Madzia i Grzegorz 17.12.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 GRATULACJE!!!! Domyślam się że radość z powodu przeprowadzki przesłania wszystkie braki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.12.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Gratulacje !!!! Odezwij się jak się ogarniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.12.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Emiluś GRATULACJE!!!! Niech Wam się dobrze mieszka i bądźcie szczęśliwi w nowym domku:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.12.2010 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 gratulujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość so**l 18.12.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Gratuluję!!! I widzisz-zdążyłaś przed świętami! Jak tylko znajdziesz chwilkę to napisz jak się mieszka. Wrzucisz fotki po umeblowaniu? Podsumowałaś wszystkie koszty? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.12.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku, rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem. Magicznych Świąt Bożego Narodzenia życzy Yukowa rodzinkahttp://images1.hiboox.com/images/5008/911be98e3f1bec65ac09515ad9cc10e9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.12.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 25.12.2010 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Dziękuję, dziękuję i raz jeszcze dziękuję I Wam wszystkim również życzę zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt. No i przyjemnego budowania oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.12.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Z okazji Świąt życzymy : - dużo kasy ( bo tego zawsze mało) - uśmiechu ( bo człowiek zdrowszy jest ) - zdrowia ( bo wtedy ma się inne problemy) - wypoczynku ( bo wypoczęty człowiek jest... patrz wyżej ) - dużo prezentów pod choinką ( bo miło patrzeć na roześmiane twarze bliskich) - miłości ( bo z kochaną osobą łatwiej znieść wszystkie problemy.................. i w zimie jest o kogo ogrzać nogi Małgośka i Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikielback 30.12.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 wiele miłości i wiele spokojnych dni w nowym 2011. Jak już się trochę oswoisz z nowym domem to proszę o zdjęcia mojej pierwszej miłości Z68 w twoim wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.12.2010 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Emilko, dużo szczęścia w Nowym Roku w Nowym Domkuhttp://pu.i.wp.pl/k,MzU2MDg3ODksNzUyNTMz,f,happy-new-year.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 31.12.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Szampańskiej zabawy Sylwestrowej i lepszego 2011 roku! http://www.mojalbum.com.pl/GroteFoto-EL6LTJQM.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jota69 01.01.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Witaj Emilko Chcemy pogratulowac Wam realizacji planu. Bardzo dawno tu nie zaglądałam. Bardzo się cieszę, że Wam się udało. Zresztą wierzyłam w to patrząc na Twoje poczynania Z niecierpliwością czekamy na zdjęcia z całego domku, szczególnie na zdjecie salonu z rozpalonym kominkiem i choinką My niestety nie zrealizowaliśmy założeń na stary rok , mam jednak nadzieję, że w końcu ruszymy. Życzymy Wam w tym Nowym Roku dużo dużo szczęścia, zdrowia, uśmiechu (domek już macie ) Uściski EK z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 04.01.2011 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Dziękuję raz jeszcze Wszystkim!!!! Za trzymanie kciuków, porady, uwagi i dobre słowo - które w trudnych chwilach są baaardzo potrzebne. Nie skończyła jeszcze wszystkiego, więc jeszcze dłuuugo popiszemy sobie Potrzeba mi tylko teraz Waszej mocy do odczyniania złych uroków jakie ktoś chyba rzuca na naszą ciężką pracę... Sonkal - mieszka się rewelacyjnie! Kosztów nie mam czasu podsumować, bo ciągle za czymś biegam. Ale jak tylko mi się uda policzyć - napisze Nikielback - parę nowych fotek już zrobiłam:) Jota69 - jak dawno Cię tu nie było, więc tym bardzie miło mi mi Cie gościć Pamietaj, że jak sobie wyznaczysz juz cel - to musisz jeszcze w niego wierzyć. Jak robisz plan pracy na cały tydzien - to zrób jeszcze na kolejne pół roku i tak rozmawiaj ze wszystkimi - a że nikt Ci nie będzie wierzył - ich problem. Jak powiedzą że nie dadzą rady - to rozmawiaj z innymi. Nie ma rzeczy niemożliwych - są tylko te trudniejsze do wykonania teraz juz moge zaprosić Was na ciepłą herbatke u siebie a nie tylko na oglądanie ścian Trzymam kciuki za Wasze plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jota69 05.01.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Emilko dzięki za miłe słowa. Mam nadzieję, że w końcu ruszymy Ale Ty zlituj się nad nami i zrób zdjęcie Waszego saloniku z choinką. Podrażnij nasze marzenia. Siedzieliśmy we czwórkę i właśnie o tym marzyliśmy : rozpalony kominek, światła choinki ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj normalnie zamykam oczy i widzę...... A Ty zrób zdjęcie plisssssssssssss. No i kuchni tą środkową część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 07.01.2011 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Już się poprawiłam choinka trochę kiepska, ale w przyszłym roku se fajniejszą ustroimy - bo teraz jak wszystko inne z resztek była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikielback 08.01.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Boże jak zazdroszczę, mam nadzieję, że nie mnie podejrzewasz o czary z zazdrości . chociaż wobec braku postępów u mnie złe emocje uszami wychodzą. Miłego mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jota69 08.01.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Nie mogę się dostać na Twoją stronę . Pokazuje że brak strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 09.01.2011 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Nikielback - a broń Boże żebym Cię o czary zazdrości posądzała! Ale w mojej okolicy jest parę takich osób, nawet bliskich niestety... Jota69 - nie przejmuj sie - mi też czasem cos nie działa. Zwłaszcza po zmianie dostawcy internetu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.01.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Emilko lecę odczyniać czary przeciwko zazdrośnikom http://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_witch.gif Pięknie u Was . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts