emilus18 20.10.2010 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 dziewczyny - urok częściowo odczyniony !! Woda już jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.10.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif jakieś czarownice czy jak? Bardzo się cieszę, że masz wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.10.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Emiluś, Tempo mnie normalnie powala, nie nadanżam Ale kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 20.10.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Atija kiedyś wróżyłam z kart i nie tylko i ponoć się sprawdzało... - takie tam młodzieńcze wygłupy. Do czasu aż "zobaczyłam" twarz koleżanki. Pół roku później miała wypadek - wyglądała tak samo... Do dziś to pamiętam i nigdy więcej nie próbowałam takich wygłupów. Ale ciągle mam jakieś przeczucia i wiem ze coś się stanie... Takie zycie... może jakąś miotłę powinnam se nabyć i na Łysą Górę się wybrać?? Yuka potrzebuję mocno kibicowania, bo ostatnio wykonawcy nawet mówią że nie dam rady, a ja z nimi dyskutuję, że jednak dam bo uparta jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.10.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 A powiedziałaś im, że gdzie diabeł nie może tam "Ciebie pośle". Na dodatek jakbyś miała nie dać rady, to oni tam u Ciebie na chleb by nie zarabiali. Dasz radę bo: podjęłaś decyzję spełniasz swoje marzenia już jesteś daleko z pracami wszyscy Ci kibicują ( my też ) A tak w ogóle to powiedz im, żeby się w d........ pocałowali z takim tekstami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 21.10.2010 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Oj tak Meganko:D masz całkowitą rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroblewm 21.10.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Hej emilus. Świetny dziennik. Z trudem powstrzymałem się od przeczytania go w pracy Kibicuje Wam, bo jak rozumiem Święta w tym roku będą w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość so**l 22.10.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Emiluś oczywiście ,że dasz radę! Jak nie Ty to kto??? Codziennie zaglądam i widzę ogromne postępy! Do świąt jeszcze dużo czasu, więc na pewno spędzicie je w cudownym ,nowym domku. Już Wam zazdroszczę tych świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 22.10.2010 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 wroblewm - witaj w moich progach no i zapraszam częściej! Jasne że Święta w domku - choćby na pudełkach:lol2: Sonkal - dzięki wielkie!! Wczoraj w nocy i dziś troche pokombinowaliśmy i wszystko musi sie udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.10.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Po plecach przeleciał dreszcz. Może rzeczywiście lepiej nie zaglądaj w karty. Osobiście uważam , że coś w tym musi być. Wierzę w przeczucia, niestety nie zawsze umiem je zinterpretować. Może gdybym umiała to moja Kamilka byłaby dziś z nami.... Nie poddawaj się i nie słuchaj mądrości wykonawców. Masz cel i jesteś pełna determinacji. Musi się udać. Tegoroczną choinkę będziesz ubierała w Waszym nowym domku. Za to trzymam kciuki z całej siły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 24.10.2010 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Własnie, zawsze jest to "gdybym...". Też chętnie zmieniłabym w życiu wiele rzeczy, gdybym... Ale żyć trzeba dalej. Może nie zawsze jest piekne i kolorowe, ale ma jakiś sens. Tak, jak z każdej sytuacji są przynajmniej dwa wyjścia I tego się trzymajmy:D Choinka ech, jeszcze tyle czasu do niej... Szkoda że dwa lata temu kupilismy nową, bo teraz juz rozgladałabym się za lepszym i większym modelem Ale zawsze zostaje mi szukanie prezentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jota69 24.10.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Emilko nie miałam czasu zajrzeć do Ciebie przez tydzień, no i dziś po prostu jestem zaskoczona. Jestem przekonana, że te święta spędzicie w Waszym Wymarzonym Domku Mężusiowi bardzo się podoba obrobiony kominek, zresztą mi też. Ja jak patrzę na kotłownie to jestem przerażona. Chyba do tego wszystkiego musisz jeszcze pomyśleć o generatorze prądu, bo jak nie daj Boże go zabraknie do dupa (sorki za wyrażenie). Pięknie, coraz piękniej Jeny jak ja już bym chciała mieć ten etap i szukać mebelków i urządzać kuchnię Serdecznie pozdrawiamy całą rodzinkę, kciuki trzymamy i na zdjęcia nowe czekamy. :-* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 25.10.2010 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Do not worry Na generator uparł się mężuś... Na razie mamy zrobioną do niego instalację, a samo urządzonko się kiedyś kupi - pewnie w razie potrzeby Ale elektryk powiedział że skoro mamy okablowanie ziemne wszędzie w ulicach, to nie powinno być przerw w dostawie - no chyba że planowane. Cieszę się niezmiernie że podoba się wam nasz kominek - choć do obrobienia go to jeszcze daleka droga... A kotłownia... Hmmmm - nie ogarniam jej jeszcze... A przyjemnością urządzania jeszcze się nacieszysz - tylko wszystko po kolei. Najważniejsze to zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z-68 26.10.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Hej ,witaj emilus18 Pierwszy etap budowy za nami -fundamenty stoją,na reszte trzeba będzie niestety poczekac. Bardzo podoba nam sie wasz domek ,podglądam jak go urządzasz, My z racji tego ,ze nie mieszkamy w Polsce nie za bardzo orientujemy się co jest w polskich sklepach,z czego wykanczac , dlatego patrzę i zapisuje,wszystko to ,co mi wpadnie w oko w waszym domku.Bardzo podoba mi sie wasza podloga w salonie ,myslę ze bedzie praktyczna , i pod katem praktycznosci chcalabym urzadzic domek,bo nie usmiecha mi się gonic ze scierka i odkurzaczem cały czas:-) Może kiedys uda nam sie zobaczyc wasz domek w realu,czego bardzo bym chciała,niestety odleglosc jest przeszkodą pozdrawiamy Was bardzo serdecznie E... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keea 26.10.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Hejka! A jakiej firmy i jaki model będziecie mieli płyty grzewczej? Bo nie mogę zlokalizować czy już coś wybraliście.. Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrp1 26.10.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 A może masz schemat tej kotłowni - bo strasznie zagmatwanie i ciekawe jaka tego ustrojstwa sprawność będzie, i czy nie dało by się tego uprościć ? Nie wspominając o enegochłonności (milion pomp). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 26.10.2010 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Hej, hej, Z68! Witaj z dalekiej krainy:D Trzymam zatem za Was kciuki, bo budowa na odległość to ogromne wyzwanie. Zapraszam szczególnie teraz na pogaduchy - bo wykańczanie mnie wykańcza... No i mam milion pytań i wątpliwości... Ale kto ich nie ma? Jak będziesz mieć jakiś fajny pomysł, to daj znać Podłoga na parterze rzeczywiście bedzie praktyczna. Nawet teraz gdy jest strasznie usyfiona nie wygląda aż tak źle. Na oględziny zapraszamy - szczególnie jeśli budujecie ten sam domek. To baaardzo przydatne doświadczenie - Jota69 coś Ci może na ten temat powiedzieć bo ostatnio nas nawiedzała z rodzinką A tak w ogóle to gdzie się budujecie?? Keea - nie możesz zlokalizowac bo jej jeszcze nie wybrałam... Te które mi się podobaja kosztuja majątek A jak Wasze budowanie?? macie jakieś foteczki?? Piotrp1 - niestety uprościć już się nie dało. Za dużo urządzeń żem se wymyśliła...Byłoby znacznie prościej i taniej oczywiście, gdyby dodatkowego bufora do kominka nie było O schemacie rzeczywiście nie pomyślałam - ale porozmawiam z hydraulikiem co by wszystko rozrysował - nigdy nie wiadomo kiedy sie może przydać... A prąd... no ciekawe jakie będę mieć rachunki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z-68 26.10.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 emiluś ,budujemy sie niedaleko Bochni w woj .małopolskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 26.10.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 No to kawałek co prawda, ale jak wpadniecie na włosci to zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keea 27.10.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 hejka! My dziennika nie prowadzimy, ale zdjęcia możesz obejrzeć na forum wwww.mybudujemy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts