Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Emi Sławka i Nisi - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 388
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Atija kiedyś wróżyłam z kart i nie tylko i ponoć się sprawdzało... - takie tam młodzieńcze wygłupy. Do czasu aż "zobaczyłam" twarz koleżanki. Pół roku później miała wypadek - wyglądała tak samo... Do dziś to pamiętam i nigdy więcej nie próbowałam takich wygłupów. Ale ciągle mam jakieś przeczucia i wiem ze coś się stanie... Takie zycie... może jakąś miotłę powinnam se nabyć i na Łysą Górę się wybrać??

Yuka potrzebuję mocno kibicowania, bo ostatnio wykonawcy nawet mówią że nie dam rady, a ja z nimi dyskutuję, że jednak dam bo uparta jestem :D

A powiedziałaś im, że gdzie diabeł nie może tam "Ciebie pośle".

Na dodatek jakbyś miała nie dać rady, to oni tam u Ciebie na chleb by nie zarabiali.

Dasz radę bo:

podjęłaś decyzję

spełniasz swoje marzenia

już jesteś daleko z pracami

wszyscy Ci kibicują ( my też ) :)

A tak w ogóle to powiedz im, żeby się w d........ pocałowali z takim tekstami ;)

Gość so**l

Emiluś oczywiście ,że dasz radę! Jak nie Ty to kto??? :)

Codziennie zaglądam i widzę ogromne postępy! Do świąt jeszcze dużo czasu, więc na pewno spędzicie je w cudownym ,nowym domku. Już Wam zazdroszczę tych świąt!

Po plecach przeleciał dreszcz. Może rzeczywiście lepiej nie zaglądaj w karty. Osobiście uważam , że coś w tym musi być. Wierzę w przeczucia, niestety nie zawsze umiem je zinterpretować. Może gdybym umiała to moja Kamilka byłaby dziś z nami....

Nie poddawaj się i nie słuchaj mądrości wykonawców. Masz cel i jesteś pełna determinacji. Musi się udać. Tegoroczną choinkę będziesz ubierała w Waszym nowym domku. Za to trzymam kciuki z całej siły.:yes:

Własnie, zawsze jest to "gdybym...". Też chętnie zmieniłabym w życiu wiele rzeczy, gdybym... Ale żyć trzeba dalej. Może nie zawsze jest piekne i kolorowe, ale ma jakiś sens. Tak, jak z każdej sytuacji są przynajmniej dwa wyjścia :D I tego się trzymajmy:D

Choinka :D ech, jeszcze tyle czasu do niej... Szkoda że dwa lata temu kupilismy nową, bo teraz juz rozgladałabym się za lepszym i większym modelem :D Ale zawsze zostaje mi szukanie prezentów :D

Emilko nie miałam czasu zajrzeć do Ciebie przez tydzień, no i dziś po prostu jestem zaskoczona. Jestem przekonana, że te święta spędzicie w Waszym Wymarzonym Domku :-)

Mężusiowi bardzo się podoba obrobiony kominek, zresztą mi też. Ja jak patrzę na kotłownie to jestem przerażona. Chyba do tego wszystkiego musisz jeszcze pomyśleć o generatorze prądu, bo jak nie daj Boże go zabraknie do dupa (sorki za wyrażenie).

Pięknie, coraz piękniej :-)

Jeny jak ja już bym chciała mieć ten etap i szukać mebelków i urządzać kuchnię :-(

Serdecznie pozdrawiamy całą rodzinkę, kciuki trzymamy i na zdjęcia nowe czekamy.

:-*

Do not worry :D Na generator uparł się mężuś... Na razie mamy zrobioną do niego instalację, a samo urządzonko się kiedyś kupi - pewnie w razie potrzeby :D Ale elektryk powiedział że skoro mamy okablowanie ziemne wszędzie w ulicach, to nie powinno być przerw w dostawie - no chyba że planowane.

Cieszę się niezmiernie że podoba się wam nasz kominek - choć do obrobienia go to jeszcze daleka droga... A kotłownia... Hmmmm - nie ogarniam jej jeszcze... A przyjemnością urządzania jeszcze się nacieszysz :D - tylko wszystko po kolei. Najważniejsze to zacząć :D

Hej ,witaj emilus18 :-)

Pierwszy etap budowy za nami -fundamenty stoją,na reszte trzeba będzie niestety poczekac.

Bardzo podoba nam sie wasz domek ,podglądam jak go urządzasz,

My z racji tego ,ze nie mieszkamy w Polsce nie za bardzo orientujemy się co jest w polskich sklepach,z czego wykanczac ,

dlatego patrzę i zapisuje,wszystko to ,co mi wpadnie w oko w waszym domku.Bardzo podoba mi sie wasza podloga w salonie ,myslę ze bedzie praktyczna ,

i pod katem praktycznosci chcalabym urzadzic domek,bo nie usmiecha mi się gonic ze scierka i odkurzaczem cały czas:-)

Może kiedys uda nam sie zobaczyc wasz domek w realu,czego bardzo bym chciała,niestety odleglosc jest przeszkodą:-(

pozdrawiamy Was bardzo serdecznie

E...

Hej, hej, Z68! Witaj z dalekiej krainy:D

Trzymam zatem za Was kciuki, bo budowa na odległość to ogromne wyzwanie. Zapraszam szczególnie teraz na pogaduchy - bo wykańczanie mnie wykańcza... No i mam milion pytań i wątpliwości... Ale kto ich nie ma? Jak będziesz mieć jakiś fajny pomysł, to daj znać :D Podłoga na parterze rzeczywiście bedzie praktyczna. Nawet teraz gdy jest strasznie usyfiona nie wygląda aż tak źle.

Na oględziny zapraszamy - szczególnie jeśli budujecie ten sam domek. To baaardzo przydatne doświadczenie - Jota69 coś Ci może na ten temat powiedzieć bo ostatnio nas nawiedzała z rodzinką :)

A tak w ogóle to gdzie się budujecie??

Keea - nie możesz zlokalizowac bo jej jeszcze nie wybrałam... Te które mi się podobaja kosztuja majątek :cry: A jak Wasze budowanie?? macie jakieś foteczki??

Piotrp1 - niestety uprościć już się nie dało. Za dużo urządzeń żem se wymyśliła...Byłoby znacznie prościej i taniej oczywiście, gdyby dodatkowego bufora do kominka nie było :( O schemacie rzeczywiście nie pomyślałam - ale porozmawiam z hydraulikiem co by wszystko rozrysował - nigdy nie wiadomo kiedy sie może przydać... A prąd... no ciekawe jakie będę mieć rachunki...