ZABRA 31.05.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Widziałam w Komforcie i bardzo mi się spodobały. AC 5 i 12mm, cena 79.95zł. Ja nie znam tej firmy, ale to żaden wyznacznik. Podobno Komfort sprzedaje je od dawna z powodzeniem. Czy ktoś z Szanownych Forumwiczów słyszał coś o panelach Epi (lub Epi-Espace)? Może ktoś je ma??Będę bardzo wdzięczna za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rapito 22.07.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Podnoszę wątek. Czy ktoś użytkuje te panele? Jak się sprawują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 22.07.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Mnie również interesuje opinia o tych panelach. Ktoś tu pisał, że są "nie do zdarcia", i że "można jeździć meblami" . Widziałem je w Leroyu po 61 pln / m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EdytaJ 13.03.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Podnosze i prosze o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts