Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No moja droga!!!! Dawno mnie tu nie było, ale widzę, że nie próżnujesz!!!!! :) :) :) Troszkę się u Ciebie zmieniło przez ten czas. SUPER!!!! Tarasiku też Ci zazdroszczę, mój niestety nie będzie tak nasłoneczniony, jakbym sobie życzyła. Ale jak się nie ma co się lubi....

Pozdrawiam serdecznie!!!!

Ładny ten Twój taras. Tak sobie pooglądałam i pędem do siebie czy by u mnie nie można już było stawiać. Ale gdzie tam chyba tylko wirtualny, albo połowę, bo panowie sobie wejście balkonowe jako główną trasę taczki z tynkami zrobili.

Jak się skończy tynkowanie (czas największego bałaganu w domu) będziemy dopiero robić taras :(. Za jakieś dwa tygodnie? A może wcześniej ;)

Witam w poniedziałkowy, słoneczny dzionek !!!! Dzieki za miłe słowa! Kochane i u was niedługo kawusie na tarasach wypijecie! Trzymam kciukasy za szybkie zrealizowanie tych marzeń! Jeszce raz DZIĘKUJĘ !!!!!

Na budowie, do środy lekki przestój - panowie we środę wchodzą i robią drugi taras - ten wejściowy !!!!!

Mialam czekac spokojnie, wiec czekam ;) Wyniki polowa maja dopiero. Donioslam w miedzyczasie jak byla na urlopie potwierdzenie swojego i Gabi zameldowania, mam nadzieje trafilo do niej, zostawilam zastepczyni. Tylko gdybys przy innej okazji rozmawiala mozesz spytac, specjalnie chyba nie ma po co... ;)

Pozdrowka i dziekuje za pamiec

Karolina

Dziś dzień ogrodowo-elektryczno-drzwiowy !!!!!!! Mąż działał z elektrykiem, ja sadziłam. Dostałam od sasiadki bez dubeltowy, sadzonkę czarnej porzeczki i mały klonik. Obłożyłam też poletko kamieniami. Małe, ale jak cieszy :) W drodze powrotnej zamówiliśmy drzwi - białe z małym przeszkleniem, tak dla jasności w wiatrołapie :) Będą za jakieś 2-3 tygodnie.!!!!!

meg............czyli ogródek powoli Ci się rozrasta ;)

to tak jak u mnie........każdy coś mi da..........jakąs roslinke tanio kupie.........i zawsze ogródek sie powieksza;)

a w niedziele to nawet z sekatorem latałam po działace.........i 3 modrzewie wsadzone na jesieni podcinalam !!! tzn. jego suche gałązki !!