Arctica 15.06.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 No właśnie... i jak byś zrezygnowała z tego "okazyjnie" to jętki i dechy mogła byś mieć na wierzchu, mogły by być sufitem jeśli Ci się takie cuś podoba... a wełnę rozkładasz na dechach i nie musisz KG wieszać... tylko choinki nie ma gdzie schować... coś za coś, jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.06.2010 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 To jest niezły pomysł, ale nasze deski nie sa specjalnej urody, zresztą zobacz na zdjęciach!!! Ale pomyślimy, pomyślimy Dzięki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.06.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 W najgorszym wypadku możesz między belki dać ładne deski... same belki są ok. A gdzie Ty się właściwie podziewasz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.06.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Jestem i obserwuję !!!! Nie mam nic do pisania to siedzę cicho i zazdroszczę tym, gdzie domek idzie jak burza !!!!! U nas, niestety, przerwa ........ mam nieżyt oskrzeli i kaszle jak ....gruźlik , no i jak to w życiu budowlanym bywa, zabrakło kasy - musimy chwilkę poczekać !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.06.2010 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 W najgorszym wypadku możesz między belki dać ładne deski... same belki są ok. Pomyślimy, zobaczymy !!!! Pomysł przedni, więc zastanowię się nad tym jak będziemy już trochę dalej z robotą , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 19.06.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Hej Meg:) Zaglądam do Ciebie za każdym razem gdy jestem na necie.....podglądam Twoje postępy na budowie:) Ale słyszę ,że jesteś chora:( nie dobrze kobitko......do łóżeczka i wykurować się Zyczę szybkiego powrotu do zdrówka:rolleyes: Pozdrawiam i ciepłe buziaczki ślę.....pa pa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.06.2010 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Hej Dorka!!! Już mi lepiej. Kaszelek już mija, choć jak złapie to.......cho, cho dudnię jak w pustej studni ale ponoć tak musi być. Jak tam Dorka - szykujesz się do powrotu? Przecież lipiec za pasem!!! Pa ! Dzieki za zyczonka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 20.06.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Hejka Meg !!!! małymi kroczkami się szykujemy .....wyjazd planujemy 10 lipca czyli jeszcze trzy tygodnie i do domciu:) Cieszę się ,że już Ci lepiej nie daj się choróbsku przecież niedługo koniec roku szkolnego i WAKACJE:wiggle: Pozdrawiam pa pa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.06.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Hejka Meg !!!! małymi kroczkami się szykujemy .....wyjazd planujemy 10 lipca czyli jeszcze trzy tygodnie i do domciu:) Cieszę się ,że już Ci lepiej nie daj się choróbsku przecież niedługo koniec roku szkolnego i WAKACJE:wiggle: Pozdrawiam pa pa!!!! dorka.......a gdzie sie wybierasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.06.2010 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 dorka.......a gdzie sie wybierasz??? Kaluniu ......do domciu z obczyzny !!!!! Dorka wraca !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.06.2010 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Hejka Meg !!!! małymi kroczkami się szykujemy .....wyjazd planujemy 10 lipca czyli jeszcze trzy tygodnie i do domciu:) Cieszę się ,że już Ci lepiej nie daj się choróbsku przecież niedługo koniec roku szkolnego i WAKACJE:wiggle: Pozdrawiam pa pa!!!! Patrz jak to zleciało !!!!! Już tylko( aż ???) trzy tygodnie !!! Już prawie jestem OK!! Niedługo wakacje, czas laby i lenistwa, więc trzeba być zdrowym i już !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 21.06.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Witam. Dobrze, że choróbsko odchodzi...... a kysz................. my 11 lipca na wczasy do Ustki jedziemy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.06.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 cześć MEG. Fajowsko jest że te wakacje niedługo, już nie mogę się doczekać...........:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 22.06.2010 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 U mnie wakacje zaczynaja się, jak zwykle chorobą dziecka - Majka jak co roku na poczatku, jest CHORA !!!! ale na szczęscie to infekcja, a nie jak w zeszłym wizyta w szpitalu z alergią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 23.06.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 U mnie wakacje zaczynaja się, jak zwykle chorobą dziecka - Majka jak co roku na poczatku, jest CHORA !!!! ale na szczęscie to infekcja, a nie jak w zeszłym wizyta w szpitalu z alergią zdrówka zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 23.06.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Witanko !!!! Meg teraz Tobie lepiej a ,znowu choróbsko przypędzilo do córy oj nie dobrze:no: Zdrówka życzę córci trzymajcie się cieplutko:) P.s Meg zapomniałam sie spytać co z tym kominkiem zamówiłas już? Pozdrawiam papa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.06.2010 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Aaaaaaaaaaaaaaaaapsik !! Dziękuję kochane dziewczyny !!! Własnie bawię się programem do urządzania wnętrz. Urządzam salon hi, hi braki finansowe uniemożliwiają w realu, więc robię to wirtualnie . Może uda mi się wkleić...............nic z tego muszę pokombinować ! Dorka, kominka nie zamawiałam, bo muszę najpierw jechać zobaczyć, dogadać, ale i tak narazie muszę sie wstrzymać!!! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.06.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Zdrówka córci życzę, i powodzenia w wirtualnym meblowaniu.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.06.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 meg........jak córka??lepiej sie czuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.06.2010 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Kicha, smarcze, pokasłuje, ale już duuuuuuuuuuużo lepiej Bierze antybiotyk ! Dziś miała już zakończenie roku, wiec wyleży i będzie dobrze - norma !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts