Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

WIOSNA!!!!

jesli ktoś myśli inaczej, niech idzie precz!!!!

Mam nadzieję, że już na dobre do nas przyszla. można by było robić coś na działeczce, ale są dwa problemy :roll: jeden to ...błoto po kostki. Nasi przyszli sąsiedzi zwożą materiały budowlane na swoją działkę, więc droga rooooooozjechana na amen. A kaloszki popękały :cry: :cry: Drugi problem to .....mąż :roll: tak! jak zachęcić kogoś do dalszego działania, jeśli chce ale się boi???? Tylko nie bardzo wiem czego? Że nie da rady? Że nie starczy nam kasy? Że jesteśmy za starzy i nam się nie uda? Że....Że.... ?????????????????????????

A ja tak bym chciała już coś robić!!!!!!! Sprzątać, grabić, sadzić, ......budować!!!!! Ech! Co ja mam robić???

WIOSNA, WIOSNA jasne że wiosna!

Szkoda że kaloszki popękały takie ładne byly :(

Robić też bym chiała ale jak już wiesz córcia moja chora na zapalenie oskrzeli...

A teraz małżonek jakiś taki słaby chodzi, oczy mu się przymykają, głosik słabiutki a dzisiaj jeszcze jakiś atak kaszlu ............ ale do lekarza to on pójdzie ........ w poniedziałek :evil:

No to jak ja mam jechać? A serce się rwie bo wylewki robić dzisiaj będą :D

Chyba pojadę sama.................................

Witam

Meg nie poddawaj sie a mężulka da sie obłaskawić i zachecić do dalszego działania :wink: sama zobaczysz kilka dni słoneczka a ziemia wyschnie i bedzie można cos nie cos porobic na działeczce :wink: :D :D :D więc głowa do góry i działać dalej !!!

buziaczki zostawiam

Witaj jessi! Nie poddam się, możesz być tego pewna, szkoda mi tylko pogody i ....mojego męża :o tak, tak!!! Bo jak długo wytrzyma moje gadanie???? A ja potrafię gadać, oj potrafię!!! 8) 8) 8)

WIOSNA, WIOSNA jasne że wiosna!

Szkoda że kaloszki popękały takie ładne byly :(

Robić też bym chiała ale jak już wiesz córcia moja chora na zapalenie oskrzeli...

A teraz małżonek jakiś taki słaby chodzi, oczy mu się przymykają, głosik słabiutki a dzisiaj jeszcze jakiś atak kaszlu ............ ale do lekarza to on pójdzie ........ w poniedziałek :evil:

No to jak ja mam jechać? A serce się rwie bo wylewki robić dzisiaj będą :D

Chyba pojadę sama.................................

Gdybym miała prawo jazdy, to nawet bym się nie pytała. Ale znając życie, to już wszystko bym musiała robić sama :-?

Witaj celebrytko... nie wiesz jak chłopa namówić?... Ty nie wiesz???? młodsiejsza koleżanka ma podpowiadać :oops: :roll: :wink:

Zawsze możesz pokazać Murator i powiedzieć, że za pół roku kolejny artykuł i głupio będzie nie mieć postępów... niezły pomysł, nieeee????? :roll:

A że WIOSNA... nie śmiem przeczyć... jeszcze mnie pogonią :roll:

Własnie zadzwoniła moja córka z pytaniem czy kupiłam najnowszy Murator, bo ponoć jestem tam z moim malutkim artykulikiem o tym jak sobie z budową radzimy!!!! :wink: :wink: :oops: :oops: I kurcze faktycznie JEST !!!! I Kala JEST !!!! Obie jesteśmy! :p :p :p :p ale numer :p :p

A to ci nowina :D

Co tam robicie?

Ale pytanie...

...na pewno budujecie :roll: