Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No i się narobiło!!!! Gdzie są mordki ????? Nie mogę ich znaleźć! Albo gdzies sie ukryły albo ja nie kumata jestem :((((

Ale jak już znalazłam swój dziennik to napiszę, a co !!!! Dziś nasz hydraulik działał jak ta lala :)))) Kanaliza już w całym domu, huraaaaaaaaaa!!!! Po świętach zalewanie i rurki z wodą ...trala la !!!!! fajnie ! Potem szambo, prąd.......itd Byle do przodu :)))))) Gdzie te mordki, kurcze jak mnie to wkurza !

WESOŁYCH ŚWIĄT MEG - odnalazłam cię wreszcie i udaje mi się zostawiać ślady swej bytności. Próbowałam odpisywać na twoje prywatne wiadomości ale nie mam pojęcia czy mi się to udało. Jeśli nie to tu na forum dziękuję za pomoc - przydała się w negocjacjach i we wtorek mają wejść z robotą. Zobaczymy .....................

Witaj Meg!!!!

Dziękuję za życzenia świąteczne.

Jestem troszkę zaskoczona tymi zmianami. Po trudach i mękach jakoś udało mi się odnaleźć Twój dziennik .

Ale nam ulepszyli niech to gęś kopnie!!!! A gdzie podziały się buźki może mi podpowiesz, bo nie widzę .

Pozdrowionka!!!

Witaj Dorka !!!!! sama nie wiem gdzie są mordki, wiec ich nie wstawiam. A jak robię tak :))))) to same sie pokazują . Zanim w tym nowym forum sie połapię to minie czas budowania i kicha!

Witam :) wszystkiego najlepszego, trochę się nie odzywałem,ale czytam cały czas. gratuluję postępów.

A emot jest mało, ale są, trzeba wejść w Zaawansowana edycja, ale obawiam się że na razie można wstawić tylko 10, bo taki jest limit zdjęć, a emoty są w tej chwili brane jako zdjęcia.

Jakby co to pisz, chętnie pomogę, odpiszę. Albo zajrzyj do wątków (jest już kilka na forum) jak się posługiwać nowym forum, albo o narzekaniu na nie ;)

Witaj Ktośku !!!!!! Faktycznie dawno sie nie odzywałeś, więc witaj jeszcze raz !!!! Dzięki ci za zaoferowana pomoc. Już jako tako poruszam sie po forum, ale jeszcze nie wszystko wiem. Do zdjeć jeszcze nie doszłam, a mordki narazie mam gdzieś ( jak to? mordki jako zdjęcia? i tylko dziesięć? Na jaki okres, na dzień, miesiąc????)

PS. Dzięki za dobre słowa...!

Witaj Ktośku !!!!!! Faktycznie dawno sie nie odzywałeś, więc witaj jeszcze raz !!!! Dzięki ci za zaoferowana pomoc. Już jako tako poruszam sie po forum, ale jeszcze nie wszystko wiem. Do zdjeć jeszcze nie doszłam, a mordki narazie mam gdzieś ( jak to? mordki jako zdjęcia? i tylko dziesięć? Na jaki okres, na dzień, miesiąc????)

PS. Dzięki za dobre słowa...!

10 na post.

A co do zdjęć, to wstawia się je tak samo jak wcześniej.

*IMG* zdjęcie */IMG* zamiast * oczywiście nawiasy kwadratowe [ i ]

Próba:

http://www.inspirander.pl/files/gry/pisanka_wzor_ze_sznurka.jpg

Działa ;) pozdrawiam

Ktosiek a jak zrbić zeby wiedzieć że ktoś coś pisał? U siebie i u innych przedtem dostawałam mail a teraz doopa...... Może pomożesz?

Jak u kogoś napiszesz to powinna się włączyć subskrybcja, jeśli w ustawieniach masz, powiadamiaj na e-maila( ustawiania w panelu użytkownika ->ustawienia zaawansowane->Przesyłanie informacji i powiadomień-> ustawa na "Automatycznie powiadamianie na emaila"

A ręcznie to na górze przy każdym wątku masz opcje "Narzędzia wątku" i trzecia pozycja to subskrybcja, wybierasz to, następnie, powiadamiaj prze emaila i wszystko dochodzi wtedy. Nie musisz wtedy nic pisać w tym wątku, a powiadomienia będą przychodzić. Listę subskrybowanych tematów masz FORUM->Szybkie menu-> subskrybowane tematy lub wchodzisz po prostu w panel użytkownika.

Mam nadzieję, że w miarę jasno wytłumaczyłem.

Witam się Meg w ładne i słoneczne popołudnie.....

Nareszcie od tygodnia jest ciepło i mogę posiedzieć na dworku i pobuszować troszkę po necie. Oj brakuje mi tego ,ale cóż muszę jeszcze trochę poczekac :)) Co do ogarnięcia w miarę wszystkiego na nowym (ulepszonym) forum to będę musiała poczekać jak wrócę do domku i pobrać lekcję od moich synków, bo ja jeszcze nie wszystko potrafie(((.Dziękuję za pomoc w usunięciu podwójnych postów... Pozdrawiam!!!