała znowu inne gimnazjum teraz już nie jest to rejonowe tylko takie z czołówki rankingu Konrad 13 kończy 21 dni wcześniej , hmmmm....starszy To wy młode mamusie jesteście Noooo baaaaa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.03.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 15 sierpnia skończy 13. Właśnie wybrała znowu inne gimnazjum teraz już nie jest to rejonowe tylko takie z czołówki rankingu Konrad 13 kończy 21 dni wcześniej , hmmmm....starszy To wy młode mamusie jesteście Miło mi - Izia jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts