emilus18 13.04.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 hej z-68:D A podkradaj co chcesz:D Pralnia na górze jest wygodna, bo jednak tam będziemy "produkować" najwięcej rzeczy do prania. I najważniejsze, że można spokojnie zmieścić dwie suszarki Choć teraz zastanawiam się, czy nie wygodniej tam byłoby zrobić dużą garderobę a w miejscu jednej garderoby(tej ze ścianą łazienki) zrobić pralnię - z wejściem z łazienki. Tylko nie byłoby gdzie umywalek zrobić... Eeech te kombinacje budowlane... Plan rekuperacji jak i cała instalację robiła nam jedna i ta sama osoba - Pan Sebastian Kowalski - bardzo miły człowiek. Przed rozpoczęciem prac przyjeżdża i ogląda wszystko a potem bierze się do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 14.04.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Wpadłam, po długiej przerwie a tu takie zmiany... Schody są piękne!!! Wrto było dać nawet taką kasę! Pozdrwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z-68 17.04.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 emilus18-dzieki za odpowiedz,chociaż miałam na mysli czy to hydraulik czy ktos inny.A czy pamietasz może koszt robocizny?jeśli chodzi o pralnie ,to rzeczywiście taka za scianą łazienki ,byłaby najwygodniejsza,rzucasz ciuchy odrazu za drzwi -a nie musisz ich zanosic do pralnihttp://emotikona.pl/emotikony/pic/035.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.04.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Pomaleńku przez podwórze idą sobie dzieci kurze. W kropki, w ciapki, malowanki bo to miały być pisanki.. Teraz głośno krzyczą , że wesołych świąt Ci życzą ...... http://systemc.pl/domek/2011/04/wielkanoc2011.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.04.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://wt08.wrzuc.to/obrazek/X2QiAa4L2v/wielkanoc108.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.04.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://i51.tinypic.com/optx0z.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 23.04.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Odpoczynku, spokoju i wiele radości http://www.mojalbum.com.pl/GroteFoto-LMXSYJB3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 26.04.2011 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Dziękuję za życzenia - ja Wam poświątecznie wszystkiego naj naj naj życzę a chya juz najbardziej szybkiego budowania i miłego mieszkania - skoro z życzeniami na święta się nie wyrobiłam... Z68 - jeśli pytasz o reku - to łączne koszty jeśli pamiętam to 17,5 tys (w cenie wszystko łącznie z grzałką do ogrzewania powietrza podczas mrozów) i robił to spec od wentylacji. Co do pralni - tak sobie pomyślałam że gdyby były drzwi z łazienki, to za każdym razem żeby tam wejsc trzeba by bylo przejść przez łazienkę - może więc tak lepiej jak zrobiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.05.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 I najważniejsze - było juz parę osób oglądać nasz przybytek i wszyscy są zachwyceni widokiem z okna My też - jest pięknie My też chcemy to zobaczyć!!! Pochwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z-68 17.05.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 DZiękuję za gratulację!!!Mam nadzieję ,ze w tym roku zobaczę dach naszego ZETA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroblewm 04.07.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Hej emilus, czytając wcześniej Twój dziennik zastanawiałem się "na co ona tyle kasy wydała". Teraz już wiem i szczerzę życzę Ci powodzenia w wykańczaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 06.07.2011 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Dzięki... w tym domu utopiłam już morze gotówki Mimo że już mieszkam, nadal nie wierzę że to aż tyle kosztowało... Ale jeśli będzie następny raz, to nie zrezygnuję z niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.07.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Emiluś....wczoraj w nocy wrócilismy z Chorwacji, a Ty pewnie jeszcze w drodze?? Daj znać jak dojedziecie bezpiecznie do domku. Bardzo się ciesze, że udało nam się poznać osobiście buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 23.07.2011 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 No i wróciliśmy z cudownych wakacji Kaluś - super laska z ciebie:D Mam nadzieję że się jeszcze spotkamy:D Może jutro uda mi się zamieścić jakąś fotkę, bo dziś już padam... Ledwo wróciłam, a juz siadłam do kompa żeby FM zobaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.07.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Bo FM to prawie jak narkotyk :) Fajnie , że wakacje udane i spotkanie z Kalą.... ehh.... zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.07.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 No i wróciliśmy z cudownych wakacji Kaluś - super laska z ciebie:D Mam nadzieję że się jeszcze spotkamy:D Może jutro uda mi się zamieścić jakąś fotkę, bo dziś już padam... Ledwo wróciłam, a juz siadłam do kompa żeby FM zobaczyć... pewnie, że sie jeszcze spotkamy.....przecież mówiłam, że przyjade do Ciebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.08.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Emilka....co tam u Was nowego??jak zyjecie??odezwij sie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 23.08.2011 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Żyjemy żyjemy, ale chodzę jak na szpilkach i wszystko już mnie denerwuje!! Nic nie jest tak jakbym chciała (co mnie zresztą wcale nie dziwi). W sobotę np. wszyscy zapakowaliśmy sie w garażu do auta bo jechaliśmy (a raczej mieliśmy jechać) na wesele - i to było koniec trasy - auto zdechło!!! Mężowy brat auta nie pożyczy i co??? taxi nie da rady bo to 90km... W końcu udało się pożyczyć o koleżanki autko i pojechaliśmy na samo wesele... Auto w serwisie i nie wiadomo ani co mu jest ani ile to będzie kosztować a ja potrzebu8ję kasy!! Jakiś pomysł na rozbicie banku??? Zrobiłabym coś w domku albo koło domku - ale lepiej się nie denerwować... Chyba że coś dla poprawy humoru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 no faktycznie....tapicerka krzeseł i ich kolor nie bardzo pasuja do stołu.............ale widze, że za to pasują Wam do drzwi !!:) wygladaja całkiem dobrze nie ma tragedii buziaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.09.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 A reklamować nie możesz? Z drugiej strony pewnie się przyzwyczaisz, a nikt nic nie zauważy, jak sama nie powiesz Kształt krzeseł jest ładny Nie denerwuj się, szkoda zdrowia. Od tego życie niczyje nie zależy, no chyba, że chcesz zamordować wykonawcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts