Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Meg60, postepy ciesza, dlatego tyle wpisow od samego rana! gratulacje!!!

Jeszcze troche Cie pomecze tym dachem, pisalas, ze robocina nie byla tania, jesli chodzi o ulozenie blachodachowki, to jest ile brali robotnicy za metr kwadratowy dachu. Ja mam oferte 6300 zl sama robocina, pow. dachu 232 metry kw., trzy okna dachowe, dwa kominy, orynnowanie, dach prosty. Nie wiem czy to duzo czy malo.

Dzieki za podpowiedzi. U nas prace wrą, dzis planuje majster kładzenie stropu. Ale to jeszcze nic w porownaniu z Toba. Piekna skrzynka elektr., piekne wylewki i w ogole wszytko ok.

Ja znam troche Twoje okolice, poniewaz jezdze do przychodni do Kurowic, a mieszkam na Olechowie, a budujemy w Starowej Górze.

Moze kiedyś sie spotkamy???

To fajnie!!!! Zapraszam! Masz już niedaleko - a napewno z Olechowa, ale ze Starowej Góry też niedaleko.

Witajcie moje drogie forumowiczki - psiapsiułki :D:D

Dziś nowa foto relacja z placu boju:

http://foto2.m.onet.pl/_m/e407504f53d052d8cc38b7f42ea6a06e,10,19,0.jpg

nasz taras !!!!

http://foto1.m.onet.pl/_m/d87e72a158e9bdcff00a306f7401cba1,10,19,0.jpg

pierwsza kawa w salonie - tu inwestorka :eek: a niżej inwestor w przerwie między jednym gniazdkiem a włącznikiem ;)

http://foto0.m.onet.pl/_m/6df1ee320afd76357654e7d9b72a3aec,10,19,0.jpg

troche mu sie fryzurka potargała :D

Meg60, postepy ciesza, dlatego tyle wpisow od samego rana! gratulacje!!!

Jeszcze troche Cie pomecze tym dachem, pisalas, ze robocina nie byla tania, jesli chodzi o ulozenie blachodachowki, to jest ile brali robotnicy za metr kwadratowy dachu. Ja mam oferte 6300 zl sama robocina, pow. dachu 232 metry kw., trzy okna dachowe, dwa kominy, orynnowanie, dach prosty. Nie wiem czy to duzo czy malo.

Agurek odpowiedź poszła na priv. Cena którą ci podałam, to wszystkie etapy kładzenia dachu, jak u ciebie - okna * 3, kominy * 2, ...itd, itp.

Dziś darowaliśmy sobie. Cała sobota i niedziela przed TV. Zreszta nasi fachowcy też dziś nic tam nie robią ! Dopiero w środę będą szykować taras wejściowy - huraaaa!! Będę miała porządne wejście !! Teraz mieszkamy na Górnej, przy Rondzie Lotników Lwowskich - na działkę jedziemy ok 1/2 godziny. Odpisałam !!!!

Helloooołłłł Meg!!!!:D:D Gratulacje!!!!!

Jestem pod dużym wrażeniem ,parę dni nie zaglądałam a tu proszę :jawdrop::jawdrop: piękny tarasik i już skrzyneczka prądowa stoi fiu, fiu;)

Rozumiem ,że ten tarasik to brat Leszka robił? Zadowolona jesteś z jego usług?;)

A Twój ogródeczek ,to fajniutki pewnie wszystko się ładniutko rozrośnie i nim się obejrzysz ,to będziesz musiała poprzesadzać :D:)

Pozdrawiam cieplutko pa,pa:rolleyes::bye: