meg60 20.03.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 To nie nasz!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.03.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 nie wiem co... piórko sobie przytargałam tylko chłop ptasią grypą straszy ... Izuś pisała o gęsiach... dziś z pięć kluszy widziałam.... a jak wracaliśmy to dwa bociany na łące stały, umorusane po pachy ... tylko ja ich nie widziałam, mama wypatrzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.03.2010 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 ja nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.03.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 gęsi, czy boćków... bo boćków to ja też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.03.2010 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 ani, ani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.03.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Niezwykłe w tym "moim" kluczu było jak one leciały prosto nad główną ulicą którą jechałlam. Poczułam się tak jakby moja działka z domkiem nagle odwiedziła mnie w mieście. Tamta cudowna natura nagle tutaj w centrum Łodzi........ Jutro pojadę inną drogą na działkę i zobaczę czy są boćki. Mają bowiem tam aż 3 gniazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.03.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 ani, ani wszystko przed Tobą, tylko głowa do góry.... dosłownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.03.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Arctinko skoro Meg zobaczyła skowronka to na pewno i boćka zaraz zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.03.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Eeee... skowronka usłuszała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.03.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 małe sprostowanie - usłyszałam i ....widziałam - leciał nad naszym domkiem. Bo one za płotem, na polu bywają A boćka nie widziałam, bo u nas nie ma terenów dla boćków. Choć przy takich bagienkach......kto wie, kto wie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.03.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Skowronki zawsze kojarzą mi się z latem i łanami zboża. I z drogą między polami pachnącą gorącem ziemi i............. obietnicą gorącej miłości w gorącą krótką letnią noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.03.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 łoj ... daj trochę wiośnie się rozgościć, a nie od razu lato ściągasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.03.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.03.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Skowronki zawsze kojarzą mi się z latem i łanami zboża. I z drogą między polami pachnącą gorącem ziemi i............. obietnicą gorącej miłości w gorącą krótką letnią noc Ło matko....sipatka !!!!! ale poleciałaś!!! a dyć wiosna jest a ty już marzysz o lecie. To samo dziś mówiłam moim córkom - tylko bez tej drugiej części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.03.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Niech no ten mój małż wraca bo mi się cosik marzy w związku z tymi skowronkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.03.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 daj Boże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.03.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Skowronki zawsze kojarzą mi się z latem i łanami zboża. I z drogą między polami pachnącą gorącem ziemi i............. obietnicą gorącej miłości w gorącą krótką letnią noc Ło matko....sipatka !!!!! ale poleciałaś!!! a dyć wiosna jest a ty już marzysz o lecie. To samo dziś mówiłam moim córkom - tylko bez tej drugiej części Na tę drugą część to one jeszcze czas mają .......... A tak w ogóle to dzisiaj było tak ciepło że w samym sweterku chodziłam no to mi się zsumowało ciepło+skowronki+słońce=WM w letnią noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.03.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 daj Boże Arctinkaaaaa .............. nic nie da jasne ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.03.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 daj Boże Arctinkaaaaa .............. nic nie da jasne ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.03.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Skowronki zawsze kojarzą mi się z latem i łanami zboża. I z drogą między polami pachnącą gorącem ziemi i............. obietnicą gorącej miłości w gorącą krótką letnią noc Ło matko....sipatka !!!!! ale poleciałaś!!! a dyć wiosna jest a ty już marzysz o lecie. To samo dziś mówiłam moim córkom - tylko bez tej drugiej części Na tę drugą część to one jeszcze czas mają .......... A tak w ogóle to dzisiaj było tak ciepło że w samym sweterku chodziłam no to mi się zsumowało ciepło+skowronki+słońce=WM w letnią noc Moje córki już ...... starsza ma 23 lata i narzeczonego więc... .........=WM ...to się kiedyś na murach pisało A mąż kiedy wraca?? wytrzymasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts