Inlays 29.07.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Powiem tak . jestem stolarzem od 89r zajmuję się intarsją i mam kilka sukcesów na swoim koncie. Miałem nadzieję że tutaj będę mógł wymienić doświadczenia oraz doradzić odnośnie pewnych tajników stolarstwa, ale dostałem z buta . ANSEXXX ma rację. musisz się z Tym pogodzić to jest forum dla Elity < KOLESI> Zapraszam do mojego tematu . Intarsja we wnętrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 30.07.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 INTARSJA _ PIEKNA SPRAWA nowoczesnośc nie wie co jest piekne jak można oddać to co sie chce wyrazić poprzez nadanie motywu w połączeniu z nowoczesnością _ ale to blokują trendy pewnych osob które mają w tym interes i narzucają rytm Od dawna przebiegł przez głowę ten temat gdy pracowałem w sklepie który sprzedawał meble V. .w którym miałem z tym styczność jako montażysta i wystepowały sladowe intarsje aby jednak zacząć łączyć to co może być piekne -ale pomysł padł Inlays - powiem ze to co robisz to może powrócić na wiekszą skalę -kwestia czasu napiszę to tak ZAŁOŻYCIEL tego forum przewidział to iż ludzie którzy są po częsci fachowcami w swojej dziedzinie będą chcieli sie podzielić swoimi doświadczeniami jak i darmowym doradztwem w wielu kwestiach -po to aby poprzez to forum mogły skorzystać lub też uniknęły wielu błędów jakie popełniają osoby które chą to wykonać we własnym zakresie ALE NIE przewidział tego ze może to też byc tylko forum do pozyskania po częsci za znikome pieniadze klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 30.07.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Zniesmacza mnie ta nagonka, bo inaczej tego nazwać nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 30.07.2010 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 LeoAureus - zwierzysz się nam dlaczego jesteś zniesmaczona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 31.07.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Nie chce mi się zwierzać, niech Ci wystarczy samo moje oświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 31.07.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 nie chcesz sie zwierzać czy po prostu nie wiesz co masz napisać ? czy może nie- ponieważ nieodpowiednio dobrałaś słowo < nagonka > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 31.07.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Za swoje słowa odpowiadam w pełni. Baw się w psychologa gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobak2002 01.08.2010 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Witam Cie Leo..., miło ze tu zagladasz. POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 01.08.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Hej dziobak, pewnie, że zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 13.08.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 06.02.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Wspaniały fach i talent w Pana rękach ,jestem zauroczona. Przeczytałam pierwsze strony i jestem w szoku; nie doczytałam jeszcze czy wrócił Pan do ojczyzny, mam nadzieję, że tak. A, zaciekawiły mnie też te drzwi z tajnym przejściem.. wracam do czytania i wybauszania oczu na Pańskie fotki z drewnianymi dziełami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 07.02.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 (edytowane) : Edytowane 23 Stycznia 2012 przez googulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 08.02.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 To i ja lecę zobaczyć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobak2002 14.02.2011 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 witam wszystkich zaglądających. Faktycznie dawno nic nie wklejałem, bo jakoś czasu mi ciągle brakuje, ale obiecuję ze się poprawię. Niedługo wkleję kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 15.02.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 No to czekamy Bo kuchnia googulka cudna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 14.04.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 No i czekamy.... jestem zauroczona !!!! A mam do "zrobienia" całe mieszkanie! Dziobaku a na Dolny Śląsk jesteś w stanie zawitać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 18.09.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Podbiję temat trochę jak widac zapomniany. Co tam u ciebie słychać Dziobak? Jakie wrażenia z Polski? Trochę juz tu jestes, tak sobie to wszystko wyobrażałes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 29.09.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Znalazłam się tu przypadkiem i nie mogłam opuścić wątku. Kocham drewno i jestem pod wrażeniem, jakie piękne rzeczy potrafisz z niego stworzyć dziobak . Nie rozumiem tych wszystkich krytycznych komentarzy odnośnie powrotu dziobaka do Polski. Pierwsze co mi się nasunęło to pytanie dlaczego w ogóle ktoś je napisał. Przeczytałam cały wątek i nie zauważyłam, żeby dziobak pytał kogokolwiek o opinię, czy wracać, czy nie (wybaczcie, jeśli przeoczyłam). A to oznacza, że to była jego przemyślana decyzja i tak czy inaczej, to zrobił. Komentarze typu musisz zdawać sobie sprawę, że tu jest inaczej... etc. nie miały najmniejszego sensu, bo dziobak i tak miał zamiar wrócić do Polski. A może się mylę? Większość z tych odradzających powrót twierdzi, że w Ameryce jest inaczej, a czy ktoś z was może to potwierdzić z autopsji? Czy ktoś z was prowadził tam biznes, żeby wydawać opinie, jacy tam są klienci i jak się sprzedaje towar? To, czy mu się powiedzie, czy nie, zależy od wielu czynników. Może on wcale nie chce zarabiać kokosów, a mieszkać w swoim kraju? Może ważniejsze od większych pięniędzy w Ameryce jest jego własne szczęście w Polsce? To jego wybór, po co kogoś zniechęcać? Nie lepiej życzyć każdemu powodzenia bez żadnego "ale"? Ja w każdym razie dziobak tego Ci życzę. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 30.09.2011 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Znalazłam się tu przypadkiem i nie mogłam opuścić wątku. Kocham drewno i jestem pod wrażeniem, jakie piękne rzeczy potrafisz z niego stworzyć dziobak . Nie rozumiem tych wszystkich krytycznych komentarzy odnośnie powrotu dziobaka do Polski. Pierwsze co mi się nasunęło to pytanie dlaczego w ogóle ktoś je napisał. Przeczytałam cały wątek i nie zauważyłam, żeby dziobak pytał kogokolwiek o opinię, czy wracać, czy nie (wybaczcie, jeśli przeoczyłam). A to oznacza, że to była jego przemyślana decyzja i tak czy inaczej, to zrobił. Komentarze typu musisz zdawać sobie sprawę, że tu jest inaczej... etc. nie miały najmniejszego sensu, bo dziobak i tak miał zamiar wrócić do Polski. A może się mylę? Większość z tych odradzających powrót twierdzi, że w Ameryce jest inaczej, a czy ktoś z was może to potwierdzić z autopsji? Czy ktoś z was prowadził tam biznes, żeby wydawać opinie, jacy tam są klienci i jak się sprzedaje towar? To, czy mu się powiedzie, czy nie, zależy od wielu czynników. Może on wcale nie chce zarabiać kokosów, a mieszkać w swoim kraju? Może ważniejsze od większych pięniędzy w Ameryce jest jego własne szczęście w Polsce? To jego wybór, po co kogoś zniechęcać? Nie lepiej życzyć każdemu powodzenia bez żadnego "ale"? Ja w każdym razie dziobak tego Ci życzę. Pozdrawiam . Kolejna która czytać ze zrozumieniem nie potrafi. Owszem, dziobak nie życzył sobie rad wszelakich a tylko chciał zaprezentować swoje wyroby co było zabiegiem czysto marketingowym tyle że nie napisał tego na początku tego wątku. Moją intencją nie było straszenie go tylko uświadomienie że w Polsce inaczej niż w USA jego działalność która jest jednocześnie jego hobby może nie tylko nie dać mu zarobić ale też zamienić się w walkę o przetrwanie. Miałem dobre chęci ale dziobak nie tego oczekiwał. Ok Pomyliłem się. Dobrze chciałem nie wyszło. Mam nadzieję że sobie radzi i że pomimo problemów które na pewno napotkał i napotka, dalej bedzie lubił to co robi i da radę z tego wyżyć. Ja w pewnym momencie powiedziałem pas. Pracuję w zupełnie innej branży a stolarstwo to już tylko moje hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 30.09.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Potrafię czytać ze zrozumieniem i to nawet bardzo dobrze . Jak widzę, to raczej Ty nie zrozumiałeś mnie. Twierdzisz, że dziobak założył wątek tylko w celach marketingowych, a skąd ta pewność? Czy on na początku wątku napisał przedstawiam zdjęcia, ale proszę ze mną o tym nie rozmawiać Tytuł wątku według mnie sugeruje co innego, a jakoś nie zauważyłam, by ktokolwiek próbował podjąć z nim dyskusję o wspólnej pasji. Może trzeba było spróbować? Jego powrót do Polski odebrałam przez kilka osób jako zawiść. Jeśli nie to było waszym zamiarem, to chyba jednak się nie udało. Nie rozumiem też prób uświadamiania go o życiu w Polsce, bo po co kogoś uszczęśliwiać na siłę? Poza tym jeśli twierdzi się, że w Polsce jest inaczej niż w USA, to trzeba najpierw z własnego doświadczenia wiedzieć, jak naprawdę jest w USA. Nie sądzisz? Chciałeś dobrze, ale nie wyszło? Hmm... interesujące http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/r015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts