dorkaK 28.05.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 and P.s.....no Meg ten piec także ładny...... szukaj dalej na pewno znajdziesz taniej powodzenia;)papa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.05.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Hej! Wpadłam na chwileczkę, kominka szukasz... szukaj, szukaj... ja muszę się trzymać swojego wyboru bo mi się znów poprzestawia cuś w łepetynie i będę miała nowy temat do przemyśleń, a tych już dość Pozdrowionka zostawiam i spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.05.2010 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Znalazłam kominek dla mnie ...... niedaleko Łodzi - w Radomsku !!! Jest bardzo podobny do tego którego wklejałam pare postów wyżej i oczywiście tańszy !!!! Jest bez podstawy, ale tę zrobię sama z cegieł może nawet uda sie zamówić w rozsądnej cenie, taki z nadstawką, bo ten jej nie ma. Ale to sprawa do dogadania juz na miejscu. Muszę popracowac nad mężem, abyśmy tam pojechali :) Oto on ....... http://img03.allegroimg.pl/photos/400x300/10/56/73/80/1056738089 Tylko będzie w zielonym kolorze, bo bardziej mi sie podoba ..... I co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.05.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Znalazłam kominek dla mnie ...... niedaleko Łodzi - w Radomsku !!! Jest bardzo podobny do tego którego wklejałam pare postów wyżej i oczywiście tańszy !!!! Jest bez podstawy, ale tę zrobię sama z cegieł może nawet uda sie zamówić w rozsądnej cenie, taki z nadstawką, bo ten jej nie ma. Ale to sprawa do dogadania juz na miejscu. Muszę popracowac nad mężem, abyśmy tam pojechali :) Oto on ....... http://img03.allegroimg.pl/photos/400x300/10/56/73/80/1056738089 Tylko będzie w zielonym kolorze, bo bardziej mi sie podoba ..... I co ? no piękny jest!!!!!!!!!! u Ciebie ma być zielony...........a u mnie czerwony !! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.05.2010 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Taki sam będzie u ciebie ????? Super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 31.05.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Meg, ladny ten kominek, gdzie jest ta firma w Radomsku, moj maz jest z Radomska, czesto tam jezdzimy, moze taz tam wpadne na zwiady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 31.05.2010 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Witaj !!! Nie wiem gdzie,bo znalazłam tę firmę na allegro, a tam podany jest tylko numer telefonu i kod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 31.05.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Taki sam będzie u ciebie ????? Super ! u mnie ma być kominek z płaszczem wodnym...........ale chce go obłożyć takimi czerwonymi kaflami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 31.05.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Znalazłam kominek dla mnie ...... niedaleko Łodzi - w Radomsku !!! Jest bardzo podobny do tego którego wklejałam pare postów wyżej i oczywiście tańszy !!!! Jest bez podstawy, ale tę zrobię sama z cegieł może nawet uda sie zamówić w rozsądnej cenie, taki z nadstawką, bo ten jej nie ma. Ale to sprawa do dogadania juz na miejscu. Muszę popracowac nad mężem, abyśmy tam pojechali :) Oto on ....... http://img03.allegroimg.pl/photos/400x300/10/56/73/80/1056738089 Tylko będzie w zielonym kolorze, bo bardziej mi sie podoba ..... I co ? Witaj Meg:) No śliczny ten kominek znalazłaś, jest superowski..... Myślę ,że w zielonym kolorku będzie się prezentował jeszcze piękniej ..... Pozdrawiam cieplutko papa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 31.05.2010 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 no to decyzja zapadła.......tylko żeby kasy starczyło .......... Będzie dobrze i już!!!!!!! Nie damy się!!!!! Muszę mieć ten kominek !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.06.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Kominek śliczny a w zieleni bedzie jeszcze piękniejszy. Ja też w pewnym momencie taki chciałam ale małż się zbuntował (to nietypowe dla niego bo on się zawsze zgadza na to co ja kcem) i mamy taki wiejski-rustykalno-tradycynko-jakiśtam.Ale powiem wam straszną rzecz. Po dwóch dniach palenia w kominku miałam serdecznie dość jego zapachu. Na początku było miło ...........ale potem to się czułam jakbym ognisko w domu miała i ten zapach mnie zmęczył.......może my coś źle robimy, może to przepalanie jeszcze było ale ja miałam dość wszechobecnego zapachu palonego drewna................ I CO TERAZ???????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 01.06.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 hej Meg, super kominek wybralas Tielony bedzie jednak zdecydowanie praktyczniejszy, bo o ile biel bardzo lubie, to osmalona biel to juz nie jest to Obiecalam kiedys ze wkleje Ci fotke krzaczkow jagod goji. U mnie na balkonie sobie rosna, maja ok 3 miesiace od posiania, wygladaja tak: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rf/rg/hq0i/sC4QZ23PsjgwKniyqB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rf/rg/hq0i/VbcDC8kmqMIf352i7X.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.06.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 czesc Meg widze ze temat kominka ,i zaczełas intensywnie poszukiwać ,ten na zdjęciu wyżej jest sliczny i tak samo bedzie ładnie wyglądał jak bedzie obłożony zielonymi kaflami tak jak chcesz :) buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.06.2010 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Witam dziewczyny!! Cieszę się, że podoba wam się nasz kominko-piec mam nadzieję, że będzie nam pasował do całości. Sipatko - nie wiem czy tak musi być, ale moja koleżanka ma podobny kominek do ciebie i u niej wogóle nic nie czuć. Może faktycznie tak jest na poczatku, przepali się i już. Musisz popytać tych co mają od niedawna kominki. Popcarol - u mnie to chyba nic z tych nasionek nie będzie parę wypuściło, ale jak je podlałam, to mi się połozyły i nie chca sie podnieść Stoja na parapecie okna, od wschodu, może sie ruszą ? Jak myślisz ? Twoje to już giganty. Poczekamy - zobaczymy. A jak by co, to zamawiam u ciebie, jesienią sadzonki Dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.06.2010 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 A wszystkim dzieciom budujących rodziców, życzę wszystkiego najlepszego !!!!! http://www.madzik.pl/dla_dzieci/dzien_dziecka.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.06.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Moje dzieci............dziekują za zyczenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 02.06.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Meg - jak wpadniesz na te kawe, to dostaniesz sadzonki Ale to na jesien, po przeprowadzce, bo na razie wody nie ma jak zagotowac PS moje tez takie kruszynki byly, szczypiorki. Podniosa sie. Malutkie nasiona, malutkie sadzonki. I delikatne.. ale rosna Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 03.06.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Meg witaj:) Widzę ,żę klamka zapadła w sprawie kominka ......fajnie będziesz miała taki jak chcesz wymarzony A na pewno kaski starczy dasz radę Pozdrawiam serdecznie papapa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.06.2010 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Wpadłam na chwilunie...Pozdrawiam i spadam... Ps. kominek ładnisty:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.06.2010 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Ale przeciąg !!!!!!!! :) Acha, Arctica przeleciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts