emilus18 31.05.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 A tu możecie pytać o wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.06.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Witam:)wybralas naprawde ladne dachówki, ciekawe jaka cena będzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Przeczytalam, co piszesz w dzienniku o tej "firmie" i moje zdanie jest takie: uciekaj! Brak kosztorysu, umowa o dzielo... Wesze klopoty. Lepiej rozeznaj sprawe ekip wsrod forumowiczow i wez kogos sprawdzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.09.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Witaj emilus.co tam u Was nowego??jak sprawa w banku?? udało sie cos załatwić??trzymam kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 11.09.2009 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Nie pytaj nawet Kala... Polbank chce 180 tys w gotówce bo nie akceptują jeszcze nie sprzedanego mieszkania - odpuściliśmy sobie, Deutsche bank - 3 razy wysyłałam im już mapke z planem zagospodarowania działki - w 2-tygodniowych odstępach a wniosek jeszcze nie trafił nawet do analityka... i nie wiadomo co będzie. jak tym razem znów im nie będzie coś pasować, to mam ich w d.... bo nie będę wyciągać ze starostwa kolejnych mapek po 80 zł , został jeszcze DnB Nord - ale tam się straaaasznie długo czeka - ale teraz to już nam się aż tak nie spieszy... Generalnie co by się nie stresować i nie zwariować obmyśliłam inny plan - w pociągu wystawię mieszkanie do sprzedaży po nowym roku. jak się uda sprzedać, to wiosną zaczniemy. jak nie - to na jesieni zrobimy sobie stan "0" z własnej kasy i znów spróbujemy sprzedać mieszkanie kolejnej zimy. Co prawda nie wystarczy kasy na wszystko, ale trochę pożyczę od siostry i obejdzie się bez tych cholernych kredytów no, może ten na działkę zostanie niestety będziemy musieli "na chwile" - pół roku/rok wynająć jakieś mieszkanie... ale i tak taniej będzie chyba dobrego mam pomysła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.09.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Witaj. pomysł nie jest zły jak to sie mowi...każdy pomysł sie liczy a próbowałaś z kredytem w Pekao SA?? Ostatnio mój brat tam bral kredyt i dostał bez probemu. Może zapytaj tam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 12.09.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 PeKaO SA sobie odpuszczam bo maja za wysokie marże - od 3% w PLN + WIBOR daje ponad 7% czyli rata powyżej 3300... jak podniosą st proc - nie będzie mnie stać na przedszkole dla dziecka nie mówiąc juz o wakacjach... a tak poczekam sobie trochę - może nadejdą lepsze czasy i wygram milion w totka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 19.09.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Pojawiła się malutka nadzieja... Może cos więcej się dowiem w poniedziałek. Jak nie to dopiero na początku października Czy jak uda mi się dostać w końcu ten cholerny kredyt to jest sens zaczynać budowę pod koniec października Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.09.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 będe trzymac kciuki!!!!!!! właśnie leci rekalam banku MILENIUM...mój dom pytałas tam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2009 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witaj!!masz jakies nowe wieści z banku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 22.09.2009 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Z bankami d.... tym razem chcieli ok 60k gotówką przed złożeniem wniosku... A niby po co ja do banku idę?? Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Uparta jestem więc wymyśliłam inną wersję. W ciągu tygodnia będę miała skombinowaną kasę na "stan zero". Dodatkowo mam parę tysięcy na odrodzenie z siatki z trzech stron. W ok 4-5 tyg jak pogoda dopisze wszystko powinno być skończone. We wniosku do banku wszystko ładnie ubarwię i będą widzieć ten cholerny wkład własny! Już się postaram, żeby nawet był większy niż chcieli... Kolejny szturm na banki planuje na koniec roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 emilus.........tylko kobieto za bardzo nie ubarwiaj bo pomyslą, że dom gotowy stoi trzymam kciuki!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 22.09.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 thx będę pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.10.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 witaj!!! widze, że idziecie pełną para do przodu!!! super!!! no i woda już jest, a to sie bardzo przydaj na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 10.10.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 my też się cieszymy nareszcie coś się dzieje. Nie miałam pojęcia że budowa to oprócz ciągłego stresu że z czymś nie zdążymy na czas, tyle przyjemności. Po pracy każę się wozić na budowę - bo przecież pan mąż zainkasował auto - i patrzę co panowie tego dnia zrobili. Szkoda że zima idzie i dopiero wiosną dalej ruszymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.10.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 oj znam to, znam ja na początku to kilka razy dziennie jeździłam na budowe oglądać jakie są postepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 czyli fundamenty prawie skończone?? suuuuuuuper!!!! .....i życze dobrej zabawy integracyjnej!!! przecież trzeba sie gdzieś odstresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 15.10.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 dzięki Cieszę się jak małe dziecko gdy dostanie cukierka teraz muszę tylko poczekać na resztę w listopadzie. Nie wiem tylko w jakiej kolejności - czy najpierw hydraulik a potem zasypywanie czy najpierw zasypać... na integrację cholernie nie chce mi się jechać... pogoda do d... a oni se paintbola wymyślili i myślą że będę latać z karabinem i strzelać ślizgając się po błocie dobre sobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 17.10.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 brawo za fundamenty! Ja się chyba tylko mogę ślinić patrząc na wasze postępy. Niestety, na PNB musimy czekać do (najwcześniej) 5 listopada. A wtedy pogoda będzie na bank do luftu. Nie wiem jakby to było robić fundamenty przy zero stopniach...nie wiem czy ekipa by miała na to ochotę ;-9 bo ja mogę nawet przy -50! Pozdrawiam pap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 17.10.2009 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Witaj Papuch w moich skromnych progach ja też tak miałam, bo od początku mieliśmy pod górę Zresztą, teraz też nie jest lepiej, ale nie zamierzam się tym aż tak bardzo przejmować, bo chyba bym osiwiała Macie już wybraną ekipę? Wiecie z czego będziecie budować? Fundamenty robi się szybko. Jak będziecie mieć pogodę to do dwóch tygodni da się je spokojnie zrobić. pamiętaj jeszcze że musisz zgłosić zamiar rozpoczęcia prac co najmniej 7 dni przed. Będę trzymać kciuki- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts