Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jechalam przez Tuszyn, przez Zgierz......

to obok Ciebie???

Noooooooo, oczywiście! Jeżeli wjeżdżałaś do Łodzi od Tuszyna to prawie niedaleko, wszystko zależy przez jakie ulice przejeżdżałaś Łódź kierując się na Zgierz. Może pamiętasz?

Noooooooo, oczywiście! Jeżeli wjeżdżałaś do Łodzi od Tuszyna to prawie niedaleko, wszystko zależy przez jakie ulice przejeżdżałaś Łódź kierując się na Zgierz. Może pamiętasz?

..........no przez główne !!!!!!!!:):)

wszędzie po drodze były Mc Donaldy :):) chyba z 10 ich było :):)

:rotfl:to się uśmiałam :lol2::lol2::lol2: a nazw nie pamiętasz ? :D Bo MacDonaldów to u nas dostatek !!!!! Według mnie, to mogliście nawet przejeżdżać obok mojego bloku, bo tam można dojechać do trasy na Zgierz - ulicą Jana Pawła II skręt obok Maca i kościoła.

Witam ! dziś nie będzie budowlano, ale inspiracyjnie :) czyli to co mi się marzy na podłogach - kolorystyka paneli.

Moim córkom, kiedyś podobało się coś takiego - narrow vintage....

http://panelowy.com.pl/_var/gfx/fdf54dba694b8bcfc6893041b4a54128.jpg

a na górnym holu coś takiego - brzoza północna...

http://www.partner-panele.sklep.ogicom.pl/img/9230/products_large/brzoza_polnocna2.jpg

natomiast salon - dąb stary...

http://www.partner-panele.pl/img/9230/products_large/mg_0428.jpg

:lol2::lol2::lol2: dobre teksty Kala walisz. Uśmialiśmy się z mężem że heeeej

:rotfl:to się uśmiałam :lol2::lol2::lol2: a nazw nie pamiętasz ? :D Bo MacDonaldów to u nas dostatek !!!!! Według mnie, to mogliście nawet przejeżdżać obok mojego bloku, bo tam można dojechać do trasy na Zgierz - ulicą Jana Pawła II skręt obok Maca i kościoła.

.....akurat te Mc Donaldy zapamiętałam.........bo były prawie co skrzyżowanie :)

a jeden był koło budynku straży pożarnej !!!! mój mąż strażak zauważył ;)

..przejeżdżałam koło Szpitala Kobiecego ....Matki Polki??

:lol2: dobre teksty Kala walisz. Uśmialiśmy się z mężem że heeeej

:rotfl:to się uśmiałam :lol2: a nazw nie pamiętasz ? :D Bo MacDonaldów to u nas dostatek !!!!! Według mnie, to mogliście nawet przejeżdżać obok mojego bloku, bo tam można dojechać do trasy na Zgierz - ulicą Jana Pawła II skręt obok Maca i kościoła.

Matka Polka jest na trasie, więc napewno to było to ! Tak czy siak musiałas przejeżdżać niedaleko mnie ..........i nic mi nie powiedziałaś - babo !!!! Ale następnym razem ci nie odpuszczę .....albo ci......... :)

kochana.........nastepnym razem SAMA sie wproszę;))