meg60 22.03.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 No nie tak rano Kaluniu , to tylko ty jestes taki ranny ptaszek o tej porze to ja na drugi boczek . Ale na budowie byliśmy. Teraz wszystko mnie boli nasprzątałam sie jak głupia, ciekawe na jak długo - do następnej wizyty naszych murarzy ale chociaż na froncie domku, jest znośnie. Jeszcze trochę pograbię resztki gruzu i będzie całkiem, całkiem. Niestety za domkiem jest jeszcze bajzel, ale tam niestety nic więcej nie mogę zrobić, bo są rzeczy na które ja nie mam wpływu i siły Ale do czasu Mój mąż nareszcie zrobił drzwi :lol:na razie do garażu i są superowskie, jeśli drzwi tymczasowe mogą być takie, to one właśnie są :lol Zajęło mu to trochę czasu, bo kombinował jak zrobić aby były jak najlepsze, ale następne będą już raz - raz !!!!! Zobaczcie jak wyszły!!!! http://foto3.m.onet.pl/_m/7eb3e153a8cb9c3c7c85e6f045094c7b,10,19,0.jpg tu z bliska.... http://foto2.m.onet.pl/_m/a1387884b09d65c1f66b55683215196e,10,19,0.jpg ...z daleka..... http://foto0.m.onet.pl/_m/3b03e9bf37a8da95971f02b15131ff9c,10,19,0.jpg ...całość..... Jak dobrze pójdzie, jutro będą wejściowe Dziś rozmawialiśmy też z kolegą który będzie nam robił elektrykę - jutro muszę zaznaczyć gdzie wszystkie pstryczki elektryczki muszę teraz wyjąć plany i sie mocno zastanowić gdzie, po co i ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.03.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 No to dużo pracy przed tobą, bo te pstryczki, jak się człowiek zaczyna zastanawiać gdzie a do czego, to duuuuuuuużo czasu zabierają.Jak ja się cieszę, że już mam to za sobą bo to było strrrraaaasznieeeeeeeee męczące zwłaszcza jak się nie wie jeszcze jakie meble staną bo nie wiadomo ile kasiorki zostanie ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.03.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Ach co za trąba ze mnie PIĘKNE DRZWI !!!!!!!!!! (niech małż twój pochwałę mą przeczyta, bo zasługuje na nią) i niech robi dalej. Żadnych laurów - te dopiero na koniec roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 23.03.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Drzwi bomba, jak dla mnie mogą zostać A jakie wybrałas wejsciowe? i gdzie kupiłas? Ja muszę właśnie coś wybrać, podobają mi się TopPrestige Hormana ale cena 15 tysi!!!! moja wielka brama garażowa pół tego stoi. Proste, nowoczesne, bez przetłoczeń potrzebuję, ale z szybką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.03.2010 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Dzięki dziewczyny za miłe słowa, a i pochwałę mojemu mężowi przekażę sipatko już teraz, na etapie rysowania na planie, mam problem, a co dopiero w realu ??? Nie miałam problemu z oświetleniem, ale z gniazdami...? Masakra!!! olgusieniunieczko drzwi wejściowe , te główne, będziemy kupować dopiero po wylewkach i tynkach. Jakiej firmy jeszcze nie wiemy, ale wiemy, że muszą być białe i z okienkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.03.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Hej meg.!! ale super drzwi wstawiliście!! ...jeszcze tylko kilka szczegółów i przeprowadzka, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.03.2010 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 A jak!!!!!! tylko kilka drobiazgów..........ok 100000000000000000.....drobiazgów i przeprowadzka !!!!!!!!! Hura!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.03.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 meg.........każdy taki drobiazg..........to krok do własnego domku!! przecież kiedyś wkońcu sie chyba wprowadzimy???....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.03.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 O rany ale emocje !!!!!!!!!!!!!!!!! Nie ma wspanialszych niż przeprowadzka do własnego domu. My tylko w wakacje będziemy tam mieszkać a jak szaleję ze szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.03.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 ....Kiedyś..... Ja w wakacje też planuję, w końcu mam dwa miesiące wakacji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.03.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Mnie też przydałyby się takie długie wakacje. to by sobie czlowiek odpoczął. Achhhhhh Ale cóż jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.03.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 te dwa miesiące wakacji to jedyny plus mojego zawodu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.03.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 A ja lubię chodzić do pracy tylko chciałabym mieć więcej urlopu bo odpoczywać i leniuchować też lubię. Jak już się wynudzę to z radością zabieram się do dzieła. I poniedziałki też lubię ................. no może od czasu budowy domu znacznie mniej bo nie mogę jeździć i patrzeć i robić i budować ale to z czasem wróci do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.03.2010 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Nie no ja tez lubię swoją pracę, ale jak się pracuje 29 lat, to czasami ma się dość i dwumiesięczne wakacje są najbardziej ulubioną częścią tej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.03.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 .... a Wy duszą już na wakacjach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.03.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 W taką pogodę jak dziś, to jakby wakacje były..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.03.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Ale się wkurzyłam. Mój murarz miał wczoraj już robić komin. Dzisiaj też nie robił. I na dodatek dzwoni do mnie jego kuzyn, któremu on pomaga w budowie dachu (bo nasz murarz to z wykształcenia cieśla) i mnie prosi o jeszcze jeden dzień. Byłam (aż mnie samą zadziwił) niesamowicie stanowcza i powiedzialam, że jeśli Pan Marek nie wykona w wyznaczonym terminie tego co miał wykonać do końca zeszłego roku to nie mamy o czym rozmawiać. A kiedy on bedzie robił to mnie doprawdy nie interesuje. Może nawet robić w nocy. A ten typek do mnie obrażony - że się po mnie tego nie spodziewał. NO JASNE, bo jak baba to wszystko można wmówić Mało tego zadzwoniłam do Pana Marka i mu powiedziałam żeby nie nasyłał na mnie żadynch kolegów i rodziny w swoim imieniu, bo umowa między nami jest i on może w sobote tam robić ale do piątku zaległości mają być ukończone. Jestem cała w czerwone ciapki z nerw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.03.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 no koleżanko !!!!! ale bestia z ciebie wyszła!!!! Tak trzymać! Nie pozwalaj sobie, bo wejdą ci na głowę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.03.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Ja nienawidzę takich sytuacji ale ile można odkładać dokończenie komina? Najpierw miał inną robotę, potem było brzydko, teraz dokańcza u kuzyna... a zaraz potem znowu bedzie brzydko.... mam już dość I nawet zastanawiam się czy mi bedzie robił taras bo to jego kręcenie zbyt dużo mnie nerw kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.03.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 sipatka..............BRAWO!!!!!!!!!!!! meg.........gdzie sie podziewasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts