emilus18 18.03.2011 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Witaj netka55 na górze mam panele Cronopolu - dąb brązowy. Są bardzo wytrzymałe i rewelacyjnie się układają - sami wszystkie kładliśmy Z tą barierką na duże drzwi długo się zastanawialiśmy - ale drewniana i wygladałaby kiepsko (tak se wymyśliłam) i byłaby trudna w utrzymaniu, a taką z kwasówki zawsze chciałam miec i straaasznie mi się podoba Moja mała królewna szybcitko rośnie i na początku czerwca skończy 4 latka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 18.03.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Dzięki! Panele zapisane w moim budowlanym notesiku pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 24.03.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Bardzo ładny kolor schodów, jeszcze tylko podświetlenie i będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.03.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 I piękny rysunek drewna:D:D:DZałożę się, że sprawiają wrażenie trójwymiarowych? A jakie to drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 24.03.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Yuka, Hubert - dzięki już jest pięknie Schody są dębowe i naprawdę sprawiają wrażenie trójwymiarowych Strzeliłaś w 10!! A stolarz się postarał Hubert - jakoś te chłopaki z Sochaczewa znają się na swojej robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 25.03.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Boskie te schody i jak ładnie komponują się z oknami! A córcia jak ładnie pozuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.03.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Przepiękne macie schody , baaardzooo, baardzooo mi się podobają. I wygodne też... nawet do leżenia Testerka schodów urocza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.03.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 no kochana..........CUDNE schody!!! a z córci to modelka na medal jak Wam sie mieszka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 26.03.2011 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Netka55 - dziękuję Okna niby mają kolor wiśniowy a schody są w brązie - nie chciałam żeby wszystko w domu miało ten sam kolor (drzwi też są w wiśni...) Atija - ta testerka schodów bez przerwy tam siedzi i każe sobie zdjęcia robić... Kala - daaawno Cię u mnie nie było dzięki serdeczne - teraz przynajmniej wchodzi się przyzwoicie na górę i nie boję się córci samej tam puszczać Lato idzie (choć u mnie dziś śnieg i mróz za oknami...) i będzie kazać sobie robić zdjęcia na okrągło A mieszka się wspaniale:D Taki tu spokój, tyle miejsca ... i ta cisza wieczorami z książką przed kominkiem - bezcenna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.03.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 przepraszam, że ostatnio mnie nie było:(ale tak jakoś mniej czasu miałam ogólnie na FM !!! .....czy Ty cos juz robisz w ogródku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cave10 27.03.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Gratuluję!Bardzo ładny dom i super pomysły na wykończenie.Jakiego programu używaliście do wizualizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 27.03.2011 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Kaluś - oj chętnie bym coś podłubała w ogródku - ale jedyne na co możemy sobie pozwolić na razie to trawa... i to tymczasowa... bo właściwą trawę i ogród to przewiduję albo w przyszłym roku, a jak będzie kiepsko to nawet za dwa lata... musimy zrobić pokoje na górze - przynajmniej sypialnię i pokój Weroniki - bo na razie cieśnimy się w jednym Najdroższe będą jednak drzwi...8 szt mi potrzeba... No a teraz juz tylko trochę z bieżącej gotówki pokombinować mogę... Ale co tam, ważne że do przodu A na FM mnie też za często nie ma ostatnio:( cave10 - w moich progach Wizualki robił nam architekt i nie mam pojecia jakiego programu używał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikielback 01.04.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Emilus - bardzo mi się twoje schody spodobały - zabiłaś mi nimi ćwieka, bo w poniedziałek jestem umówiona ze stolarzem. Miałam już wybraną barierkę, ale tralki do twoich bardzo mi się spodobały. Kurcze no to znów noc nie przespana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 01.04.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 No cieszę się że Ci się podobają Wyszły bardzo ładnie i są warte grzechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keea 01.04.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Hejka! Co do geodety to płacicie połowę tego co my... Mieliśmy za mapki 1000zł. Nie musicie mieć świadectwa energetycznego? My musieliśmy.. kolejna kasiorka.. Kominiarza mieliśmy tańszego, bo 150zł.. Załatwienie pozwolenia jak i załatwienie odbioru to koszmar, jeśli idzie o biurokrację i koszty jakie z tym związane trzeba ponieść.. U nas odbiór był szybko. Marcin zawiózł dokumenty, tydzień później pojechał je odebrać.. Byłoby szybciej, ale brakowało nam jednego papierka od kierownika budowy i to dlatego tak się zeszło.. My się akurat nie meldujemy, więc nie wiem ile by trwało zameldowanie się u nas... Meldunek meldunkiem, tylko później wszędzie adresy pozmieniać, to dopiero jest coś.. Wiem coś o tym, bo wszędzie zmieniać muszę adres do korespondencji... Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroblewm 01.04.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Widzę, że trzeba się nachodzić, żeby odhaczyć odbiór. Przy okazji załatwiania kredytu, dowiedziałem się, że z meldunkiem jest dość zabawnie. Można się zameldować na działce jeszcze przed rozpoczęciem budowy domu. Aż mnie korci, żeby sprawdzić jak to wygląda w praktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 02.04.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 keea - jak dawno już Cię nie widziałam!! Może wpadniecie na herbatkę??? Geodetę mamy od początku tego samego - może dlatego taka cena. Poza tym już nam rysował na mapkach budynek - bo robiliśmy projekt zamienny - więc teraz aż tak dużo pracy nie będzie miał Świadectwo energetyczne mamy już dawno - za friko :D:D - jedyna rzecz załatwiana po rodzinie - ale Grześ (mąż ciotecznej siostry) sam się zaoferował że wszystko sprawdzi, przeliczy, itp. Chętnie bym go wykorzystała do nadzoru - ale na drugim końcu kraju mieszka ale cały budynek jego odbiór przeszedł No też słyszałam że w niektórych miejscach można na działce się meldować... ale nie w Żyrardowie... niestety... Wróblewm - powodzenia z tą próbą zameldowania życzę daj znać jak Ci poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 07.04.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Witam:) dłuuugo czytałam Twój dziennik (rozłożyłam lekturę na kilka dni), ale tak się wciągnęłam, że zapomniałam wyjść z psem na dwór:( bardzo ładny domek, wnętrza, kuchnia rewelacja w moim stylu ( tylko cena nie w moim stylu ), szybko Wam poszło, gratuluję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 09.04.2011 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Witaj Monokarat!! Cieszę się jak małe dziecko jak komuś podoba się moje pisanie Tylko pieska mi szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z-68 12.04.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 HEJmiło ogladac twoje coraz piękniejsze wnętrza,schody cudne...Podkradłam od Was pomysł na pralnie ,będzie w tym samym miejscu co u Was,a teraz pytanie od mojego męża:kto wam robił plan rekuperacji?pozdrowienia http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts