Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

:evil: :evil: :evil: :evil: PNB w zawieszeniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziś, po zaniesieniu poprawek, pan inspektor dopatrzył sie, że nie ma służebności drogi, choć wg architekta wszystko jest w akcie notarialnym. I jak tu cieszyć sie za wczasu???????? DOPA!!!! A już myślałam, że mamy z gorki. Teraz musimy zebrać wszystkich właścicieli i jechać do notariusza - mamy na to tydzień :o

Amtla dla nas już zaczęły się schody :evil:

PS ale jest i dobra wiadomość - dostalam wstępną wycenę hydraulika ...........9,5 tys za robociznę z materialem :p chyba nieźle!!!!!!!

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nieeeeee, no ja jestem wieczna optymistką, więc nie ma takiej opcji żeby nam sie nie udało :roll: Wnerwia mnie tylko ta biurokracja :evil: i brak zrozumienia. Kazdy biurokrata interpretuje przepisy po swojemu i dla jednego sprawa prosta, a dla drugiego nie. :evil: A ty czlowieku martw się i kombinuj. Boję się tylko, żeby nam sie udało załatwic to w 7 dni :roll: i tyle!!!!

Dzień deszczowo - wietrzny, ale grilla zrobiliśmy!!! Pierwszy na naszej dzialce :p Teraz boli mnie brzuch, tak sie objadłam. :x Ale smakowalo jak nigdy :D Tylko piesek mi coś na zdrowiu podupadł :cry: ma kłopoty ze stawami i trochę przesadziła z szaleństwami kamienno - patykowymi!! :-? Mam nadzieję, że jej przejdzie, bo jej lekarz jest na urlopie :evil: :evil: :evil:

być może. Nasza suka jest już stara i ma spore klopoty ze zdrowiem i nie pownna dużo biegać i skakać!!! A ona tak lubi. Nie mamy sumienia jej bronić. Trzy lata temu byla poważnie chora, nie chodzila na tylne lapy przez trzy miesiące i te kłopoty, to pozostalość.

Witam...popołudniu :p Z tymi kaloszkami mam problem bo te ktore mi sie podobaja, nie ma takich numerów, a te ktore mają numerację to mnie sie nie podobają - shit :evil: Chyba będę papugą i .......kupię takie same jak twoje ( jest mój numer ) :oops: :oops: :oops: :oops: MOGĘ!!!!!???????????????

No i sprawa sie wyjaśniła!!!!!! :p :p :p Służebność drogi musimy zalatwic w sądzie, czli nie musze fatygowac wszystkich wlaścicieli dzialek i umawiac ich na jeden dzien, na jedna godzinę ...itd :p Możemy to zalatwić sami i ponoc od ręki. Więc.........może nam sie uda dostać PNB już w tym tygodniu :p :p :p :p :p :p