meg60 06.10.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 i jeszcze jeden.... http://images37.fotosik.pl/199/4d0be78d0ecdc7d7.jpg Dzięki Zazdrośnico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 08.10.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Bardzo wiele do wyboru. WSZYSTKIEGO! Trzymamy kciuki za trafne decyzje. Miło pooglądać Wasz dziennik Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.10.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Witam nowego forumowicza i krajana w jednym!!!! Dzięki za dobre słowo i zapraszam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 08.10.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Dzięki serdeczne za powitanie choć troszkę dzieli nas kilosków A poza tym to jak Pani sobie daje radę z wklejaniem zdjęć? Bo mnie nijak nie wychodzi Miło sekundować Waszym poczynaniom! Pozdrawiamy D i A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.10.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 lucjanmarek jestem meg, albo Małgorzata, jak kto woli !!!!! jeśli chcesz, możesz wpisywać się w dzienniku, bo tam zaglądam częściej. Ale i tu jest dobrze. Jeśli chodzi o wklejanie zdjęć, to mogę ci pomóc!!!! Przede wszystkim musisz mieć założony album, bez tego ani rusz. Może być w onecie, albo gdzie indziej. Jak już będziesz mieć album to już jest bardzo prosto. Najpierw robisz coś takiego po tym wpisujesz skopiowany adres obrazka ( kursor na zdjęciu, klikasz prawym klawiszem myszki i kopiujesz), na koniec wpisujesz cos takiego. Pamiętaj, że wszystko wpisujesz bez spacji !!!!! Tak musi to wyglądać adresobrazka i już. Gotowe!!!!! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 12.10.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Hi Meg czyli Małgorzato jak kto woli. Długie imię ale fajne Ja wolę Meg! Ja też założyłem foto galerię na Onet ale bardziej myślałem o tym jak tu wklejacie fotki. Choć ja mam już tam więc nie będę zawracał Ci głowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 12.10.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 A tak poza tematem to prawie wszystkie fora baaaardzo sfeminizowane Co ja tutaj robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.10.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Spokojnie lucjanmarek pod tymi pseudo czasami kryją się panowie i tak trzymaj, zaglądaj !!!!! Zaglądałam do twojego albumu, obejrzałam i warto je wkleić na forum. A jak, to napisałam ci w poprzednim poście. O tak - kopiujadreszdjęcia Powodzenia !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 13.10.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Miło odwiedzać i być odwiedzanym Żartowałem z tymi pseudonimami. Wiem że kilku nas (facetów) tutaj jest Właśnie dziś odebraliśmy projekt naszego Domu! Jutro do starostwa w Zgierzu i cierpliwie czekać nam pozostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 13.10.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Życzę powodzenia w starostwie !!!!!! Jak myślisz, ile będziecie czekać na PnB ? I jaki macie projekt, jeśli moge zapytać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 13.10.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Na naszej foto-galerii widać nasz domek. Murator M14a lustro. Sami jesteśmy bardzo ciekawi jaki termin nam sypną! Zbyt szybki też nie urządza bo jeszcze czekamy na .....kredyt, uzgodnienia z projektantem itp. Po otrzymaniu PnB Wykonawca po 14 dniach wchodzi na plac budowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 13.10.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Witam prawie sąsiadkę mamy do siebie baaardzo bliziutko a tak w ogole to dobry wieczór i zmykam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.10.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Witam sąsiadkę Wpadaj częściej!!!!!! Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.10.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Na naszej foto-galerii widać nasz domek. Murator M14a lustro. Sami jesteśmy bardzo ciekawi jaki termin nam sypną! Zbyt szybki też nie urządza bo jeszcze czekamy na .....kredyt, uzgodnienia z projektantem itp. Po otrzymaniu PnB Wykonawca po 14 dniach wchodzi na plac budowy! Ładny!!!! A jaki układ pomieszczeń? Nie chce mi się szukać Może założysz dziennik, pochwal się swoimi poczynaniami !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 14.10.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Mam taką wielką ochotę ten dziennik założyć. Ale......tak widzę że przynajmniej na ten czas nie bedzie za bardzo o czym pisać. Zima - w ziemi się nie pogrzebie Na placu budowy cisza że i maku nie posiejesz, dziś projekt w starostwie na biurku Sz Pana Inspektora wylądował! A patrząc na "układy" to 60 dni jak w mordę strzelił czekania przed nami. To o czym tu pisać Wasze czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 14.10.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 http://projekty.muratordom.pl/miniatury/pliki/dom_362_6_500x0_rozmiar-niestandardowy.jpg http://projekty.muratordom.pl/miniatury/pliki/dom_362_7_500x0_rozmiar-niestandardowy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.10.2009 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 lucjanmarek widzę, że układ pomieszczeń masz bardzo podobny do mojego, chodzi o parter. Nie mam tylko tego dodatkowego pokoju, są dwa przedzielone łazienką, a w miejscu trzeciego, jest kotłownia Pokoje są trochę innej wielkości - jeden ma 14m2, a drugi 9m2, salon ma 43m2. Na górze mamy trzy pokoje, łazienkę, duży hol i dwa pomieszczenia nad garażem - pralnia z suszarnią ma wejście z górnego holu, a strych - wejście z garażu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.10.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Witam Macie bardzo ciekawy projekt.Czy strop juz zalany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 16.10.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Ten projekt wybraliśmy jako najbardziej "sprawiedliwy" na pięterku dla Młodzieży I ogólnie miły dla oka z zewnątrz. I w sam raz metrażowo. Na dzisijszy dzień mamy w planie zrezygnować tylko z jednej łazienki na dole (tej z wanną) i powiększenie dzięki temu swojej sypialni i pokoju gościnnego. Byliśmy już zobaczyć taki sam już wybudowany i doszliśmy do wniosku że czym więcej zmian tym .....już nie jest to ten sam dom! Teraz projekt kupiony, trzeba zaadoptować uzgodnić z konstruktorem zmiany i sugestie i całą resztę w urzędach imiejmy nadzieję ze za miesiąc no może 45 dni zaczniemy Czy AGP pytasz o zalany strop mnie czy meg60? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.10.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Jeśli mnie - to DZIŚ ZALEWALIŚMY !!!!! Zdjęcia w Dzienniku lucjanmarek nasz projekt to projekt indywidualny. Niestety nie znaleźliśmy gotowca który spełniłby nasze oczekiwania. Musieliśmy sami go sobie stworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts