sipatka 05.04.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Cześć Meg trzymaj kciuki żeby jutro zaczęli z tynkami bo nie wiem co będzie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.04.2010 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Czyli dogadałaś sie z panami?????? Czy to są ci ode mnie ???? Oczywiście będę trzymać kciukasy!!!! Ale u was idzie, jak burza wiosenna !!!!!!! U mnie dopiero hydraulika, chudziak ma tez być w tym tygodniu, a i elektryk się szykuje. )) Ach, może będzie tez szambo !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.04.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Meg kochana to są nadal ci ode mnie, bo ten od ciebie jak rzucił cenkę 28 zeta za m2 ale to z własnym materiałem (a ja materiały mam już kupione łącznie z ogromniastą kupą płukanego piasku, i co z tego skoro on już jest przysypany jakimiś łupinkami z drzew ) mam za to inną ekipę na oku jakby co za 15 zł (na tyle mnie stać ale znacznie odległy termin) Teraz próbuję się do tych moich dodzwonić by się dowiedzieć czy weszli czy znowu coś na przeszkodzie im stanęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 06.04.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Meg u naszej Kali w dzienniku KAMLOTEK napisal jak wstawiać mordki ja już spadam i dobrej nocki Ci życzę pa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.04.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 ........a ja nadal nie wiem jak te cholery wstawiac:((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.04.2010 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 ........a ja nadal nie wiem jak te cholery wstawiac:((( A ja juz umiem !!!!! Kalu, jak piszesz szybką odpowiedź, wciśnij zaawansowaną edycję, i tam są mordki, a jak naciśniesz - więcej- masz ich mnogo !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.04.2010 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Dzis byliśmy na działeczce Mamy już kanalizę, posprzątane przed chudziakiem, uporządkowane podwóreczko .........wygląda to naprawdę imponująco ! po tym co było to MIODZIO !!!! Kolega doprowadził główny przewód elektryczny do domku, więc wszystko przygotowane na przyjęcie PRĄDU a to w tym miesiącu !!!!!! W sobotę przywożą szambo, więc w piatek trzeba wykopać wieeeeeeelką dziurę,. chyba wezmę trochę dynamitu, będzie szybciej Aaaaaaa, mam najświeższe informacje - zakończyliśmy współpracę z naszą ekipą murarzy Nie wyrabiali z robotą,( tak to jest jak trzyma sie kilka srok za ogon), a ponieważ brat naszego majstra to fachowiec, dokończy za niego. Może i lepiej. Ten jest inny - zaczął od ...........porządku na budowie !!!!:lol2::lol2: Trochę się dziś wydarzyło .......mój mąż, w trakcie prac, znalazł..............................PODKOWĘ !!!!!!!!! Starą, zardzewiałą, trzydziestoletnią PODKOWĘ !!!!!!! mam nadzieją, że przyniesie nam SZCZĘŚCIE !!!!!! Powiesimy ją nad drzwiami wejściowymi w naszym pięknym domku !!!! ( oczywiście najpierw ją wyczyszczę, tylko jak pozbyć się trzydziestoletniej rdzy ??????? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.04.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Hahahaahaaaa... ja też znalazłam podkowę... wybronowałam sobie w ogródeczku... Ja tylko na chwilunię, dobry wieczór wpadłam powiedzieć... forum tak działa, że jak już jestem to losować będę do kogo wejść, bo to doooobrych parę minut mi zajmuje, buuuuuuuuuuu.... Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.04.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 O co tu chodzi??????Teraz są odpowiedzi do góry nogami??? Jestem załamana tym forum:(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.04.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 A wiecie co to znaczy jak się znajdzie cztery podkowy ? To znaczy że gdzieś niedaleko jakiś koń boso biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.04.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 O co tu chodzi?????? Teraz są odpowiedzi do góry nogami??? Jestem załamana tym forum:(( :jawdrop: JAK TO ??? DO GÓRY NOGAMI ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.04.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Cześć Dziewczynki, przywitać się przyszłam:welcome:Zobaczcie, czego się naumiałam na tym forum (chodzi o ten multicytat:cool:)... coraz bardziej mi się podoba A wiecie co to znaczy jak się znajdzie cztery podkowy ? To znaczy że gdzieś niedaleko jakiś koń boso biega :lol2::lol2: Dobre sipatka O co tu chodzi?????? Teraz są odpowiedzi do góry nogami??? Jestem załamana tym forum:(( Wydaje mi się, że przestawiłaś sobie kolejność wyświetlania, bo teraz można albo od najnowszego posta, albo od najstarszego Trochę się dziś wydarzyło .......mój mąż, w trakcie prac, znalazł..............................PODKOWĘ !!!!!!!!! Starą, zardzewiałą, trzydziestoletnią PODKOWĘ !!!!!!! mam nadzieją, że przyniesie nam SZCZĘŚCIE !!!!!! Powiesimy ją nad drzwiami wejściowymi w naszym pięknym domku !!!! ( oczywiście najpierw ją wyczyszczę, tylko jak pozbyć się trzydziestoletniej rdzy ??????? ) spróbuj cocacolą A tak w ogóle, to faktycznie meg, nie będziesz musiała się denerwować po przyjeździe na budowę, że bałagan tam jest i :mad:na majstra. U mnie na razie jest porządeczek na budowie, aż miło, ale zobaczymy dalej... Nasz PM chwali się, że u niego zawsze jest czysto na budowie:wiggle:Mam nadzieję. Qrcze, nie można wstawić więcej niż 10 grafik... czyli każdy cytat, każda mordka... coraz mniej mi się podoba.... Ale trzeba się przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.04.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Witaj Yuka !! Nareszcie będę jeździć na budowę bez stresu - jak mnie ten bajzel wkurzał !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.04.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Zapomniałam się pochwalić znaleziskiem mojego małża. On wykopał ......................................DUSZĘ I chwilowo zawiesił ją w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.04.2010 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 A czyją ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 08.04.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Trafilam w koncu do Ciebie Milo bardzo, fajnie i domowo Ta dusza mam nadzieje ze starego zelazka Trzymam kciuki za dalsza budowe! Projekt indywidualny - suuuper! Ja sie musialam nagiac do tego co bylo, ale tfu tfu nie narzekam na razie Pozdrawiam i zagladac bede! Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.04.2010 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 :D:D Jak miło cię gościć Karolinko u siebie :yes: Dzięki za miłe słowa. Życzę miłego dnia !:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 08.04.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 To i ja sie przywitam, żeby nie było ,że się pogubiłam w tym nowym forum i nikogo nie odwiedzam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.04.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 witam przybiegłam się przywitać ,widze że nie tylo u mnie coś sie dzieje bo u Ciebie także suuuuuuuuuper!! a kiedy jakieś foteczki będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.04.2010 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witajcie dziewczyny !!!!! Dzieje się, oj dzieje !!!! dziś kopią lej na szambo, ale niestety zdjęć nie ma, bo na budowie jest mój mąż, a on zapomina wziąć aparat. Ale w sobotę zdjątka będą napewno !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts