meg60 25.05.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Cześć Misiu U nas przerwa - brak kasy mąż z kolegą robią porządki , segregują deski i będą deskować strych, tzn robić podłogę. Jak sprzątną mi deski z ogrodu, będę mogła działać, ale to dopiero za kilka dni. Będą robić też ogrodzenie, ale z braku kasy, narazie będzie siatka, która nam jeszcze została, kupimy tylko brame i furtkę. O ozdobnej pomyślimy ......później ? Nasze podłogi będą panelowe, boję się trochę drewnianych. Przy moich bałaganiarzach miałabym kuupę roboty. A tak to tylko mop i brak stracha, że coś może się z nimi stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 25.05.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Wiesz Gosiu mi sie podoba podloga z drewna ale.... no właśnie to ale....panele łatwiejsze w utrzymaniu porzadku no i tansze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.05.2010 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Otóż to, otóż to...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.05.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 mam coś ......... http://www.ekkom.pl/maleob.php?nnazwa=images/eeeeeee.jpg&rozm=540 Ech................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 26.05.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Hejka..... Meg ładny piec.....a cena przystepna? Pozdrawiam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batata 26.05.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Wpadłam z rewizytą do murowańca. Przeczytałam w komentarzach, że wolno tu się wpisywać. No to się wpisuję. Bardzo fajnie opisujesz budowę. Już od początku się śmiałam. No i widzę kaflowy piec jest w planach. Jak w mojej chacie, tylko cuś jakby... ładniejszy. Teraz, pani, to cuda robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.05.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 mam coś ......... http://www.ekkom.pl/maleob.php?nnazwa=images/eeeeeee.jpg&rozm=540 ech................. cudo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 27.05.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Hejka..... Meg ładny piec.....a cena przystepna? Pozdrawiam..... Piec ładny i cena też ....ładna - ponad 8 tys ! Znalazłam nawet za 9 tys - szok ! Muszę pogrzebać na allegro, może tam będzie tańszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 27.05.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Wpadłam z rewizytą do murowańca. Przeczytałam w komentarzach, że wolno tu się wpisywać. No to się wpisuję. Bardzo fajnie opisujesz budowę. Już od początku się śmiałam. No i widzę kaflowy piec jest w planach. Jak w mojej chacie, tylko cuś jakby... ładniejszy. Teraz, pani, to cuda robią. Witaj Beatko w moich skromnych progach !!!! Dzięki za miłe słowa. U ciebie piec to oryginał i musisz go wykorzystać w nowym wcieleniu. Pewnie, że w nowej odsłonie, ale musi tam być, bo jak napisałaś, należy do tego domu. A z tych kafli to można cuuuuuuuuuuuuuuuda zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 27.05.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Cześć Meg..... piec ładny ,ale ta cena to powala z nóg..... faktycznie szok.....przeważnie tak jest , że jak się nam coś podoba to( cholernie) drogie... Pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.05.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 mam coś ......... http://www.ekkom.pl/maleob.php?nnazwa=images/eeeeeee.jpg&rozm=540 Ech................. Ty nie wzdychaj tylko szukaj taniej toć nawet mój Kornak ma tańsze ... tylko troszke inne http://www.kornak.pl/index.php?a=kaflowe-piece-wolnostojace Ale podobny widziałam w Leroy M - kremowy i zielony właśnie. Piękne były Cena coś koło 6 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 27.05.2010 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Dzięki Aga!!! kamień z serca mi spadł, jak zobaczyłam, że można podobne kupić i to taniej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.05.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Dzięki Aga!!! kamień z serca mi spadł, jak zobaczyłam, że można podobne kupić i to taniej :) Bo ja wiem, że są na pewno Widziałam nie raz jak szukałam wkładu dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 27.05.2010 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Weszłam na stronę LM i są, ale trochę mniejsze. A na stronie Kornaka - jest jeden, troche podobny. No i ...tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.05.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 meg.........napewno taniej znajdziesz!!!!!!! a jest naprawde cudny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 27.05.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 witojcie meg ściągasz takie ładne rzeczy. Na mnie te deski robią wrażenie. Marzy mi się taka bielona deska - z powodów o których piszecie - tylko do sypialni.niestety cały czas jestem na etapie kiedy wszyscy krzyczą - na tym nie można oszczędzać....be... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.05.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Piec ładny i cena też ....ładna - ponad 8 tys ! Znalazłam nawet za 9 tys - szok ! Muszę pogrzebać na allegro, może tam będzie tańszy! A nie mówiłam????????????? Te co nam się najbardziej podobają mają zawsze jakieś kosmiczne ceny. Ten kominek jest piękny, są podobne, są tańsze ale zawsze diabeł tkwi w szczegółach. Jak już jest w nim wszystko to co nam pasuje i jest pięknie dopasowane to okazuje się, że cena nas powala na podłogę i nie daje powstać. Szukaj dalej kobieto. Kto szuka ten znajduje, kto pyta nie błądzi a kto nie ryzykuje ten w kozie nie siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.05.2010 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 witojcie meg ściągasz takie ładne rzeczy. Na mnie te deski robią wrażenie. Marzy mi się taka bielona deska - z powodów o których piszecie - tylko do sypialni. niestety cały czas jestem na etapie kiedy wszyscy krzyczą - na tym nie można oszczędzać....be... Witaj Aniu nie daj się !! To przecież TWOJE marzenie się spełnia, a nie innych !!!! Masz ochotę na bielone deski w sypialni - to je miej i już !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.05.2010 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 A nie mówiłam????????????? Te co nam się najbardziej podobają mają zawsze jakieś kosmiczne ceny. Ten kominek jest piękny, są podobne, są tańsze ale zawsze diabeł tkwi w szczegółach. Jak już jest w nim wszystko to co nam pasuje i jest pięknie dopasowane to okazuje się, że cena nas powala na podłogę i nie daje powstać. Szukaj dalej kobieto. Kto szuka ten znajduje, kto pyta nie błądzi a kto nie ryzykuje ten w kozie nie siedzi No tak,ale i tak jestem przekonana, że koza będzie tańsza niż zabudowa wkładu ..... Sipatko, widziałam, że u ciebie już stoi kominek. Napisz mi na priv ile cię kosztował - kompleksowo, materiał, robocizna i oczywiście wkład ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.05.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 (edytowane) A może taki....? http://www.kornak.pl/prod/102-d.jpg ja wiem......................? http://www.kornak.pl/index.php?a=piece-wolnostojace Edytowane 28 Maja 2010 przez meg60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts