Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

Padam!!!!!! Rano wstaję o 5,30 i wieczorem jestem TRUP :wink: :wink: :wink: :wink: Więc siedzę i bezmyślnie patrzę w komputer lub telewizor. Zastanawiam się kiedy posprzatam na święta ??? Przecież to za tydzień :o :o :o Masakra!!!!! i siedzę i myślę i chyba ......idę spać :wink:

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Padam!!!!!! Rano wstaję o 5,30 i wieczorem jestem TRUP :wink: :wink: :wink: :wink: Więc siedzę i bezmyślnie patrzę w komputer lub telewizor. Zastanawiam się kiedy posprzatam na święta ??? Przecież to za tydzień :o :o :o Masakra!!!!! i siedzę i myślę i chyba ......idę spać :wink:

DOBRANOC!!!!!!!!!! :p

meg.......kładź sie kobieto i wyspij sie!!! to najważniejsze........

a święta są DOPIERO za tydzień......więc jakoś dasz rade....

zresztą czy opłaca Ci sie sprzatac mieszkanie ???? :wink:

przeciez niedługo sie przeprowadzasz do domku!!!!!!!!!! :wink:

Witam!!! Dotarłam do domu :o 10 godzin z dziećmi w piątek, przy takiej pogodzie - to po prostu coś bez nazwy :roll: :roll: :roll: Padam, na przysłowiowy, pysk !!!!

Kala, masz rację z tym sprzątaniem, chyba sobie odpuszczę, tzn, umyję okna ( kupiłam sobie nowe rolety rzymskie i jestem ciekawa jak będą wyglądały ) i ....już :roll: no może sprzątnę kuchnię i łazienkę co by gość się nie przestraszył :wink: :wink: :wink: czyli .........normalnie :p :p :p :p

Jutro jedziemy na działeczkę, ma padać, ale przecież mamy DACH :p :p :p , więc deszcz nam nie straszny. :p :p Czas leci, a u nas tak jakoś ...nic się nie dzieje. Muszę chyba zrobić spis rzeczy do zrobienie w jakieś kolejności działania. :roll: :roll:

Witam!!!! Pogoda nawet, nawet!!!! Trochę wiało na naszej wsi, ale kaptur na łeb i do przodu..........- takie były plany. Ale najpierw zakupy, bo przecież święta, potem przyjechał pan hydraulikowy i zaczęło się zaznaczanie co, gdzie i jak :lol: :lol: :lol: Juz miałam zabrać się za grabienie przed domem :lol: :lol: a mąż robić drugie drzwi, a tu pan elektrykowy nas nawiedził i .....zaczęlo się zaznaczanie co, gdzie i jak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Oj miałam zawrót głowy i do tej pory nie wiem czy wszystko zaznaczyłam i dobrym miejscu :roll: :roll: :roll: Okaże się w praniu :wink:

Ale zrobiłam coś, czego nie planowałam - umyłam okna i zawiesiłam, moje nowe rolety rzymskie

http://foto3.m.onet.pl/_m/ec0d07900814cd8164dddcaeb4c470b3,10,19,0.jpg

może nie widać, ale bardzo fajnie wyglądają :p :p

A ja nie mogę tak mówić, bo każdego dnia po powrocie z pracy mam sprzątanie po mojej córce :evil:

fajne te rolety rzymskie, kupie sobie takie do domku na wsi :D :D

cześć Meg.

Mimo deszczu udało mi się dzisiaj zgrabić podwórko ze strarych liści. I zrobiliśmy grila bo brat strasznie chciał, ale ponieważ lało to nowiutki gril miał otwarcie sezonu w salonie :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: dobrze mieć nieumeblowany salon podczas deszczowego grilla :p :p :p :p :p

My z naszymi majstrami też rozmawailismy o grillu w taka pogodę ( choć u nas nie specjalnie padało ) i tez została rzucona propozyszyn - garaż ewentualnie salon :roll: :roll: :wink:

Sipatko zajrzyj na stronę Bon Prix\u są tam fajne i nie drogie roletki rzymskie :p - delikatne i nawet niezły materiał, taka mgiełka - suuper, jestem z nich bardzo zadowolona :p

Dzięki Małgosiu zajrzę, bo bardzo mi się podobają.

Właśnie ganiamy naszego kocura bo chce zjeść palmę wielkanocną. Kupiliśmy taką wyplataną ze zbożami i trawami a on uwielbia jeść takie szuszki. I teraz szuka sposobu żeby się dostać na komodę. Chodzi dookoła i miauczy pełen pretensji. :lol:

kocurki są fajne i można je obserwować bez końca. Ja nie mam kotka, ale bardzo je lubię. Moja suka już za stara na takie wygłupy, choć czasami jej się zdarza :wink: np jak ma pod nosem naszą papugę lub chomika, wtedy można się uśmiać z jej min :p :p

Może wasz kot to jakiś wielkanocny egzemplarz :wink: :wink:

Witam!!!! Pogoda nawet, nawet!!!! Trochę wiało na naszej wsi, ale kaptur na łeb i do przodu..........- takie były plany. Ale najpierw zakupy, bo przecież święta, potem przyjechał pan hydraulikowy i zaczęło się zaznaczanie co, gdzie i jak :lol: :lol: :lol: Juz miałam zabrać się za grabienie przed domem :lol: :lol: a mąż robić drugie drzwi, a tu pan elektrykowy nas nawiedził i .....zaczęlo się zaznaczanie co, gdzie i jak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Oj miałam zawrót głowy i do tej pory nie wiem czy wszystko zaznaczyłam i dobrym miejscu :roll: :roll: :roll: Okaże się w praniu :wink:

Ale zrobiłam coś, czego nie planowałam - umyłam okna i zawiesiłam, moje nowe rolety rzymskie

meg.......mam identyczne hiacynty na parapecie!!!! 8)

też trzy fioletowe :lol: :lol: :lol:

meg.......mam identyczne hiacynty na parapecie!!!! 8)

też trzy fioletowe :lol: :lol: :lol:

Kaluś... tylko się nie pogniewaj, ale już wiem dlaczego do szkoły chodzisz... ja u Małgosi widzę pięć hiacyntów :roll: