kala67 29.11.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 no to [color=red]GRATULACJE!!![/color] szczęściarze z Was!!!! tak szybko sprzedac mieszkanko w obecnej sytuacji na rynku.....to trzeba być w czepku urodzonym suuuuuuuper!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 29.11.2009 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 ja też się cieszę i nie do końca jeszcze wierzę w swoje szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 29.11.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 GRATULACJE!!!! oj jak ja bym chciala byc w waszym położeniu Jak rozwiążecie sprawę przeprowadzki??? Dla mnie to nurtujące pytanie bo jak mogę sprzedać mieszkanie nie mając domu wybudowanego - gdzie mam mieszkac? COś się pewnie wykombinuje - teraz musimy dac mieszkanko do agencji. Jak znaleźliście ludzi bez agencji? Gdzieś ogłaszaliście? pozdrowienia pap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 29.11.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Odnośnie sprzedaży mieszkania - super! TERAZ PÓJDZIECIE JAK TORPEDY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 29.11.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 dziękuję Wam ślicznie Papuch wstępnie umawiamy się na akt notarialny na marzec. Może być trochę wcześniej lub później - zależy jak kupcom pójdzie sprzedaż ich mieszkania. tak czy inaczej musimy coś wynająć na czas budowy... Ja ogłoszenie wrzuciłam na gratka.pl - następnego dnia odebrałam kilkanaście telefonów z agencji! Z częścią podpisałam umowy-cały tydzień to trwało :/. Bezpośrednio dopiero w czwartek miałam telefon - i to był ten szczęśliwy Może pośrednicy potrzebują więcej czasu Mówiłam jeszcze znajomym, sąsiadom i nawet panu od piachu i betonu (miał się zastanowić bo myśli właśnie nad zmianą) Ale miałam plan by po niedzieli dodać jeszcze ogłoszenie na tablicy w spóldzielni (podobno dobry sposób), na stacji PKP itp. teraz tylko jakoś te cholerne banki trzeba przekonać do siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marysal 30.11.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Witaj Emilus! Też właśnie wstepnie zdecydowalismy się na wasz projekt z biura z500. Jesteśmy dopiero na początku drogi budowlanej - złatwiamy dopiero wniosek o warunki zabudowy i zapewnienia o dostawie prądu i wody - i trochę przeraziły mnie wasze perypetie kredytowo-budowlane:( Chetnie zobaczyłabym wasze rzuty - jak rozwązaliscie kwestie drzwi do garażu - -też myślę żeby je zamurowac i powiekszyć salon. Pisalas cos o oknach na górze że rezygnujecie z dachowych. Będę wdzięczna za jakieś wskazówki, razem rażniej:) Pozdrawiam, Marysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 30.11.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Witaj Marysal w moich skromnych progach Cieszę się bardzo, że z kimś będe mogła dzielić smutki i radości z budowy tego samego domku trochę zabawy Was czeka, ale warto, bo marzenia sie spełniają. Czasem długa droga do nich i wyboista, ale jaki efekt rzuty postaram się zeskanowac jutro w pracy i wieczorem "podmienię" je jakoś ze starymi. Salon nie bardzo da się powiększyć, bo to ściana nośna. Mam za to 2 inne pomysły: 1 - powiększyć gabinet i jednocześnie łazienkę likwidując przejście do garażu. Nie będzie problemu z zabezpieczeniem wejścia, stratami ciepła i straconymi metrami. Inni jakos żyją bez drzwi do garażu. 2 - zostawić przejście. W ścianie nośnej zrobić 2-3 wysokie "okna" z ozdobną szybą i drzwi do garażu zrobić właśnie z tamtej strony. Wygląda to ślicznie. gdzieś podejrzałam, ale nie mam pojęcia u kogo Reszta zależy od architekta - choć z tym będziemy się umawiać jak dostaniemy kredyt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.12.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Mikołaja zostawiam;))http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11312/mikolaj1__10_mm.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 06.12.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Dzięki Przydałby się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syl77 06.12.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Dziękuję za odp i już się poprawiam. Miłego odpoczynku przez zimę i duuuuuużo siły na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 21.12.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://img689.imageshack.us/img689/6964/kartkaamurator.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 21.12.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://images47.fotosik.pl/240/37a29e7b91dfcd87med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.12.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Sy-x1XGJVtI/AAAAAAAAFVg/pte9RVyNMUw/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom13 22.12.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://img689.imageshack.us/img689/8603/choinka1y.jpg Wesołych Świąt!Bez zmartwień,Z barszczem, z grzybami, z karpiem,Z gościem, co niesie szczęście!Czeka nań przecież miejsce.Wesołych Świąt!A w Święta,Niech się snuje kolęda.I gałązki świerkoweNiech Wam pachną na zdrowie.Wesołych Świąt!A z Gwiazdką! -Pod świeczek łuną jasnąŻyczcie sobie - najwięcej:Zwykłego, ludzkiego szczęścia. ŻycząAśka i Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.12.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 W Nowym Roku, tuż po balu, Oprócz szczęścia, zdrowia, szmalu, Proś niebiosa by Ci dały Dużo seksu i gorzały. Do Siego Roku życzy ............kala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 08.01.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Hej. I jak tam sytuacja? Dostaliście kredyt? Ruszacie dalej z budową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 08.01.2010 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Niestety jeszcze czekamy... dosłaliśmy dokumenty do Nordei (wstępny akt notarialny ze sprzedaży mieszkania - musimy udokumentować 55 tys środków własnych - oby to wystarczyło..., w GE czekam na wycenę - z fotoinspekcji nie dało się ocenić stopnia zaawansowania robót i w środę był rzeczoznawca. Ma tydzień na zrobienie operatu, ale może bedzie szybciej. Oby wyszło wszystko w dobrej kwocie. Czas leci nieubłaganie - mam nadzieję że pod koniec przyszłego tygodnia już bedzie coś ostatecznie wiadomo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.01.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 wywnioskowałam ,że bierzemy ślub z tym samym bankiem GE a teraz już BPH.? Oby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 30.01.2010 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Atija, powodzenia życzę i kciuki trzymać będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.02.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Nie martw się, z każdym dniem jest coraz więcej słonka, to i kłopoty budowlane będzie łatwiej rozwiązać. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts