Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

Cześć Misiu :) U nas przerwa - brak kasy :( mąż z kolegą robią porządki , segregują deski i będą deskować strych, tzn robić podłogę. Jak sprzątną mi deski z ogrodu, będę mogła działać, ale to dopiero za kilka dni. Będą robić też ogrodzenie, ale z braku kasy, narazie będzie siatka, która nam jeszcze została, kupimy tylko brame i furtkę. O ozdobnej pomyślimy ......później ? Nasze podłogi będą panelowe, boję się trochę drewnianych. Przy moich bałaganiarzach miałabym kuupę roboty. A tak to tylko mop i brak stracha, że coś może się z nimi stać.

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wpadłam z rewizytą do murowańca.:D

Przeczytałam w komentarzach, że wolno tu się wpisywać. No to się wpisuję.:D

Bardzo fajnie opisujesz budowę. Już od początku się śmiałam.:)

No i widzę kaflowy piec jest w planach. Jak w mojej chacie, tylko cuś jakby... ładniejszy. Teraz, pani, to cuda robią. :)

Wpadłam z rewizytą do murowańca.:D

Przeczytałam w komentarzach, że wolno tu się wpisywać. No to się wpisuję.:D

Bardzo fajnie opisujesz budowę. Już od początku się śmiałam.:)

No i widzę kaflowy piec jest w planach. Jak w mojej chacie, tylko cuś jakby... ładniejszy. Teraz, pani, to cuda robią. :)

Witaj Beatko w moich skromnych progach !!!! Dzięki za miłe słowa. U ciebie piec to oryginał i musisz go wykorzystać w nowym wcieleniu. Pewnie, że w nowej odsłonie, ale musi tam być, bo jak napisałaś, należy do tego domu. A z tych kafli to można cuuuuuuuuuuuuuuuda zrobić :)

mam coś .........

http://www.ekkom.pl/maleob.php?nnazwa=images/eeeeeee.jpg&rozm=540

Ech.................

Ty nie wzdychaj tylko szukaj taniej ;)

toć nawet mój Kornak ma tańsze ... tylko troszke inne

http://www.kornak.pl/index.php?a=kaflowe-piece-wolnostojace

Ale podobny widziałam w Leroy M - kremowy i zielony właśnie. Piękne były

Cena coś koło 6 tys

witojcie

meg ściągasz takie ładne rzeczy. Na mnie te deski robią wrażenie.

Marzy mi się taka bielona deska - z powodów o których piszecie - tylko do sypialni.

niestety cały czas jestem na etapie kiedy wszyscy krzyczą - na tym nie można oszczędzać....be...

Piec ładny i cena też ....ładna - ponad 8 tys ! Znalazłam nawet za 9 tys - szok ! Muszę pogrzebać na allegro, może tam będzie tańszy!

A nie mówiłam????????????? Te co nam się najbardziej podobają mają zawsze jakieś kosmiczne ceny.:mad:

Ten kominek jest piękny, są podobne, są tańsze ale zawsze diabeł tkwi w szczegółach. Jak już jest w nim wszystko to co nam pasuje i jest pięknie dopasowane to okazuje się, że cena nas powala na podłogę i nie daje powstać.

Szukaj dalej kobieto. Kto szuka ten znajduje, kto pyta nie błądzi a kto nie ryzykuje ten w kozie nie siedzi ;):lol::yes:

witojcie

meg ściągasz takie ładne rzeczy. Na mnie te deski robią wrażenie.

Marzy mi się taka bielona deska - z powodów o których piszecie - tylko do sypialni.

niestety cały czas jestem na etapie kiedy wszyscy krzyczą - na tym nie można oszczędzać....be...

Witaj Aniu :) nie daj się !! To przecież TWOJE marzenie się spełnia, a nie innych !!!! Masz ochotę na bielone deski w sypialni - to je miej i już !!!!

A nie mówiłam????????????? Te co nam się najbardziej podobają mają zawsze jakieś kosmiczne ceny.:mad:

Ten kominek jest piękny, są podobne, są tańsze ale zawsze diabeł tkwi w szczegółach. Jak już jest w nim wszystko to co nam pasuje i jest pięknie dopasowane to okazuje się, że cena nas powala na podłogę i nie daje powstać.

Szukaj dalej kobieto. Kto szuka ten znajduje, kto pyta nie błądzi a kto nie ryzykuje ten w kozie nie siedzi ;):lol::yes:

No tak,ale i tak jestem przekonana, że koza będzie tańsza niż zabudowa wkładu ..... Sipatko, widziałam, że u ciebie już stoi kominek. Napisz mi na priv ile cię kosztował - kompleksowo, materiał, robocizna i oczywiście wkład ???