emilus18 27.05.2012 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Witaj Tutli_putli w moich skromnych progach:wave: Cieszę się że moja podbiteczka Ci się podoba - mi z każdym dniem podoba się coraz bardziej:D Na fv nie mam firmy, ale poszperałam trochę na necie i zdaje się że jest to producent OROBEL http://www.orobel.pl/kolory.htm kolor mahoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arektoja 04.02.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Samo życie Ale to przyjemne dylematy. My też ciągle rozwiązujemy takie problemy: zrobić kostkę, czy jechać na wakacje, kupić szafkę rtv, czy niech jeszcze posłuży ta stara, z poprzedniego mieszkania, zrobić ścianę za kominkiem, czy oświetlenie kuchni, kiedy się za zabudowy zabrać? A może warto już zmienić stare auto na trochę mniej stare . Samo życie. Trafnych wyborów życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 04.02.2014 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Dzięki Arek za ducha wsparcia Ale dziś pech mnie nie opuszcza ... Właśnie zadzwoniła koleżanka że ma rumień zakaźny a ja jestem w ciąży ... Czeka mnie ciężki tydzień..:cry: Byle do soboty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.02.2014 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 mam nadzieje, że wszystko ok ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 14.03.2014 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Witaj Kala, Na szczęście wszystko OK. Tyle że dopadło mnie jakieś przeziębienie i już dwa tygodnie się męczę. Do tego nie mogę za wiele robić (właściwie nic) i mam doła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.03.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Emi, gratulacje!!!!Kiedy dzidzia się pojawi? I doła prędziutko wypędzaj, ciesz się życiem:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 20.03.2014 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Dziękuję ślicznie:lol2:Plan jest na 7 czerwca ale trochę córci się spieszy i głównie nic nie robię odpoczywając ... a tyle rzeczy zrobić trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.03.2014 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Odpoczywaj, odpoczywaj, robota nie zając:)Ja też urodziłam w czerwcu. 14... fajne takie "letnie" dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 21.03.2014 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Oj fajne Jedną już mam z czerwca. Z 6 ... Ciekawe czy uda się w tym samym dniu:lol2: Medytuję ostatnio nad mebelkami dla dziewczyn. Wybrałam niby, ale zanim zamówię muszę je jakoś ustawić w pokojach i nic mi nie wychodzi:( Nie umiem urządzać wnętrz:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts