Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Emi Sławka i Nisi - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 388
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Emilus w końcu przeczytałam cały dziennik :)

Widzę, że było sporo momentów załamania, zniechęcenia i ogólnego pesymizmu.. ale także mnóstwo zaparcia, walki z wiatrakami i asertywności :)

Domek wspaniały, strasznie zazdroszczę swobody podejmowania decyzji oraz dążenia do ideału!

Zazdroszczę także pięknego dachu, super elewacji oraz plątaniny rurek w kotłowni ;)

Brawo!

Życzę rychłej przeprowadzki :)

Witam:welcome:

Przeczytałam calutki dziennik i podziwiam, jak Wam szybko wyrósł ten piękny domek:jawdrop:

Wierzę, że uda Wam się do niego wprowadzić na święta.Będę trzymać kciuki, żeby się spełniło:bye:

Tylko ceny, niestety dołują:sick: My jesteśmy na etapie adaptacji projektu przez architekta,( który nam obiecał, że zrobi to w miesiąc,) a robi to już od dwóch i pół miesiąca:evil: Także w tym roku już nic nie zdążymy zrobić, ale czasu nie marnuję i sobie podpatruję różne budowy...;)chociaż się napatrzę jak to innym idzie wszystko szybko i sprawnie:yes:

Pozdrawiam cieplutko

O rany! Nie zaglądałem tu przez tydzień i nie mogę się nadziwić ile udało Wam się w tym czasie zrobić.

Elewacja południowa super! Domek wygląda jak z obrazka :)

Czy możesz napisać jaką macie szerokość drzwi tarasowych? Szukamy z żoną optymalnego wymiaru do naszego domu i chyba właśnie o takie drzwi nam chodzi.

Witam wszystkich odwiedzających i kibicujących:welcome:

Joan72 - coś wiem na temat adaptacji...mieliśmy straszną babę która na dodatek błędy nam zrobiła i nie chciała się do nich potem przyznać. Ale przez zimę powinniście sobie wszystko załatwić i jak wiosną ruszycie z kopyta, to możecie święta spędzić u siebie :D

wroblewm - ja też kocham tą elewację:lol: Drzwi tarasowe mają 3,05m i dla nas są idealne :D

Emiluś, pięknie wszystko wygląda, naprawdę bosssko:D:D:D Co to za płyteczki w łazience, te fajowskie dekorki???

Aaaa, zastanawia mnie jedno, co to będzie się działo ok. 8.00;)

... A najciekawsze jest to, że jutro tez mają przyjść na 8 rano... http://emotikona.pl/emotikony/pic/0crazysex.gif

Witaj Emilko.

pięknieje domek z dnia na dzień :) Płyteczki w łazience cuuudoo. Widziałam kiedyś takie na żywo, żadne zdjęcia nie oddają ich urody :)

A jeśli chodzi o panów i o to co się będzie działo o 8...........http://emotikona.pl/emotikony/pic/0crazysex.gif...... :D:D:D:D

Panowie tak sami ? czy może przywieźli jakąś panią???

Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać........

Kaluś - na Święta, na Święta na Świeta :D jak ktoś czegoś nie sknoci...

Keea - komin mamy Leiera, ale następnym razem robilibyśmy po prostu z cegieł. Koszt właściwie ten sam, a większe możliwości wykończenia. Tyle że nie wiem jak z obróbką...bo moja jest po prostu spierniczona...:cry: