anulkawj 31.10.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Dawno nie zaglądałam, ale teraz mam szczękę na klawiaturze... Zrobiliscie TAAAAKI kawał roboty. Bardzo fajnie porobiłaś te wizualizacje - w czym to??? Straszenie zazdroszcze postepu prac - oby tak dalej! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 31.10.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Anulkawj super że zaglądnęłaś Z pracami uwijamy się jak możemy, żeby tylko na święta u siebie... Gorzej, ze juz zaczyna brak gotówki doskwierać...ale jakoś radzić sobie trzeba będzie. A wizualki nie my robiliśmy, tylko architekt. Ja nie mam takich zdolności:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 31.10.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Emilus w końcu przeczytałam cały dziennik Widzę, że było sporo momentów załamania, zniechęcenia i ogólnego pesymizmu.. ale także mnóstwo zaparcia, walki z wiatrakami i asertywności Domek wspaniały, strasznie zazdroszczę swobody podejmowania decyzji oraz dążenia do ideału! Zazdroszczę także pięknego dachu, super elewacji oraz plątaniny rurek w kotłowni Brawo! Życzę rychłej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 31.10.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Keea - znalazłam Wasz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keea 31.10.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 My jesteśmy daleko w tyle za Wami, ale nie poddajemy się, mamy nadzieję, że Święta Wielkanocne spędzimy już u siebie.. Salon ma 31m, ale zmniejszy się trochę o kominek.. Jak będziecie kiedyś przejazdem zapraszamy.. Oprowadzimy i teraz my będziemy mogli nasz Wam pokazać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qnik111 01.11.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Witam przeglądałem wasz dziennik i znalazłem w nim piękne wizualizacje pomieszczeń. Podajcie proszę jak się je robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 01.11.2010 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Qnik111 - u architekta tylko szkoda, że nawet mając takie gotowce zmienia się na koniec zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qnik111 02.11.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 To mój architekt jest troszkę zacofany Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arektoja 02.11.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Załamałaś mnie trochę efektem sumowania. Ale dom to taka studnia bez dna: ile włożysz tyle wpadnie My chcemy zamknąć sie do zamieszkania w skromnej kwocie 330 tys. zł, może się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joan72 03.11.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Witam:welcome: Przeczytałam calutki dziennik i podziwiam, jak Wam szybko wyrósł ten piękny domek:jawdrop: Wierzę, że uda Wam się do niego wprowadzić na święta.Będę trzymać kciuki, żeby się spełniło:bye: Tylko ceny, niestety dołują My jesteśmy na etapie adaptacji projektu przez architekta,( który nam obiecał, że zrobi to w miesiąc,) a robi to już od dwóch i pół miesiąca:evil: Także w tym roku już nic nie zdążymy zrobić, ale czasu nie marnuję i sobie podpatruję różne budowy...;)chociaż się napatrzę jak to innym idzie wszystko szybko i sprawnie:yes: Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroblewm 06.11.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 O rany! Nie zaglądałem tu przez tydzień i nie mogę się nadziwić ile udało Wam się w tym czasie zrobić. Elewacja południowa super! Domek wygląda jak z obrazka Czy możesz napisać jaką macie szerokość drzwi tarasowych? Szukamy z żoną optymalnego wymiaru do naszego domu i chyba właśnie o takie drzwi nam chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 06.11.2010 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Witam wszystkich odwiedzających i kibicujących:welcome: Joan72 - coś wiem na temat adaptacji...mieliśmy straszną babę która na dodatek błędy nam zrobiła i nie chciała się do nich potem przyznać. Ale przez zimę powinniście sobie wszystko załatwić i jak wiosną ruszycie z kopyta, to możecie święta spędzić u siebie wroblewm - ja też kocham tą elewację Drzwi tarasowe mają 3,05m i dla nas są idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.11.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Emiluś, pięknie wszystko wygląda, naprawdę bosssko:D:D:D Co to za płyteczki w łazience, te fajowskie dekorki??? Aaaa, zastanawia mnie jedno, co to będzie się działo ok. 8.00;) ... A najciekawsze jest to, że jutro tez mają przyjść na 8 rano... http://emotikona.pl/emotikony/pic/0crazysex.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 11.11.2010 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Dzięki Yuka - aż sama jestem zdziwiona jak to szybko i ładnie poszło Te fajowskie dekorki wyglądają cudownie na żywo i są to dekorki Zebrano krem classic No i panowie przyszli... 8.10 co prawda była, ale dziś 11 listopada, więc pewnie chcieli trochę dłużej pospać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.11.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Witaj Emilko. pięknieje domek z dnia na dzień Płyteczki w łazience cuuudoo. Widziałam kiedyś takie na żywo, żadne zdjęcia nie oddają ich urody A jeśli chodzi o panów i o to co się będzie działo o 8...........http://emotikona.pl/emotikony/pic/0crazysex.gif...... :D:D:D Panowie tak sami ? czy może przywieźli jakąś panią??? Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 11.11.2010 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Dzięki Atija No panowie sami przyjechali niestety - tylko trochę popracować w dzień wolny Wiesz, taka mała świąteczna rozrywka A że rowerami się zjawili to jakaś panie ewentualnie na ramie tylko albo na śladzie http://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_witch.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.11.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Witaj kochana:) pięknie u Ciebie wszystko wygląda.........łazienka prawie gotowa.......podłoga w salonie sliczna!! kiedy przeprowadzka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keea 12.11.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 hejka! jaki macie wkład kominkowy? jakiego producenta i w ogole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 13.11.2010 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Kaluś - na Święta, na Święta na Świeta jak ktoś czegoś nie sknoci... Keea - komin mamy Leiera, ale następnym razem robilibyśmy po prostu z cegieł. Koszt właściwie ten sam, a większe możliwości wykończenia. Tyle że nie wiem jak z obróbką...bo moja jest po prostu spierniczona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.11.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 jak to spierniczona???co popsuli??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts