duduś 31.05.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Proszę o zdjęcia drewnianych elementów tarasowych ( zewnętrznych) w kolorze palisander. Ciekawi mnie czy kolor ten jest rzeczywiście taki ciemny. Zaznaczam że chcę go położyć zarówno na sośnie ,jak i na modrzewiu - bo ponoć tu też mogą wystąpić odcienie??? DZIUĘKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 01.06.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 naprawdę nikt nic nie ma w palisandrze????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 01.06.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Jest ciemny, ale nie az tak. Nie wiem na jakim Ci zalezy. Jest to brazowy kolor. Heban jest prawie czarny, tylko pod swiatlo widac braz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 01.06.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 http://lh4.ggpht.com/_4C14wPh-Oyc/ShV__qIsU6I/AAAAAAAABkg/4L2ygSjJne0/s720/DSC03915.JPG na zdjeciu wygląda faktycznie dość ciemny kolor ale w rzeczywistości jest to ciemny brąz-na tyle,że widać przez kolor słoje drzewa(chyba wiesz o co mi chodzi ),jutro pstryknę zdjęcie z bliska to podeśle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.06.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Proszę o zdjęcia drewnianych elementów tarasowych ( zewnętrznych) w kolorze palisander. Ciekawi mnie czy kolor ten jest rzeczywiście taki ciemny. Zaznaczam że chcę go położyć zarówno na sośnie ,jak i na modrzewiu - bo ponoć tu też mogą wystąpić odcienie??? DZIUĘKUJE z czasem na ryflach pieknie sie wydepta i bedzie po bejcy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts