meg60 15.05.2010 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Cieszę się, że cię ubawiłam !!!!! A ogrodniczką to ja zawsze chciałam być, ale nie miałam okazji. Teraz będę się wyżywać tyle ile będę mogła!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 16.05.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Witanko Meg:D Wow....ale pięknie Twoje drzwi się prezentują i domek od razu przyjemniej i tak domowo...no i wreszcie masz klucze:) Fajnie ,że roślinki się przyjęły a jak ładnie ukwieciła się ta azalia japońska widać ,że masz dobrą rękę do roślinek.... będziesz miała piękny ogród:lol2: Pozdrawiam cieplutko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 16.05.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Hej Meg:) ale macie już fajowo , okna, drzwi, gdyby było ciepło to na weekend można jechać i spać na materacu:)Podglądam cały czas postępy.Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.05.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Hej dulis !!! Powiem ci szczerze, że odkąd mamy okna i drzwi, to nawet nawet jest w domku. A na piętrze, jak jest słoneczny dzień, to nawet cieplej także kto wie. kto wie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 16.05.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Skorzystałam, z pomysłu i mojego skanera, wklejam dla potomnych i ku pamięci, dla siebie http://foto0.m.onet.pl/_m/f4d01c5f6ab068ba1f316182bd59b944,10,19,0.jpg No i ???? A co!!! Miło mi poznać. Ufffffffffff w końcu wszystko obejrzałam. BARDZo szybkie postepy, gratulacje , domek rosnie jak rozczyn drożdżowy.............. Pozdrawiam i będę zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.05.2010 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Witam Agulka !!!!! Idę na rewizytę ! Mnie też miło cię poznać, choć nie widzę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 17.05.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Witam Agulka !!!!! Idę na rewizytę ! Mnie też miło cię poznać, choć nie widzę .... oj nie ma co oglądać;) troszke sie pokazuję w dzienniku Dzięki że zajrzałaś w moje skromne progi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 19.05.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Hejka Meg:)Przypędziłam się przywitać i spadam!!!! Dobrej nocki życzę i buziaczki ślę pa pa:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 20.05.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Meg dziekuje Ci serdecznie za pomoc! Chyba dostalam Twoje obie wiadomosci dopiero wczoraj wieczorem, bo jeszcze wczoraj w pracy do 16tej sprawdzalam i nic nie bylo. Ciesze sie bardzo! PS Drzwi wejsciowe super, azalia i mini ogrodek piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 21.05.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Cześć Meg!!! Co tak cichutko u ciebie?.....Pozdrowionka i buziaczki przesyłam pa!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.05.2010 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Ech................mamy przerwę. Pogoda do D...., nastrój do D ...., ogólnie wszystko do .....D !!!!! Nie chce mi się nawet pisać Chyba mam kryzys budowlany, ponoć czasami dopada inwestora Ech ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 21.05.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 To nie dobrze ,ale fakt czasami każdego to dopada:( Będzie dobrze pogoda się poprawi to i chęci ,nastrój i humor powróci.... Trzymaj się cieplutko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.05.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 na samym początku przepraszam, że mnie nie było!!!!!!!!!!!! ..........ale meg, Ty wiesz gdzie byłam :) GRATULUJE drzwi i kluczy do drzwi !!!!!!!!!!!!!! .PS.....przejeżdżałam koło Ciebie.........ale padało strasznie:( ale nastepnym razem zajadę na kawe!!!!!!!!) chcesz prawda?? buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.05.2010 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Oczywista !!!! To jadąc mogłaś widzieć nasz domek !!!! Jest widoczny z drogi, tylko trzeba wiedziec w którą stronę patrzeć hi, hi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.05.2010 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 To nie dobrze ,ale fakt czasami każdego to dopada:( Będzie dobrze pogoda się poprawi to i chęci ,nastrój i humor powróci.... Trzymaj się cieplutko!!!! Mam nadzieję, mam nadzieję Dorko !!!! Dzieki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.05.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Oczywista !!!! To jadąc mogłaś widzieć nasz domek !!!! Jest widoczny z drogi, tylko trzeba wiedziec w którą stronę patrzeć hi, hi.... t jechała trasą z .....Częstochowy do Włocławka........ daj mi mapke i zaznacz na niej swój domek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.05.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Eeeeeeeeeeeeeee, to chyba jedna nie przejeżdżałaś koło mnie !!! to znaczy koło naszego rancza, ale jeśli jechałas przez Łódź to i owszem! Z Częstochowy do Włocławka? To chyba jechaliście przez Piotrków Trybunalski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 22.05.2010 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Jak się masz Meg? Mam nadzieję, że humorek już ci dopisuje, bo pogoda się poprawiła. Zaganiana jestem ale kulturalnie ślad bytności zostawiam, dla miłej właścicielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 22.05.2010 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Witaj, humorek.?......................minimalnie ! Ale za to u ciebie........ho, ho ale się dzieje !!!!!!! Zazdroszczę! Jak tak dalej pójdzie, to na wakacje wszystko będzie na tip-top. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 22.05.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Witaj Meg!!!!! Na działeczce byłaś? i co lalka robiłaś?......Myślę,że nastrój lepszy i humorek dopisał? Buziaczki cieplutkie przesyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts