meg60 18.04.2010 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Ułoży się, zobaczysz !!!! Wszystko będzie dobrze i za rok zamieszkacie już w swoim domku, I będziesz do mnie zachodzic na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 18.04.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 No pewnie... w końcu daleko nie mamy do siebie i kawkę na pięknym tarasie wypijemy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.04.2010 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Otóż to....otóż to !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.04.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Witam... mam dalej i.... też wpadnę... jak zaprosisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.04.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 hej Meg jaki pikniasty ten twój tarasik !!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.04.2010 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Witam... mam dalej i.... też wpadnę... jak zaprosisz;) To nie pamiętasz?? Już cię dawno zapraszałam! Jeszcze dachu nie miałam! ZAPROSZENIE NADAL AKTUALNE !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.04.2010 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 hej Meg jaki pikniasty ten twój tarasik !!!!!! :) A dziękuję!!! Mnie też sie baaaaaaaaaaaaaaaardzo podoba !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 19.04.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 No moja droga!!!! Dawno mnie tu nie było, ale widzę, że nie próżnujesz!!!!! :) Troszkę się u Ciebie zmieniło przez ten czas. SUPER!!!! Tarasiku też Ci zazdroszczę, mój niestety nie będzie tak nasłoneczniony, jakbym sobie życzyła. Ale jak się nie ma co się lubi.... Pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.04.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Ładny ten Twój taras. Tak sobie pooglądałam i pędem do siebie czy by u mnie nie można już było stawiać. Ale gdzie tam chyba tylko wirtualny, albo połowę, bo panowie sobie wejście balkonowe jako główną trasę taczki z tynkami zrobili. Jak się skończy tynkowanie (czas największego bałaganu w domu) będziemy dopiero robić taras . Za jakieś dwa tygodnie? A może wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.04.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 dzien doberkowo poniedziałkowo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 19.04.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Witam się!!!!!!!!!! Ale postępy..........szok!!!!!!!!! Ogromne gratulacje.....ciekawe kiedy ja na tarsie kawkę wypiję????? Wczoraj już na budowie piłam kawkę ale siedząc na więźbie która leży na podwórku (a teraz się już układa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.04.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Witam w poniedziałkowy, słoneczny dzionek !!!! Dzieki za miłe słowa! Kochane i u was niedługo kawusie na tarasach wypijecie! Trzymam kciukasy za szybkie zrealizowanie tych marzeń! Jeszce raz DZIĘKUJĘ !!!!! Na budowie, do środy lekki przestój - panowie we środę wchodzą i robią drugi taras - ten wejściowy !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 19.04.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Witaj Malgosiu, nono, kawka, tarasik wylany Suuper! Mam nadzieje dasz sie zaprosic na jesien do mnie na kawe na tarasie? Strasznie daleko nie jest Pozdrowka, Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.04.2010 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Aaaaaa oczywiście, z miłą chęcią Karolinko, z miłą chęcią!!!!!! Trzymam kciuki za Gabi ! Czy coś już wiesz ? Czy mam się kontaktować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 19.04.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Mialam czekac spokojnie, wiec czekam Wyniki polowa maja dopiero. Donioslam w miedzyczasie jak byla na urlopie potwierdzenie swojego i Gabi zameldowania, mam nadzieje trafilo do niej, zostawilam zastepczyni. Tylko gdybys przy innej okazji rozmawiala mozesz spytac, specjalnie chyba nie ma po co... Pozdrowka i dziekuje za pamiec Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.04.2010 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 OK !!! Pamiętam i jak będzie okazja - zapytam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.04.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Witam poniedziałkowo........i przyszłam sie zapisac na tą kawe na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.04.2010 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Nie ma sprawy!!! Zapraszam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.04.2010 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Dziś dzień ogrodowo-elektryczno-drzwiowy !!!!!!! Mąż działał z elektrykiem, ja sadziłam. Dostałam od sasiadki bez dubeltowy, sadzonkę czarnej porzeczki i mały klonik. Obłożyłam też poletko kamieniami. Małe, ale jak cieszy W drodze powrotnej zamówiliśmy drzwi - białe z małym przeszkleniem, tak dla jasności w wiatrołapie Będą za jakieś 2-3 tygodnie.!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.04.2010 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 meg............czyli ogródek powoli Ci się rozrasta to tak jak u mnie........każdy coś mi da..........jakąs roslinke tanio kupie.........i zawsze ogródek sie powieksza;) a w niedziele to nawet z sekatorem latałam po działace.........i 3 modrzewie wsadzone na jesieni podcinalam !!! tzn. jego suche gałązki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts