meg60 22.05.2010 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 A byłam, byłam.....pochodziłam po włościach, trochę wypieliłam, bo chwaściska atakują.......... a humorek? Taki sobie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 22.05.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Meg mam takie pytanko .....ile płaciłaś za deski calówki na szalunek za m sześcienny pamiętasz może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 22.05.2010 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 poszło na priv ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 23.05.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Witam koleżankę w ładnie zapowiadający się dzionek:DZostawiam ślad i znikam papapapaaaaaaaa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.05.2010 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Oj Dorka, wpadasz jak po ogień i znikasz ! Albo cię nie ma, a jak już jesteś to i tak ciebie nie ma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 23.05.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Hm.....nie mam czasu Gosiu .....ja tylko teraz na tydzień przyjechałam więc zaległości muszę odrobić hihi;) Ale jak tylko mam czas to zawsze do Ciebie zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.05.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Hihihiii... ja też dwie godziny tygodniowo w domu jestem... i też zajrzałam:D spadam, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.05.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Eeeeeeeeeeeeeee, to chyba jedna nie przejeżdżałaś koło mnie !!! to znaczy koło naszego rancza, ale jeśli jechałas przez Łódź to i owszem! Z Częstochowy do Włocławka? To chyba jechaliście przez Piotrków Trybunalski ? jechalam przez Tuszyn, przez Zgierz...... to obok Ciebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.05.2010 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Hihihiii... ja też dwie godziny tygodniowo w domu jestem... i też zajrzałam:D spadam, pa Ooooooooooooo Arctica !!!!! Czeeeeeeeeee ........ i już jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.05.2010 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 jechalam przez Tuszyn, przez Zgierz...... to obok Ciebie??? Noooooooo, oczywiście! Jeżeli wjeżdżałaś do Łodzi od Tuszyna to prawie niedaleko, wszystko zależy przez jakie ulice przejeżdżałaś Łódź kierując się na Zgierz. Może pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.05.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Noooooooo, oczywiście! Jeżeli wjeżdżałaś do Łodzi od Tuszyna to prawie niedaleko, wszystko zależy przez jakie ulice przejeżdżałaś Łódź kierując się na Zgierz. Może pamiętasz? ..........no przez główne !!!!!!!!:) wszędzie po drodze były Mc Donaldy :) chyba z 10 ich było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.05.2010 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 :rotfl:to się uśmiałam :lol2: a nazw nie pamiętasz ? Bo MacDonaldów to u nas dostatek !!!!! Według mnie, to mogliście nawet przejeżdżać obok mojego bloku, bo tam można dojechać do trasy na Zgierz - ulicą Jana Pawła II skręt obok Maca i kościoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.05.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 :lol2: dobre teksty Kala walisz. Uśmialiśmy się z mężem że heeeej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 24.05.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Gosiu przyszłam sie przywitac:D i dobrej nocki życzyć do jutra papapa:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.05.2010 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Witam ! dziś nie będzie budowlano, ale inspiracyjnie czyli to co mi się marzy na podłogach - kolorystyka paneli. Moim córkom, kiedyś podobało się coś takiego - narrow vintage.... http://panelowy.com.pl/_var/gfx/fdf54dba694b8bcfc6893041b4a54128.jpg a na górnym holu coś takiego - brzoza północna... http://www.partner-panele.sklep.ogicom.pl/img/9230/products_large/brzoza_polnocna2.jpg natomiast salon - dąb stary... http://www.partner-panele.pl/img/9230/products_large/mg_0428.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.05.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 :lol2: dobre teksty Kala walisz. Uśmialiśmy się z mężem że heeeej :rotfl:to się uśmiałam :lol2: a nazw nie pamiętasz ? Bo MacDonaldów to u nas dostatek !!!!! Według mnie, to mogliście nawet przejeżdżać obok mojego bloku, bo tam można dojechać do trasy na Zgierz - ulicą Jana Pawła II skręt obok Maca i kościoła. .....akurat te Mc Donaldy zapamiętałam.........bo były prawie co skrzyżowanie a jeden był koło budynku straży pożarnej !!!! mój mąż strażak zauważył ..przejeżdżałam koło Szpitala Kobiecego ....Matki Polki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.05.2010 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Matka Polka jest na trasie, więc napewno to było to ! Tak czy siak musiałas przejeżdżać niedaleko mnie ..........i nic mi nie powiedziałaś - babo !!!! Ale następnym razem ci nie odpuszczę albo ci......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.05.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 dobre teksty Kala walisz. Uśmialiśmy się z mężem że heeeej :rotfl:to się uśmiałam a nazw nie pamiętasz ? Bo MacDonaldów to u nas dostatek !!!!! Według mnie, to mogliście nawet przejeżdżać obok mojego bloku, bo tam można dojechać do trasy na Zgierz - ulicą Jana Pawła II skręt obok Maca i kościoła. Matka Polka jest na trasie, więc napewno to było to ! Tak czy siak musiałas przejeżdżać niedaleko mnie ..........i nic mi nie powiedziałaś - babo !!!! Ale następnym razem ci nie odpuszczę .....albo ci......... kochana.........nastepnym razem SAMA sie wproszę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.05.2010 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Czekam !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 25.05.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Witaj Lalka:)To u Ciebie na razie przerwa budowlana? A jak sprawa z ogrodzeniem juz masz cos na oku?Mnie osobiście podobają się podłogi dębowe pod każdą postacią w ogóle drewniane:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts