meg60 25.03.2010 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Padam!!!!!! Rano wstaję o 5,30 i wieczorem jestem TRUP Więc siedzę i bezmyślnie patrzę w komputer lub telewizor. Zastanawiam się kiedy posprzatam na święta ??? Przecież to za tydzień Masakra!!!!! i siedzę i myślę i chyba ......idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.03.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Padam!!!!!! Rano wstaję o 5,30 i wieczorem jestem TRUP Więc siedzę i bezmyślnie patrzę w komputer lub telewizor. Zastanawiam się kiedy posprzatam na święta ??? Przecież to za tydzień Masakra!!!!! i siedzę i myślę i chyba ......idę spać DOBRANOC!!!!!!!!!! meg.......kładź sie kobieto i wyspij sie!!! to najważniejsze........ a święta są DOPIERO za tydzień......więc jakoś dasz rade.... zresztą czy opłaca Ci sie sprzatac mieszkanie ???? przeciez niedługo sie przeprowadzasz do domku!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.03.2010 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Witam!!! Dotarłam do domu 10 godzin z dziećmi w piątek, przy takiej pogodzie - to po prostu coś bez nazwy Padam, na przysłowiowy, pysk !!!! Kala, masz rację z tym sprzątaniem, chyba sobie odpuszczę, tzn, umyję okna ( kupiłam sobie nowe rolety rzymskie i jestem ciekawa jak będą wyglądały ) i ....już no może sprzątnę kuchnię i łazienkę co by gość się nie przestraszył czyli .........normalnie Jutro jedziemy na działeczkę, ma padać, ale przecież mamy DACH , więc deszcz nam nie straszny. Czas leci, a u nas tak jakoś ...nic się nie dzieje. Muszę chyba zrobić spis rzeczy do zrobienie w jakieś kolejności działania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 27.03.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Witam!!!! Pogoda nawet, nawet!!!! Trochę wiało na naszej wsi, ale kaptur na łeb i do przodu..........- takie były plany. Ale najpierw zakupy, bo przecież święta, potem przyjechał pan hydraulikowy i zaczęło się zaznaczanie co, gdzie i jak Juz miałam zabrać się za grabienie przed domem a mąż robić drugie drzwi, a tu pan elektrykowy nas nawiedził i .....zaczęlo się zaznaczanie co, gdzie i jak Oj miałam zawrót głowy i do tej pory nie wiem czy wszystko zaznaczyłam i dobrym miejscu Okaże się w praniu Ale zrobiłam coś, czego nie planowałam - umyłam okna i zawiesiłam, moje nowe rolety rzymskie http://foto3.m.onet.pl/_m/ec0d07900814cd8164dddcaeb4c470b3,10,19,0.jpg może nie widać, ale bardzo fajnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.03.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Hej... jestem na chwilunię... bo tyż padam ... A na pytanie kogokolwiek czy już posprzątałam na święta zaaaaaawsze odpowiadam, że czysto mam na codzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 27.03.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Otóż to..... ja tez tak będę mówić, mogęęęęęęęęęęęęęę ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.03.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 27.03.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 tenks !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 27.03.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 A ja nie mogę tak mówić, bo każdego dnia po powrocie z pracy mam sprzątanie po mojej córce fajne te rolety rzymskie, kupie sobie takie do domku na wsi cześć Meg. Mimo deszczu udało mi się dzisiaj zgrabić podwórko ze strarych liści. I zrobiliśmy grila bo brat strasznie chciał, ale ponieważ lało to nowiutki gril miał otwarcie sezonu w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.03.2010 00:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 dobrze mieć nieumeblowany salon podczas deszczowego grilla My z naszymi majstrami też rozmawailismy o grillu w taka pogodę ( choć u nas nie specjalnie padało ) i tez została rzucona propozyszyn - garaż ewentualnie salon Sipatko zajrzyj na stronę Bon Prix\u są tam fajne i nie drogie roletki rzymskie - delikatne i nawet niezły materiał, taka mgiełka - suuper, jestem z nich bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.03.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Dzięki Małgosiu zajrzę, bo bardzo mi się podobają. Właśnie ganiamy naszego kocura bo chce zjeść palmę wielkanocną. Kupiliśmy taką wyplataną ze zbożami i trawami a on uwielbia jeść takie szuszki. I teraz szuka sposobu żeby się dostać na komodę. Chodzi dookoła i miauczy pełen pretensji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.03.2010 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 kocurki są fajne i można je obserwować bez końca. Ja nie mam kotka, ale bardzo je lubię. Moja suka już za stara na takie wygłupy, choć czasami jej się zdarza np jak ma pod nosem naszą papugę lub chomika, wtedy można się uśmiać z jej min Może wasz kot to jakiś wielkanocny egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.03.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Chciałam ci powiedzieć, że z uwagi na nasze nerwy oraz przyszły stan palmy znalazła ona miejsce na parapecie ...................... ZA OKNEM Był bowiem wybór taki albo wyląduje tam kot albo palma. I tym sposobem święconą palmę mam za szybką hihihihihiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 29.03.2010 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 No to kot zaskoczony?????? Palma jest a nie może jej dostać...he,he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.03.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 A ja mam komin ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.03.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witam!!!! Pogoda nawet, nawet!!!! Trochę wiało na naszej wsi, ale kaptur na łeb i do przodu..........- takie były plany. Ale najpierw zakupy, bo przecież święta, potem przyjechał pan hydraulikowy i zaczęło się zaznaczanie co, gdzie i jak Juz miałam zabrać się za grabienie przed domem a mąż robić drugie drzwi, a tu pan elektrykowy nas nawiedził i .....zaczęlo się zaznaczanie co, gdzie i jak Oj miałam zawrót głowy i do tej pory nie wiem czy wszystko zaznaczyłam i dobrym miejscu Okaże się w praniu Ale zrobiłam coś, czego nie planowałam - umyłam okna i zawiesiłam, moje nowe rolety rzymskie http://foto3.m.onet.pl/_m/ec0d07900814cd8164dddcaeb4c470b3,10,19,0.jpg może nie widać, ale bardzo fajnie wyglądają meg.......mam identyczne hiacynty na parapecie!!!! też trzy fioletowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 29.03.2010 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 A ja mam komin ha A ja mam dwa ha, ha......żart Gratuluję, a zdjęcia gdzie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.03.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witam!!!! Pogoda nawet, nawet!!!! Trochę wiało na naszej wsi, ale kaptur na łeb i do przodu..........- takie były plany. Ale najpierw zakupy, bo przecież święta, potem przyjechał pan hydraulikowy i zaczęło się zaznaczanie co, gdzie i jak Juz miałam zabrać się za grabienie przed domem a mąż robić drugie drzwi, a tu pan elektrykowy nas nawiedził i .....zaczęlo się zaznaczanie co, gdzie i jak Oj miałam zawrót głowy i do tej pory nie wiem czy wszystko zaznaczyłam i dobrym miejscu Okaże się w praniu Ale zrobiłam coś, czego nie planowałam - umyłam okna i zawiesiłam, moje nowe rolety rzymskie http://foto3.m.onet.pl/_m/ec0d07900814cd8164dddcaeb4c470b3,10,19,0.jpg może nie widać, ale bardzo fajnie wyglądają meg.......mam identyczne hiacynty na parapecie!!!! też trzy fioletowe Kaluś... tylko się nie pogniewaj, ale już wiem dlaczego do szkoły chodzisz... ja u Małgosi widzę pięć hiacyntów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.03.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 A ja cztery hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.03.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Hmmmm ... Małgoś, która umie liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts