Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czyli dogadałaś sie z panami?????? Czy to są ci ode mnie ????

Oczywiście będę trzymać kciukasy!!!! Ale u was idzie, jak burza wiosenna !!!!!!!

U mnie dopiero hydraulika, chudziak ma tez być w tym tygodniu, a i elektryk się szykuje. :))) Ach, może będzie tez szambo !!!!!

Meg kochana to są nadal ci ode mnie, bo ten od ciebie jak rzucił cenkę 28 zeta za m2 ale to z własnym materiałem (a ja materiały mam już kupione łącznie z ogromniastą kupą płukanego piasku, i co z tego skoro on już jest przysypany jakimiś łupinkami z drzew :( ) mam za to inną ekipę na oku jakby co za 15 zł (na tyle mnie stać :) ale znacznie odległy termin)

Teraz próbuję się do tych moich dodzwonić by się dowiedzieć czy weszli czy znowu coś na przeszkodzie im stanęło

:lol2: Dzis byliśmy na działeczce :lol2: Mamy już kanalizę, posprzątane przed chudziakiem, uporządkowane podwóreczko .........wygląda to naprawdę imponująco ! po tym co było to MIODZIO !!!! Kolega doprowadził główny przewód elektryczny do domku, więc wszystko przygotowane na przyjęcie PRĄDU :cool: a to w tym miesiącu !!!!!! W sobotę przywożą szambo, więc w piatek trzeba wykopać wieeeeeeelką dziurę,. chyba wezmę trochę dynamitu, będzie szybciej

Aaaaaaa, mam najświeższe informacje - zakończyliśmy współpracę z naszą ekipą murarzy :confused: Nie wyrabiali z robotą,( tak to jest jak trzyma sie kilka srok za ogon), a ponieważ brat naszego majstra to fachowiec, dokończy za niego. Może i lepiej. Ten jest inny - zaczął od ...........porządku na budowie !!!!:lol2::lol2::lol2::lol2:

Trochę się dziś wydarzyło .......mój mąż, w trakcie prac, znalazł..............................PODKOWĘ !!!!!!!!! Starą, zardzewiałą, trzydziestoletnią PODKOWĘ !!!!!!! mam nadzieją, że przyniesie nam SZCZĘŚCIE !!!!!! Powiesimy ją nad drzwiami wejściowymi w naszym pięknym domku !!!! ( oczywiście najpierw ją wyczyszczę, tylko jak pozbyć się trzydziestoletniej rdzy ??????? )

Hahahaahaaaa... ja też znalazłam podkowę... wybronowałam sobie w ogródeczku...

Ja tylko na chwilunię, dobry wieczór wpadłam powiedzieć... forum tak działa, że jak już jestem to losować będę do kogo wejść, bo to doooobrych parę minut mi zajmuje, buuuuuuuuuuu....

Pozdrawiam serdecznie

Cześć Dziewczynki, przywitać się przyszłam:welcome:Zobaczcie, czego się naumiałam na tym forum (chodzi o ten multicytat:cool:)... coraz bardziej mi się podoba

A wiecie co to znaczy jak się znajdzie cztery podkowy ?

To znaczy że gdzieś niedaleko jakiś koń boso biega

:lol2::lol2::lol2::lol2: Dobre sipatka

O co tu chodzi??????

Teraz są odpowiedzi do góry nogami???

Jestem załamana tym forum:((

Wydaje mi się, że przestawiłaś sobie kolejność wyświetlania, bo teraz można albo od najnowszego posta, albo od najstarszego

Trochę się dziś wydarzyło .......mój mąż, w trakcie prac, znalazł..............................PODKOWĘ !!!!!!!!! Starą, zardzewiałą, trzydziestoletnią PODKOWĘ !!!!!!! mam nadzieją, że przyniesie nam SZCZĘŚCIE !!!!!! Powiesimy ją nad drzwiami wejściowymi w naszym pięknym domku !!!! ( oczywiście najpierw ją wyczyszczę, tylko jak pozbyć się trzydziestoletniej rdzy ??????? )

spróbuj cocacolą:cool:

A tak w ogóle, to faktycznie meg, nie będziesz musiała się denerwować po przyjeździe na budowę, że bałagan tam jest i :mad:na majstra.

U mnie na razie jest porządeczek na budowie, aż miło, ale zobaczymy dalej... Nasz PM chwali się, że u niego zawsze jest czysto na budowie:wiggle:Mam nadzieję.

Qrcze, nie można wstawić więcej niż 10 grafik... czyli każdy cytat, każda mordka... coraz mniej mi się podoba....

Ale trzeba się przyzwyczaić